Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Μελισσάνθη ζητάει από τον Άγγελο να...

Απόψε επιστρέφει με νέο επεισόδιο η σειρά «Το Σπίτι...

Πλημμύρισε η Πέτρου Ράλλη από την έντονη βροχόπτωση

Η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική έχει προκαλέσει σοβαρά...

Σολομός με ρεβύθια, σπανάκι και κάρι από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Buongiorno» σολομό με ρεβύθια, σπανάκι και κάρι.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα...

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Στο νοσοκομείο ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης

«Εδώ και 5 ημέρες βρίσκομαι στο ΑΧΕΠΑ»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εδώ και πέντε ημέρες βρίσκετε στο νοσοκομείο.

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την επέμβαση που έκανε στο μάτι του.

«Εδώ και 5 ημέρες βρίσκομαι στο ΑΧΕΠΑ, μία εκπληκτική οφθαλμολογική μονάδα. Έκανα μία επέμβαση, την πιο σοβαρή σε ό,τι αφορά το μάτι. Μεταμόσχευση κερατοειδούς στο δεξί μάτι. Ταλαιπωρούμαι εδώ και έναν χρόνο, πίστευα ότι θα το ξεπεράσω, δυστυχώς δε μπορούσα, δεν πήγαινε άλλο, δε μπορούσα να οδηγήσω, δε μπορούσα να διαβάσω. Δόξα σοι ο Θεός, πήγαν όλα καλά, είμαι καλά και κάθε μέρα καλύτερα» ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Το θέμα είναι να αρχίσω να βλέπω, αυτή τη στιγμή δεν βλέπω, να ενσωματωθεί το μόσχευμα σιγά σιγά. Με τη βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά. Ήταν πάρα πολύ λεπτή επέμβαση, είναι δυνατόν να σου βάλουν 18 ράμματα μέσα στο μάτι; Σταδιακά θα αρχίσω να βλέπω και αυτό θα διαρκέσει περίπου 6-7 μήνες» πρόσθεσε στη συνέχεια ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία