Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Βάσω Καζαντζίδη: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία της με τον Στέλιο Καζαντζίδη

«Στο τέλος της βραδιάς μου λέει: “πάντα έτσι είσαι;”»

Αφιέρωμα για τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη είχε η εκπομπή «Prime Time». Ο Νίκος Αλιάγας φιλοξένησε την τελευταία σύζυγο του μεγάλου τραγουδιστή, Βάσω Καζαντζίδη, η οποία εξομολογήθηκε άγνωστες ιστορίες από την γνωριμία τους.

«Είμαστε στη Θεσσαλονίκη και έχω πάει σε μία φίλη μου που είναι αισθητικός και μου λέει ότι έρχεται ο Στέλιος απόψε. Ποιος είναι αυτός ο Στέλιος; Λέει ένας είναι ο Στέλιος. Ο Καζαντζίδης. Εγώ τον άκουγα, μου άρεσε. Μου είπαν ότι θα βγούμε για φαγητό και εγώ ρώτησα αν μπορώ να πάω στην παρέα τους, να τον χαιρετήσω και να φύγω. Κάθομαι στην παρέα τους, με εντυπωσίασε ως καλλιτέχνης. Σαν άνθρωπο δεν τον ήξερα» ανέφερε αρχικά η Βάσω Καζαντζίδη.

Στη συνέχεια, η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή πρόσθεσε: «Στο τέλος της βραδιάς, μου λέει: πάντα έτσι είσαι; Λέω ναι. Μου λέει θέλω να γνωριστούμε καλύτερα, να πιούμε έναν καφέ. Μετά πήγαμε σε ένα καφενεδάκι 2×2, καθίσαμε στις ψάθινες καρεκλίτσες. Ο άνθρωπος του μαγαζιού είχε βαρεθεί και είπε στον Στέλιο να του αφήσει τα κλειδιά κι έφυγε. Μείναμε με τα κλειδιά του ιδιοκτήτη. Ξημερώσαμε. Μου είπε τη ζωή του σε περίληψη. Την επομένη βγήκαμε για φαγητό. Φορούσε σαγιονάρες, ενώ ήμουν πολύ καλοντυμένη. Με πήγε στη Χαλκιδική και πήγε και για ψάρεμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.