Οσα εξομολογήθηκε η Χοψονίδου για το παιδί που έχασε πριν από δύο χρόνια

To άγνωστο δράμα της Βαλέριας...

Αποκάλυψη από τη Βαλέρια Χοψονίδου. Η πρώην παίκτρια του «Survivor», η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύντροφό της και θεατρικό παραγωγό Αντώνη Βλωτιδέλλη, έκανε γνωστό πως είχε μείνει ξανά έγκυος πριν από δύο χρόνια, αλλά εκείνη η εγκυμοσύνη της δεν είχε προχωρήσει, καταλήγοντας σε παλίνδρομη. Το ερωτευμένο ζευγάρι ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός της επικείμενης άφιξης του «πελαργού» στις αρχές Απριλίου μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Εκτοτε η Βαλέρια έχει αρχίσει να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης της με τους followers της, όπως επίσης σκέψεις και προβληματισμούς της.

Σε ένα από τα Q&A που έκανε μαζί τους, απαντώντας σε ερωτήσεις τους, η αδελφή της πρώην Σταρ Ελλάς Ολυμπίας Χοψονίδου ρωτήθηκε πόσο γρήγορα κατάφερε να μείνει έγκυος. Και τότε ήταν που προχώρησε στην προαναφερθείσα αποκάλυψη για την πρώτη, άτυχη εγκυμοσύνη της. «Πριν από δύο χρόνια είχα μια εγκυμοσύνη η οποία κατέληξε σε παλίνδρομη. Το μάθαμε όταν ήμουν περίπου 2,5 μηνών, είχα και αργοπορημένη σύλληψη μίας εβδομάδας. Υστερα από εκεί ήθελα να μείνω κατευθείαν έγκυος, το προσπαθούσαμε, κι έπειτα ψυχολογικά μού γύρισε τελείως ανάποδα όλο αυτό το πράγμα. Από εκεί που ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί, μετά δεν ήθελα» ανέφερε αρχικά.

«Περάσανε, λοιπόν, σχεδόν δύο χρόνια και μετά προσπαθούσαμε, αλλά όχι κάτι τρελό. Είχαν περάσει πάρα πολλά πράγματα από το μυαλό μου, γιατί την πρώτη φορά είχα μείνει πολύ εύκολα έγκυος. Ομως, επειδή εγώ δεν έχω σταθερό κύκλο, δεν μπορούσα να ξέρω πότε ακριβώς ήταν οι γόνιμες μέρες. Απευθύνθηκα στους ειδικούς, το έψαξα λίγο και όταν έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω για το δικό μου πρόβλημα, έμεινα κατευθείαν έγκυος» κατέληξε στην εξομολόγησή της η Βαλέρια Χοψονίδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...