Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Μαζί στον Λυκαβηττό Φιντιρίκος και Νικολαΐδη για τα 30 χρόνια της Βανδή

Στη συναυλία της... πεθεράς!

«Βασίλη, σε ευχαριστώ όπου κι αν είσαι» είπε για τον Βασίλη Καρρά η Δέσποινα Βανδή και το θέατρο σείστηκε ολόκληρο! Με μία λαμπερή συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού γιόρτασε η Δέσποινα Βανδή τα 30 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική δισκογραφία. Τη στιγμή που από κάτω την αποθέωνε η κόρη της αγκαλιά με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη με τον νέο σύντροφό της.

Οι δυο τους στέκονταν ακριβώς μπροστά στη σκηνή και ήταν διαχυτικοί, ενώ η Μελίνα τραβούσε βίντεο τη μητέρα της. Η Βανδή μάλιστα είπε στην κόρη της: «Το 2003 δεν μπορούσα να κουνηθώ πάνω στη σκηνή του Λυκαβηττού. Ησουν μέσα μου και ήσουν και βαριά». Η δημοφιλής τραγουδίστρια, 21 χρόνια μετά την ιστορική της συναυλία στο ίδιο σημείο, επέστρεψε στον Λυκαβηττό και καταχειροκροτήθηκε από τους χιλιάδες θαυμαστές της που βρέθηκαν εκεί.

Το φιλί της Νικολαΐδη με τον Φιντιρίκο μπροστά στη σκηνή

«Είναι πολύ σημαντική για μένα αυτή η μέρα, ο Λυκαβηττός δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Κάποιοι από εδώ ήσασταν αγέννητοι σε εκείνη την επική συναυλία, τότε που σας αποχαιρετούσα και έφευγα για τη Μαδρίτη με τον Ντέμη, που είχε πάρει μεταγραφή σε ισπανική ομάδα» είπε συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή και πρόσθεσε: «Η σημερινή νύχτα είναι μια κατά μέτωπο αναμέτρηση με τη ζωή, με τα 21 αυτά χρόνια που πέρασαν. Τι γίναμε; Τι ζήσαμε; Είμαστε καλύτερα από ποτέ; Με τα σωστά και τα λάθη μας; Αυτό έχει σημασία, παιδιά, γιατί ο χρόνος περνάει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, γιατί απόψε εδώ είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου, ο Φοίβος. Φοίβο, σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάναμε μαζί».

Η Βανδή όμως αναφέρθηκε και στον τεράστιο Βασίλη Καρρά: «Ημουν 25 χρόνων τότε που με φώναξε ο Βασίλης Καρράς στο καμαρίνι του και μου είπε: “Πιτσιρίκα, σου έγραψα ένα τραγούδι”. Δεν το κατάλαβα τότε, αλλά αυτό και το “Αδιέξοδο” είναι δύο τραγούδια που με συγκινούν, γιατί θυμάμαι την αφέλεια που είχα τότε, τον παρορμητισμό, μια αθωότητα σχεδόν παιδική για όλα τα πράγματα. Τι χρόνια ήταν αυτά… Βασίλη, αν μ’ ακούς σε ευχαριστώ, όπου κι αν είσαι». Στη συνέχεια, δε, τραγούδησε το «Γέλα μου». Λίγο πριν από το τέλος της βραδιάς οι συνεργάτες της, ο Φοίβος, αλλά και η κόρη της Μελίνα ανέβηκαν στη σκηνή με μια τούρτα, εκφράζοντάς της την αγάπη τους.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα