Βανδή – Μπισμπίκης: Με τα παιδιά τους σε βίλα στην Κρήτη

Οικογενειακές διακοπές στο Ρέθυμνο με συναυλίες και πανηγύρια

Έχουν «κολλήσει» στην Κρήτη, στο μέρος που έχει γίνει το δεύτερο σπίτι τους, εκεί όπου θα χτίσουν τον επίγειο παράδεισό τους!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκονται από τα μέσα Ιουλίου στο Ρέθυμνο και περνούν χαλαρές στιγμές με φίλους αλλά και με τα βλαστάρια τους!

ή. Το ζευγάρι μένει σε μια πολυτελή βίλα στο Αγιο Παύλο, έναν παραλιακό οικισμό λίγο έξω από το Ρέθυμνο, με την ειδυλλιακή παραλία να είναι σχεδόν έξω από το σπίτι. Αυτές τις μέρες, μάλιστα, στη βίλα μαζί τους είναι και η Μελίνα Νικολαΐδη, που ήρθε από την Αγγλία για να περάσει τον Δεκαπενταύγουστο με τη μητέρα της!

Η κόρη της τραγουδίστριας, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο, περνά πολλές μέρες με την οικογένειά της και παραθερίζει τόσο με τη μητέρα της όσο και με τον πατέρα της Ντέμη Νικολαΐδη.

Η συναυλία και το πανηγύρι 

Τη Δευτέρα το βράδυ, η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε στο Γαράζο, ένα χωριό της επαρχίας Μυλοποτάμου του νομού Ρεθύμνου, που βρίσκεται σε απόσταση 37 χλμ. από το Ρέθυμνο, σε υψόμετρο 270 μ. Εκεί, ο κόσμος την αποθέωσε, ενώ στις πρώτες θέσεις ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης με την παρέα του, αλλά και με τη Μελίνα Νικολαΐδη, όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Espresso».

Η Βανδή τού αφιέρωνε τραγούδια, ενώ ο κόσμος τούς χειροκροτούσε. Μετά το τέλος της συναυλίας, που κράτησε περίπου τρεις ώρες, το ζευγάρι συνέχισε τη βραδιά του, αφού Βασίλης και Δέσποινα πήγαν σε πανηγύρι στα Ανώγεια, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες με λύρα και κρητική μουσική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...