Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025

Μέμος Μπεγνής: «Δεν πιστεύω στην απιστία ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον»

Την άποψή του για την απιστία εξέφρασε ο Μέμος...

Αλεξάνδρα Ούστα:«Η ψυχοθεραπεία έδιωξε το σύννεφο που με έκανε να αντισταθώ στη...

Η Αλεξάνδρα Ούστα παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν...

Ο J. Gard και οι ρίμες με αποσπάσματα από την Αγία Γραφή

Με στίχους όπως «Ο Θεός αγάπησε όλη τη γη,...

Συγκλονίζει η Ελένη Χατζίδου: «Είναι δύσκολο να ξυπνήσεις ένα πρωί και να...

Η Ελένη Χατζίδου φιλοξενήθηκε στο vidcast της Λιλύς Πυράκη...

Ξέσπασε η Αναστασοπούλου κατά του Λιάγκα: «Ανοίγεις το στοματάκι σου και λες…»

«Ανοίγει στο στόμα του συχνά πυκνά και λέει ό,τι να ναι εκθέτοντας»

Μετά τη Τίνα Μεσσαροπούλου κατά του Γιώργου Λιάγκα στράφηκε και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχετικά με τα σχόλια που είχε κάνει για την ελληνική συμμετοχή της Eurovision πριν τον μεγάλο τελικό. Ξέσπασε με μια σειρά βίντεο στο instagram με λέγοντας το όνομά του αλλά «φωτογραφίζοντάς» τον.

«Αποφάσισα να εκθέσω όλη αυτή την ασύδοτη ελευθερία των ανθρώπων που έχουν δημόσιο βήμα και ανοίγουν το στοματάκι και χαρακτηρίζουν και προβλέπουν την πορεία της ελληνικής εκπροσώπησης στη Eurovision από ένα λαμπερό πλάσμα, με μια τραγουδάρα, που μιλάει για τα ουσιαστικά πράγματα, με ένα κορίτσι που δε βγαίνει στη σκηνή με κρότο εντυπωσιασμού, αλλά με ένα αστείρευτο ταλέντο.

Κι εσύ λοιπόν, ανοίγεις το στοματάκι σου και λες, δεν ήταν ένας αλλά άσε τους άλλους. Αυτός ο ένας που ανοίγει στο στόμα του συχνά πυκνά και λέει ό,τι να ναι εκθέτοντας. Πραγματικά, δε βρίσκω τα λόγια. Τα έχω, αλλά δε θέλω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Ανέβασε ένα στόρι λοιπόν και έκανα και ένα poll, γιατί τα μηνύματα ήταν χιλιάδες και όλα να γράφουν εμετούς από κάτω για τον συγκεκριμένο. Θα πω μόνο ότι 19.000 από εσάς ψήφισαν να μαζέψουμε υπογραφές.

Διαβάστε επίσης: Απάντηση Λιάγκα: «Αντί να χαρεί με μια εθνική επιτυχία, το πρόβλημα είναι να πάθει καρκίνο ο Λιάγκας;»

Οπότε εμένα ποια η θέση μου, και ποια η θέση όλων μας; Πες, το θέμα με την εκλογή πολιτικών, έχουμε βάλει τα μάτια μας, έχει πέσει μια ψήφος, και θα τα πούμε στις επόμενες εκλογές. Το θέμα με την επιβολή ανθρώπων από την τηλεόραση, πώς το αντιμετωπίζεις; Φταίω εγώ τώρα, εσάς τους 19.000 να σας βάλω να υπογράψετε και να σταλεί μια επιστολή για την απομάκρυνση του συγκεκριμένου; Γιατί, να συνετιστεί, δε συνετίζεται, το έχουμε δει. Και μην ακούσω καμία συγγνώμη σήμερα το πρωί γι’ αυτά που είπε. Τι συγγνώμη κολλητέ;

Γενικά, όταν θέλουμε κάτι να αλλάξει, αλλάζουμε κάτι στη συμπεριφορά μας. Αυτό ξέρω στα 48 μου χρόνια. Προσωπικά απέχω από διάφορα πράγματα, δηλώνοντας με τη στάση μου την άποψή μου. Ένα από αυτά είναι και η μη παρουσία μου από οποιοδήποτε τηλεοπτικό είναι τοξικό. Το τοξικό, αν το καταναλώσεις, αρρωσταίνεις. Σταματήστε να κάνετε ανθρώπους δυνατούς μέσα από τη δημοσιότητα, διότι η δύναμη της δημοσιότητας είναι μεγάλη, και δεν έχει να κάνει με τον πλούτο. Μπορεί να φέρει πλούτο, μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση, έχει περισσότερη δύναμη από τα χρήματα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου»

Ο μικρός Μιλτιάδης της σειράς «Είσαι το ταίρι μου»...

«Η γη της ελιάς» spoiler: Ο γαμπρός το έσκασε – Άφησε τη Βασιλική στην εκκλησία

Πολλές και ανατρεπτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Η γη...

Διαζύγιο ετοιμάζεται να πάρει γνωστό ζευγάρι – Θα «σκάσει» σαν βόμβα

Κανείς δε θα περίμενε μέχρι πριν από λίγο καιρό πως αυτό το ζευγάρι θα πάρει διαζύγιο. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έζησαν έναν μεγάλο έρωτα αλλά φήμες το θέλουν να παίρνει διαζύγιο.

«Survivor» στη φτήνια

Στον Σκάι θέλουν το παλιό, κλασικό «Survivor», και θα...

Ραφτείτε! Ανακοίνωσε on camera πως παντρεύεται

Ραφτείτε έχουμε γάμο στη σόουμπιζ! Ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε on camera πως ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά!

Οι εξηγήσεις που έδωσε στους επιχειρηματίες για το «φιάσκο» του Final Four η πρώην δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της πρώην δημοσιογράφου και...

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Εκτός εκπομπής ο Φώτης Σεργουλόπουλος – Τι συνέβη;

Η Τζένη Μελιτά άνοιξε μόνη της την εκπομπή «Πρωίαν...
spot_img
spot_img