Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Γιώργος Λιάγκας: «Είμαι σε σκέψη, λέτε να αφήσω το πρωινό και να...

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά και τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει και εκείνος ένα βραδινό σόου.

Ντέμης Νικολαΐδης: Αναστολή στον πλειστηριασμό του αγροτεμαχίου «φιλέτου» στην Αλεξανδρούπολη

Για τον θρύλο των γηπέδων, που έζησε στιγμές απόλυτης αποθέωσης και τα χειροκροτήματα χιλιάδων φιλάθλων, η ζωή μακριά από τα γήπεδα αποδείχθηκε πιο σκληρή από κάθε αντίπαλο που αντιμετώπισε.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αποκάλυψη Μικρούτσικου για την άγνωστη σύλληψή του: «Ήταν ένα μικρό κελί με...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια του «Buongiorno» της...

Τζώνη Καλημέρης – Ελπίδα Ιακωβίδου: Ο γάμος στις 17 Ιουλίου – Η αποκάλυψη της νύφης

«Καταλήξαμε στο να κάνουμε ένα στενού κύκλου γάμο το καλοκαίρι στο Νυμφαίο»

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου παντρεύονται τον Ιούλιο.

Ο ισχυρός άντρας των media και η παρουσιάστρια θα παντρευτούν στις 17 Ιουλίου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το πρωινό». Η Ελπίδα Ιακωβίδου μίλησε στην εκπομπή αποκαλύπτοντας πότε και πού θα γίνει ο γάμος. Έγινε πολύ ωραία η πρόταση γάμου ανήμερα των γενεθλίων μου.

Μου έδωσε το δαχτυλίδι μπροστά σε όλους. Αυτό το δαχτυλίδι ήταν υπόσχεση αγάπης, αφοσίωσης και βεβαίως αυτό που μου είπε ο ίδιος είναι ότι “θέλω να είμαι μαζί σου και να ζήσω πράγματα μαζί σου.” Δίνοντας μου το δαχτυλίδι δεν μου έκανε την παραδοσιακή πρόταση γάμου, όπως φαντάζεσαι μες στο μυαλό σου ότι θα γονατίσει ένας άντρας και θα κάνει την πρόταση γάμου και νομίζω καλά έκανε, γιατί εκ των υστέρων που το συζητήσαμε, μου είπε “ξέρεις ρε Ελπίδα σε φοβήθηκα λίγο λέω τώρα να της κάνεις πρόταση γάμου μπορεί και να σηκωθεί να τρέχει τώρα αυτή;” (…). Καταλήξαμε στο να κάνουμε ένα στενού κύκλου γάμο το καλοκαίρι στο Νυμφαίο, το αγαπημένο μας χωριό, την αγαπημένη μας τοποθεσία, εκεί γνωριστήκαμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.