Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας η Παπαδάκη μετά τη σύλληψή της για αρπαγή ανηλίκων

Απ’ τη ΓΑΔΑ στο «νησί» για clubbing

Σε ένα από τα γνωστότερα παραλιακά νυχτερινά κέντρα διασκέδασε προχθές το βράδυ η πρώην εστεμμένη Playmate Σύλβια Παπαδάκη, η οποία είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο γιατί κρατούσε μακριά από τον πατέρα τους τα δύο τους παιδιά επί 13 ημέρες σε διαμέρισμα Airbnb στα βόρεια προάστια της Αθήνας, παραβιάζοντας τη δικαστική απόφαση για τη συνεπιμέλειά τους.

Η Σύλβια Παπαδάκη με τον Denis Martens και τα δύο τους παιδιά

Διαβάστε επίσης: Σύλβια Παπαδάκη: Συνελήφθη η Playmate 2008 – Η δικαστική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών, η αρπαγή και το παρασκήνιο

Αν και λίγες ώρες αργότερα αναχώρησαν τα παιδιά με τον πατέρα τους για το Λονδίνο, όπου μένουν μόνιμα, η ίδια φαίνεται πως δεν στενοχωρήθηκε και πάρα πολύ, αφού το… έριξε έξω, διασκεδάζοντας με φίλο της στο χλιδάτο Island και χορεύοντας «δίχως αύριο»… Ολα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της, καθώς είχε αρπάξει τα παιδιά από τον πατέρα τους και πρώην σύντροφό της, Ολλανδό ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας κοσμηματοπωλείων, Denis Martens. Το πρώην μοντέλο πέρασε το βράδυ του Σαββάτου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και το πρωί της Κυριακής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον της δίωξη για αρπαγή σε βαθμό πλημμελήματος και την παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Η δίκη αναβλήθηκε και η Σύλβια Παπαδάκη αφέθηκε ελεύθερη και διασκέδασε το ίδιο βράδυ στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, ενώ τα δύο της παιδιά είχαν ήδη αναχωρήσει αεροπορικώς το προηγούμενο βράδυ με Learjet για το Λονδίνο μαζί με τον πατέρα τους. Η ίδια υπέβαλε μήνυση προσπαθώντας να αποτρέψει την αναχώρησή τους, καθώς δεν είχε τη συναίνεσή της ως ασκούσα συνεπιμέλεια. Ομως στο αεροδρόμιο επέτρεψαν στον πρώην σύντροφό της να αναχωρήσει με τα παιδιά.

«Πώς θα ασκήσω εγώ τη συνεπιμέλεια όταν τα παιδιά μου θα είναι στο εξωτερικό; Πώς θα μπορέσω να τα φέρω πίσω να τα δω, όταν ο πατέρας λειτουργεί έτσι λόγω της οικονομικής του επιφάνειας;» διερωτήθηκε με γραπτή δήλωσή της. Ας σημειωθεί πως, σύμφωνα με την απόφαση για τη συνεπιμέλεια των παιδιών, θα μένουν 15 ημέρες με τη μητέρα τους και 15 ημέρες με τον πατέρα τους, αλλά αποκλειστικά στον τόπο διαμονής του πατέρα, στο Λονδίνο. Η μητέρα των παιδιών αμφισβητεί τη δικαστική απόφαση και θα παλέψει για την ανατροπή της, όπως δηλώνει μέσω των δικηγόρων της. «Η δικαστική απόφαση είναι των ασφαλιστικών μέτρων, άρα προσωρινή και επ’ ουδενί τελεσίδικη, οριστική και αμετάκλητη. Η διαμεσολάβηση και η οριστική απόφαση που θα ορίζει συνεπιμέλεια, διατροφή τέκνων, μόνιμη κατοικία τους και άλλα θέματα οικογενειακού δικαίου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί».

Ως προς τους λόγους που απομάκρυνε τα παιδιά από τον πατέρα τους, η πρώην Playmate ισχυρίζεται ότι είναι «θύμα του πατέρα των παιδιών με panic/red button στο κινητό μου», υποστηρίζοντας ότι «πέραν της οικονομικής ισχύος του, έχει και ψυχολογικές αστάθειες, που πρέπει να ερευνηθούν από ειδικούς. Τα παιδιά μου θα είναι με νταντάδες, μακριά από τη μητέρα τους, αφού ο πατέρας τους λόγω της εργασίας του ταξιδεύει συνεχώς. Ποιος θα εξετάσει τη συναισθηματική ισορροπία των παιδιών μου;»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα