Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Μάρκος Σεφερλής: «Μακάρι να μου έμοιαζαν σαν άνθρωπο, έχω βοηθήσει κόσμο»

«Έχω πικρία γιατί δεν ενοχλώ κανένα»

Ένα απόσπασμα από το νέο επεισόδιο του podcast «Unblock» της Ελίνας Παπίλα με καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή, προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πικρία που έχει για τους δημοσιογράφους που τον σχολιάζουν αρνητικά, αλλά και στον Θάνο Κιούση.

«Ξέρω τον λόγο που γίνεται το παιχνίδι. Είμαι 35 χρόνια στη showbiz. Για να ασχολούνται, πάει να πει ότι κάτι κάνω καλά. Έχω πικρία γιατί δεν ενοχλώ κανένα. Μακάρι να μου έμοιαζαν σαν άνθρωπο, έχω βοηθήσει κόσμο» ανέφερε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

«Κάντε εσείς τη δουλειά σας καλά, να την κάνω κι εγώ. Βγαίνω και μιλώ πολύ σπάνια όταν υπερβαίνουν τα όρια που έχουν να κάνουν με το κοινό μου. Πάνε να περάσουν ότι ο Σεφερλής είναι ρατσιστής. Υπάρχει κάποιος που έχει φάει περισσότερο ρατσισμό από εμένα; Βλέπω δημοσιογράφους να ρωτάνε αν θα συνεργαζόσουν με τον Σεφερλή. Εγώ δεν κοροϊδεύω κανένα. Κάνω τύπους. Κανένας γκέι δεν έχει έρθει να μου πει πως έχει πρόβλημα. Ίσα ίσα μου λένε ότι είσαι ευφυέστατος και γελάμε» πρόσθεσε αμέσως μετά ο γνωστός ηθοποιός.

«Ο Θάνος Κιούσης είναι καλός στο 5×5. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα, δεν υπάρχει σύγκριση. Νομίζω ότι κι ο ίδιος είναι παγιδευμένος ανάμεσα σε αυτές τις δύο προσωπικότητες, την κανονική του και του Τόνι Σφήνου» κατέληξε ο Μάρκος Σεφερλής.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα