Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Γιώργος Μουκίδης: «Αυτό που έγινε με τον Light είναι για τα πανηγύρια»

«Ο Light είναι σαν τον Covid, μια επιδημία και θα περάσει»

Ο Γιώργος Μουκίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Το πρωινό». Ο γνωστός καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Χρήστο Μάστορα αλλά και στον Light.

«Λογικό δεν είναι ο Χρήστος Μάστορας που έχει καταγωγή από εκεί να πάει να τραγουδήσει στο κοινό του; Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ήξερε ο Χρήστος Μάστορας. Οι καλλιτέχνες έχουν μια αυλή η οποία φιλτράρει το τι θα φτάσει στα αυτιά του καλλιτέχνη» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μουκίδης για τον Χρήστο Μάστορα.

Στη συνέχεια, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στον Light: «Αυτό που έγινε με τον Light είναι για τα πανηγύρια. Δεν αξίζει να συζητήσουμε για τον Light, γιατί αυτός δεν θα υπάρχει καλλιτεχνικά μετά. Υπάρχει περίπτωση να βγάλει κομμάτι ο Light και μετά από 30 χρόνια να το ξέρουμε; Ο Light είναι σαν τον Covid, μια επιδημία και θα περάσει. Μετά θα έρθει άλλο μικρόβιο. Αυτές οι συγγνώμες είναι για δημόσιες σχέσεις, δεν μου λένε κάτι».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα