Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Γιούλικα Σκαφιδά: «Ήμουν έγκυος και ήρθε ένας και μου είπε: “θα σου σπάσω τα μούτρα”»

Σε ένα μήνα ο Άγγελος θα κλείσει τα δυο. Βλέπω ότι ακόμα δεν μιλάει πολύ αλλά μπορούμε να συνεννοηθούμε

Η Γιούλικα Σκαφιδά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στη σειρά «Άγιος Έρωτας», στον γιο της και σε ένα ατυχές περιστατικό που είχε όταν ήταν έγκυος.

«Είμαι μια αποφασιστική γυναίκα που έρχεται να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Κουβαλάει πάνω της ένα μενταγιόν που έχει τη φωτογραφία αγαπημένου της προσώπου, έχει ένα μυστικό. Πάει στη Στέρνα για να πάρει εκδίκηση», εξήγησε για τον ρόλο της στη σειρά.

Όσο για τον γιο της και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ανέφερε: «Είναι μια διαδικασία με ενδιαφέρον. Κάθε ημέρα ανακαλύπτω πράγματα. Αυτό που με γοητεύει πολύ είναι ότι είναι μια σχέση που αναπτύσσεται κατά την διάρκεια. Επιδίωξα να γίνω μαμά, ένιωσα ότι είμαι έτοιμη. Σκοπός μου είναι να μεγαλώσω έναν χρήσιμο άνθρωπο για την κοινωνία. Κάποια πράγματα της μαμάς μου τα κάνω και εγώ. Σε ένα μήνα ο Άγγελος θα κλείσει τα δυο. Βλέπω ότι ακόμα δεν μιλάει πολύ αλλά μπορούμε να συνεννοηθούμε. Αυτό είναι το πολύ ωραίο. Κάθε ημέρα βλέπεις πως αυτή η αγάπη εξελίσσεται και σχέση. Δεν είμαι έτοιμη για δεύτερο, νομίζω πως όχι».

Κλείνοντας μίλησε και για το κομμάτι της ψυχοθεραπείας: «Με βοήθησε στη δουλειά μου η ψυχοθεραπεία. Το ξεκίνησα για να καταλάβω την ψυχολογία μιας ηρωίδας μου. Δεν χρειάζεται να έχεις ένα σοβαρό πρόβλημα».

Ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε την περίοδο της εγκυμοσύνης της. «Ήμουν έγκυος και οδηγούσα στο δρόμο, ήμουν στην Κηφισίας και ήταν ένας κύριος και μάλλον βιαζόταν. Σταμάτησε στο φανάρι και μου ήρθε στον τζάμι και μου είπε “θα σου σπάσω τα μούτρα”. Κατέβηκα για να δουν την κοιλιά και του είπα “σας παρακαλώ κύριε, αν θέλετε να συζητήσουμε κάτι, να το συζητήσουμε στο τμήμα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.



Μποζουκια Αθηνα