Ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του Στάθη Αγγελόπουλου αποκαλύπτει: «Μέχρι σήμερα τρέμει»

«Η κυρία Κουτσαντώνη φοβάται ότι έχει μείνει στους δρόμους»

Ο δικηγόρος της Μαρίας Κουτσαντώνη, Γιώργος Μακρής μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την επικείμενη δίκη του Στάθη Αγγελόπουλου. Ο γνωστός δικηγόρος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ψυχική κατάσταση της Μαρίας Κουτσαντώνη, αλλά και στο αν ο γιος τους θα καταθέσει στο δικαστήριο στις 27 Ιουνίου.

«Επειδή δεν χρειάζεται καμία μήνυση με τον καινούργιο νόμο, η δίωξη κινείται αυτεπάγγελτα. Θεωρεί κάποιος ότι οι αστυνομικοί δεν το κατάλαβαν; Ξέρετε τα ντουλάπια δεν έχουν υπόσταση, δεν βαράνε. Η εικόνα της κυρίας μιλάει από μόνη της. Έχει χτύπημα με θλων όργανο. Επιλέγει τον δρόμο της σιωπής. Θα μας το πει όταν σταματήσει να είναι τραυματικό. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο σπίτι του γιου της. Όποιος κι αν το πληρώνει. στο τέλος της ημέρας ανήκει στο γιο της. Επιλέγει τη σιωπή όχι ως ενοχή ή ανακατασκευή αλλά ως ζήτημα αξιοπρέπειας. Είναι καταρρακωμένη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι βίωσε εκείνη την ημέρα. Είναι μια γυναίκα που μέχρι σήμερα τρέμει» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μακρής.

Η πρώην σύζυγός του Μαρία Κουτσαντώνη

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του Στάθη Αγγελόπουλου πρόσθεσε: «Η τελευταία πρόταση της κατάθεσής της ήταν “δεν θέλω να ξαναμιλήσω μαζί του”. Καταβάλει τεράστια προσπάθεια, όσο μπορεί, σε κατάσταση σοκ και επισκέπτεται συμβούλους ψυχικής υγείας. Ο γιος της έχει κληθεί από το δικαστήρια και οφείλει δικονομικά να είναι εκεί. Το πρώτο που ήθελε να κάνει είναι να προστατεύσει τον χαρακτήρα αυτού του παιδιού. Αυτός είναι ο λόγος της σιωπής. Σε καμία περίπτωση δεν είχε την πρόθεση το παιδί της να πάει στο δικαστήριο. Η κυρία Κουτσαντώνη φοβάται ότι έχει μείνει στους δρόμους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...