Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ

Η ελληνική ομογένεια στέκεται στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ

Η ελληνική ομογένεια στέκεται στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ για ακόμα μία φορά, μέσω του The Hellenic Initiative, που αποτελεί έναν διαχρονικό και σημαντικό σύμμαχο του σωματείου στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.

  • Από τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Οι εκπρόσωποι του οργανισμού επισκέφτηκαν το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», όπου τους υποδέχτηκε η Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη και επέδωσε τιμητική πλακέτα στον αντιπρόεδρο του The Hellenic Initiative John Koudounis. Από την πλευρά του ο κ. Koudounis ανέφερε: «Ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποτελούν ευεργέτες αυτής της χώρας και λαμπρά παραδείγματα για όλους μας. Το έργο που έχουν αφήσει πίσω τους, και το οποίο συνεχίζεται, είναι πολύ σπουδαίο και είναι μεγάλη μας τιμή να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο 5ο Φεστιβάλ της ΕΛΠΙΔΑΣ

Τρεις μαγικές ημέρες γεμάτες με παιχνίδι, μουσική, χορό, αθλήματα και δημιουργικά εργαστήρια έζησαν οι μικροί ασθενείς του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» στο πλαίσιο του 5ου ELPIDA Summer Festival, που πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο, και συγκεκριμένα από την κοινωνική υπηρεσία του σωματείου, υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου.

Dean Metropoulos, John Koudounis, Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μανώλης Παπασάββας.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Σωτήρης Μπαρμπαρόσος, Δημήτρης Νάνης.
Α. Παπασαραντοπούλου, Π. Φιλίππου, Α. Παναγοπούλου, Α. Αυγερινός, Μ. Παπασάββας, Τ. Ελληνα, Α. Κομνηνού, Ε. Σαμαρά, Δ. Νάνης, Α. Μινέττα
Η Αναστασία τραγούδησε για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ.
Β. Αδρακτάς, Μ. Πρίντζος, Γ. Σιάννης, A. Candris, D. Metropoulos, Χ. Βαρδινογιάννη, J. Koudounis, M. Manatos, Σ. Συμεωνίδης, Α. Κωνσταντακόπουλος, Μ. Παπασάββας

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα