Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του Στάθη Αγγελόπουλου αποκαλύπτει: «Μέχρι σήμερα τρέμει»

«Η κυρία Κουτσαντώνη φοβάται ότι έχει μείνει στους δρόμους»

Ο δικηγόρος της Μαρίας Κουτσαντώνη, Γιώργος Μακρής μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την επικείμενη δίκη του Στάθη Αγγελόπουλου. Ο γνωστός δικηγόρος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ψυχική κατάσταση της Μαρίας Κουτσαντώνη, αλλά και στο αν ο γιος τους θα καταθέσει στο δικαστήριο στις 27 Ιουνίου.

«Επειδή δεν χρειάζεται καμία μήνυση με τον καινούργιο νόμο, η δίωξη κινείται αυτεπάγγελτα. Θεωρεί κάποιος ότι οι αστυνομικοί δεν το κατάλαβαν; Ξέρετε τα ντουλάπια δεν έχουν υπόσταση, δεν βαράνε. Η εικόνα της κυρίας μιλάει από μόνη της. Έχει χτύπημα με θλων όργανο. Επιλέγει τον δρόμο της σιωπής. Θα μας το πει όταν σταματήσει να είναι τραυματικό. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο σπίτι του γιου της. Όποιος κι αν το πληρώνει. στο τέλος της ημέρας ανήκει στο γιο της. Επιλέγει τη σιωπή όχι ως ενοχή ή ανακατασκευή αλλά ως ζήτημα αξιοπρέπειας. Είναι καταρρακωμένη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι βίωσε εκείνη την ημέρα. Είναι μια γυναίκα που μέχρι σήμερα τρέμει» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μακρής.

Η πρώην σύζυγός του Μαρία Κουτσαντώνη

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του Στάθη Αγγελόπουλου πρόσθεσε: «Η τελευταία πρόταση της κατάθεσής της ήταν “δεν θέλω να ξαναμιλήσω μαζί του”. Καταβάλει τεράστια προσπάθεια, όσο μπορεί, σε κατάσταση σοκ και επισκέπτεται συμβούλους ψυχικής υγείας. Ο γιος της έχει κληθεί από το δικαστήρια και οφείλει δικονομικά να είναι εκεί. Το πρώτο που ήθελε να κάνει είναι να προστατεύσει τον χαρακτήρα αυτού του παιδιού. Αυτός είναι ο λόγος της σιωπής. Σε καμία περίπτωση δεν είχε την πρόθεση το παιδί της να πάει στο δικαστήριο. Η κυρία Κουτσαντώνη φοβάται ότι έχει μείνει στους δρόμους».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα