Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Ο Σεφερλής και οι ομάδες ανθρωπιάς έπαιξαν για την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Γκολτζήδες χωρίς «σκληρή» καρδιά

Δύναμη, αλλά και χαμόγελα στα πρόσωπα μικρών παιδιών που έχουν υποστεί κακοποίηση χαρίζει ο Μάρκος Σεφερλής, που έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό του. Ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν κρύβει τη συγκίνησή του κάθε φορά που μιλά για τα παιδιά που τον πλησιάζουν, ενώ φάρμακο είναι και για τους μεγαλύτερους που ξεχνούν κάθε πόνο -σωματικό ή και ψυχικό- όταν τον παρακολουθούν.

«Μου στέλνουν μηνύματα μεγάλοι άνθρωποι και μου λένε ότι, αν δεν με δούνε 7-8 ώρες την ημέρα, πονάνε και ότι είμαι το φάρμακό τους. Μου στέλνουν κακοποιημένα παιδιά, που μου λένε ότι θα ήθελαν να είμαι ο πατέρας τους. Τους δίνω κουράγιο και τους εξηγώ ότι πρέπει να βλέπουν τη ζωή με αισιοδοξία. Οταν αντιλαμβάνομαι τι έχω προσφέρει στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, όλα τα άλλα είναι περιττά» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός κωμικός. Την ίδια μέρα μιλώντας στις κάμερες ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό του μέλλον. «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ξεκαθάρισε πως θα είναι στην τηλεόραση τον χειμώνα. «Συνήθως υπάρχουν ρεπορτάζ, χωρίς να με ρωτάνε κιόλας. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σεφερλής, ξέρει πού τον βρίσκει τον Σεφερλή και εκεί που θα τον δουν τον Σεφερλή θα το μάθουν από τον ίδιο. Θα είμαι στην τηλεόραση τον χειμώνα» κατέληξε.

Μενιδιάτης

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Μάρκος Σεφερλής, ο Νίκος Γραμμένος και μια ομάδα από θρύλους του ποδοσφαίρου, πολιτικούς, ηθοποιούς και δημοσιογράφους ένωσαν τις δυνάμεις τους σε έναν αγώνα για την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάκρος Σεφερλής «παίζει μπάλα» για καλό σκοπό, αφού εδώ και πολλά χρόνια διοργανώνει αγώνες και προσκαλεί μεγάλα όνομα του αθλητισμού και του καλλιτεχνικού χώρου, που όλα δέχονται με χαρά την πρόσκλησή του, να συμμετέχουν στον αγώνα του. «Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στον φιλανθρωπικό αγώνα στο γήπεδο της Ηλιούπολης για να στηρίξουμε όλοι μαζί τα άτομα που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας και να επιτευχθεί ο σκοπός» γράφει ο Σεφερλής στη σελίδα του στο facebook.

Κυανός

Δεν είναι, όμως, μόνο οι ποδοσφαιρικοί αγώνες με τους οποίους στηρίζει ανθρώπους αλλά και πράξεις αγάπης στις οποίες είναι ο εμπνευστής, αφού δεν περνά μέρα που να μη σκέφτεται τον συνάνθρωπο. Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες από τότε που συγκέντρωσε τρόφιμα στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης και τα παρέδωσε με όλη την οικογένεια του Couros f.c-Posidonas Glyfadas σε γονείς και παιδιά που βρίσκονται σε δεινή κατάσταση, στηρίζοντας και το θεάρεστο έργο του πατέρα Θεόδωρου.

Καραγκούνης, Μάντζιος
Μάρκος Σεφερλής, Γιώργος Αγγελόπουλος

Βαζέχα
Μανωλάς
Θάνος Πλεύρης

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα