Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ολοκληρώθηκε το λαμπερό καστ της νεάς σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια, «Ριφιφί»

Η αληθινή ιστορία της ανεξιχνίαστης ληστείας το 1992 στην Τράπεζα Εργασίας

Ολοκληρώθηκε το καστ για το «Ριφιφί» και είναι καστ αστέρων! Η νέα αστυνομική σειρά έξι επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο Βασίλη ΡίσβαΔήμητρας Σακαλή, θα βάλει φωτιά στη μικρή οθόνη. Μετά την επική τριλογία του «Ετερος Εγώ» και το σίριαλ «17 κλωστές», που βασίστηκε στην ιστορία ενός μαζικού εγκλήματος στα Κύθηρα, ο γνωστός σκηνοθέτης θα επανέλθει στο γυαλί με ένα εντελώς διαφορετικό θέμα.

Η σειρά περιγράφει την περιβόητη ληστεία στην Τράπεζα Εργασίας το 1992, στον Νέο Κόσμο, που είναι γνωστή και ως το «Ριφιφί του αιώνα». Τον Δεκέμβριο εκείνης της χρονιάς άγνωστοι εισήλθαν στο υπόγειο της τράπεζας, μέσω ενός τούνελ που έσκαψαν. Το τούνελ άρχιζε από ένα φρεάτιο της ΕΥ∆ΑΠ, στο αριστερό τοίχωμα της σκεπασμένης κοίτης του ποταμού Ιλισού, και κατέληγε κάτω από το υπόγειο της τράπεζας, όπου βρίσκονταν οι θυρίδες. Οι δράστες φτάνοντας ακριβώς κάτω από το υπόγειο της τράπεζας τρύπησαν μπετόν 60 εκατοστών και παραβίασαν 301 θυρίδες, ενώ, σύμφωνα με υπολογισμούς, η αξία των κλοπιμαίων έφτασε τα 5 δισ. δραχμές (περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ). Η συνέχεια της ιστορίας υπήρξε ακόμα πιο περιπετειώδης, καθώς οι πέντε κατηγορούμενοι (μεταξύ των οποίων και ο υποδιοικητής της τράπεζας) αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, καθώς η καταγγελία από έναν κρατούμενο των Φυλακών Κορυδαλλού, που τους ενοχοποιούσε, αναιρέθηκε στη συνέχεια από τον ίδιο.

Χατζηπαναγιώτης

Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο και για πολλά χρόνια υπήρχαν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας περί των ενόχων, ακόμα και για το αν οι δράστες ανήκαν σε τρομοκρατική οργάνωση ή στην ιταλική μαφία. Η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη. Τα γυρίσματα της σειράς θα αρχίσουν ακριβώς 32 χρόνια μετά, τον Δεκέμβριο του 2024. Η σειρά θα πραγματοποιηθεί για λογαριασμό της Cosmote Tv και θα προβληθεί το φθινόπωρο του 2025. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση θα έχει μεν στοιχεία ενός crime story, αλλά θα θυμίζει κυρίως μαύρη κωμωδία. Στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς συμμετέχουν σημαντικοί ηθοποιοί, όπως οι Ευαγγελία Μουμούρη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Πάνος Βλάχος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Αρης Λεμπεσόπουλος και Αννα Μενενάκου.

Αλειφερόπουλος

Οπου σίριαλ του Τσαφούλια… τσουπ, μέσα η Μενενάκου

Και όπως πάντα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια χωρίς Μενενάκου δεν γίνεται! Η όμορφη ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και έξι χρόνια με τον σκηνοθέτη και από τότε δεν λείπει από κόντά του ούτε στα πλατό! Μάλιστα θα παίξει και στη νέα σειρά του σκηνοθέτη, «Ριφιφί». Η Αννα Μενενάκου σε συνέντευξη είχε αναφερθεί στη γνωριμία της με τον σύντροφό της Σωτήρη Τσαφούλια.

«Δεν με θυμόταν από την πρώτη φορά που με είχε δει. Το 2018 σμίξαμε. Στον πρώτο κύκλο της σειράς “Ετερος εγώ” δεν έπαιζα, γιατί ήμασταν στην αρχή της σχέσης με τον Σωτήρη και δεν ήθελα να εμπλακώ με τα επαγγελματικά του. Ο Σωτήρης είναι το άλλο μου μισό, αυτός που με συμπληρώνει». Στο μεταξύ ο Σωτήρης Τσαφούλιας είχε αναφερθεί τόσο στην καλή σχέση που έχει με την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του όσο και στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, αυτήν τη φορά με τη σύντροφό του Αννα Μενενάκου.

Χαραλαμπόπουλος

Μάλιστα, δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνει και άλλα παιδιά. Το ζευγάρι είδαμε μαζί και στην επίσημη πρεμιέρα της σειράς «17 κλωστές» τον Ιανουάριο του 2024, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας συνοδευόταν από τη σύντροφό του Αννα Μενενάκου καθώς και τις δύο κόρες του, που έχει αποκτήσει από προηγούμενο γάμο, και όλοι μαζί πόζαραν σαν οικογένεια.

Λεμπεσόπουλος
Μουμούρη
Κυριακίδης
Βλάχος

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα