Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της

Full in love

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιώργος Καραθανάσης ζουν τον έρωτά τους! Το ζευγάρι μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του κάνει επίσημες εμφανίσεις χωρίς να φοβάται τα φλας των φωτογράφων.

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή τους η Μαρία Κορινθίου και ο Γιώργος Καραθανάσης παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων». «Τον έχω ανοίξει τον κύκλο του έρωτα, είμαι σε σχέση. Είμαι καλά, δεν θα ήμουν σε σχέση αν δεν ήμουν καλά, εάν δεν υπήρχε αυτή η φωτιά» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία τους από τη βραδινή έξοδο όπου τους απαθανάτισε ο φακός του tlife και έγραψε: «Συγχαρητήρια λατρεμένη μου @reinaeskenazy για την σχεσινή παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων», ένα έργο που κάποτε είχα και εγώ την τιμή να υποδυθώ την Εσμεράλντα, στο επιβλητικό θέατρο Πέτρας.

Είσαι υπέροχη, μοναδική και τέλος πάντων η λατρεμένη μου φιλενάδα. Σε ευχαριστούμε για την πρόσκληση.  Καλή συνέχεια στην παράσταση που πήρε παράταση μέχρι τον Οκτώβριο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.