Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Νέα δικαστικά «πυρά» Μαραντίνη σε Χρηστίδου: «Μονόπρακτο παραλήρημα»

Χωρίς τελειωμό ο πόλεμος ανάμεσα στους δύο πρώην! Εσκασε εξώδικο!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά την πρόσφατη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου για το διαζύγιό τους, την οποία χαρακτήρισε «μονόπρακτο παραλήρημα».

Χρησιμοποιώντας πλέον νομικά μέσα, ο τραγουδιστής των Onirama απέστειλε στα media μια ανακοίνωση-εξώδικο, ζητώντας να σταματήσει η αναπαραγωγή όσων ισχυρίστηκε η πρώην σύζυγός του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και όχι μόνο.

«Κατόπιν επαναλαμβανόμενων και κατ’ εξακολούθηση συκοφαντικών και ανυπόστατων δημοσίων -άμεσων και εμμέσων- δηλώσεων της πρώην συζύγου μου και του περιβάλλοντός της και κυρίως με γνώμονα τον σεβασμό και την προστασία της ψυχικής υγείας και αξιοπρέπειας των ανήλικων παιδιών μου, καλώ όλα τα μέσα ενημέρωσης να απέχουν από κάθε περαιτέρω αναπαραγωγή, σχολιασμό ή μετάδοση του θέματος που αφορά στην προσωπική ζωή εμού και των τέκνων μου, διότι όσα ακούστηκαν εμπεριέχουν τουλάχιστον όσα συκοφαντικά και ψευδή στοιχεία που μόνο θετικό πρόσημο δεν έχουν» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Mr «Onirama», ο οποίος αποκαλύπτει σε αυτήν πως έχει κινηθεί ήδη νομικά εναντίον της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Ως πατέρας οφείλω να προστατέψω τα ανήλικα τέκνα μου από το μονόπρακτο παραλήρημα που έγινα και εγώ θεατής. Γνωρίζουμε όλοι ότι η δημοσιογραφική δεοντολογία, η νομοθεσία περί προστασίας ανηλίκων και οι βασικές αρχές σεβασμού προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια επιβάλλουν προσοχή, ευθύνη και αυτοσυγκράτηση στην κάλυψη τέτοιων υποθέσεων. Το θέμα έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη, ως αρμόζει» σημειώνει στην εξώδικη ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής.

Την ίδια στιγμή ετοιμάζεται να βγει «στον αέρα» ακόμη μία συνέντευξη της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Μαμά-δες» και στη Χριστίνα Κοντοβά, η οποία είναι φίλη της Χρηστίδου! Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όμως, δεν είναι σίγουρο πως θα μεταδοθεί τελικά, καθώς, όπως μεταδόθηκε χθες στη «Super Κατερίνα», ο Μαραντίνης -θορυβημένος από όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά- προτίθεται να στείλει εξώδικο και στην ΕΡΤ, ανησυχώντας για το περιεχόμενο της νέας συνέντευξης της πρώην συζύγου του. Προφανώς ο «Πόλεμος των Ρόουζ» της ελληνικής showbiz θα συνεχιστεί στα δικαστήρια.

Το χρονικό της διαμάχης

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν παντρεμένος με τη Σίσσυ Χρηστίδου δέκα χρόνια, όμως το 2019 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τότε υπέγραψαν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για την επιμέλεια των παιδιών τους, γεγονός που τους οδήγησε στα δικαστήρια τρία χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2022, καθώς υπήρχαν άλυτες διαφορές μεταξύ τους, οπότε και αποκαλύφθηκε τελικά στα media η διαμάχη τους. Τότε η παρουσιάστρια κατηγορούσε τον τραγουδιστή ότι δεν κατέβαλλε τη διατροφή για τους δύο γιους τους, όπως έχει συμφωνηθεί, με τον Mr «Onirama» πρώτα να κρίνεται ένοχος και να καταδικάζεται σε ποινή 12μηνης φυλάκισης με τριετή αναστολή κι έπειτα να περνά στην αντεπίθεση ζητώντας τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

«Η Σίσσυ ζήτησε έξι πράγματα και απορρίφθηκαν και τα έξι. Εγώ ζήτησα δύο πράγματα και εγκρίθηκε το ένα. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια. Φυσικά και θα ξανακινηθώ νομικά. Εγώ παίρνω τα παιδιά κάθε Κυριακή πρωί και τα παραδίδω Τετάρτη. Δικαιούμαι να έχω λόγο στις αποφάσεις για τα παιδιά και όχι μόνο να πληρώνω. Δεν είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, ούτε επισκέπτης» δήλωσε ο ίδιος σε πολυσυζητημένη συνέντευξή του στο «Πρωινό» τον Μάιο του 2023, συμπληρώνοντας πως έχει δώσει στην πρώην γυναίκα του 173.568 ευρώ από τότε που χώρισαν. Λίγο καιρό νωρίτερα είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει ότι δεν ίσχυε πλέον και η καταδίκη του για τη διατροφή, καθώς πήρε δάνειο και αποπλήρωσε το ποσό για το οποίο είχε δεσμευθεί.

Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου συναντήθηκαν εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες, με τα «μαχαίρια» να βγαίνουν πλέον για τα καλά και τον τραγουδιστή να ζητάει την αποκλειστική επιμέλεια του 16χρονου γιου τους και τη συνεπιμέλεια του 12χρονου, καθώς και 1.450 ευρώ διατροφή από την παρουσιάστρια. Στην κατάθεσή του ο ίδιος υποστήριξε πως «τα παιδιά τα μεγαλώνει μία Φιλιππινέζα», ενώ τόνισε ότι η πρώην σύζυγός του «έχει κάνει σημαία το “αποφασίζω και διατάζω”» και «εμπορευματοποιεί τα παιδιά στα social media».

«Είναι εχθρός μου»

Από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου ισχυρίστηκε τότε πως όσα κατέθεσε ο πρώην άντρας της δεν ισχύουν, ενώ του καταλόγισε ότι ο λόγος του «είναι επιθετικός, βίαιος και υβριστικός».

Έπειτα απ’ αυτό έδωσε την περιβόητη συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, για τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Είμαι ένας άνθρωπος με βαθιά αγάπη για τους ανθρώπους, συγχωρώ πολύ. Απλά είναι πάρα πολύ δύσκολο, όταν συνεχίζεται ο πόλεμος, να συγχωρείς τον εχθρό επαναλαμβανόμενα. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί καμιά φορά ο εχθρός σε πολεμάει μέχρι να μην αντέχεις να τον συγχωρήσεις».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα