Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Μαίρη Χρονοπούλου: Η εξαφάνιση της τέφρας της και το σπίτι της πώς είναι σήμερα

«Το σπίτι είναι ένα απλό, έχει όμως την αίγλη μιας σταρ»

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» επισκέφθηκε το σπίτι που ζούσε η Μαίρη Χρονοπούλου στην Παιανία, δύο χρόνια μετά τον θάνατό της. Η ηθοποιός λόγω της μεγάλης της αγάπης για τα παιδιά, είχε χάρισε το σπίτι της στο ίδρυμα Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι της σπουδαίας ηθοποιού, που βρισκόταν ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του οργανισμού.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε το σπίτι αυτό στο “Χαμόγελο του παιδιού” γιατί αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά. Αρκετά χρόνια πριν, όταν πρωτοσυναντηθήκαμε, γιατί ήθελε να μας στηρίξει οικονομικά, διαπίστωσα ότι δανείζοντας σε εμάς εκείνα τα χρήματα δεν θα μπορούσε η ίδια να συνεχίσει να ζει κανονικά. Αρνήθηκα την προσφορά της. Αυτό της έκανε τρομερή εντύπωση. Έκτοτε γίναμε πραγματικά φίλοι και το “Χαμόγελο του παιδιού” η οικογένειά της. Το σπίτι αυτό είναι ένα απλό σπίτι προκάτ, που έχει όμως την αίγλη μιας σταρ».

Ο Κώστας Γιαννόπουλος συνέχισε λέγοντας πως: «Οι άνθρωποι που ήταν κοντά της την αγαπούσαν παρόλο που ήταν δύσκολος άνθρωπος. Όταν πονάει κάποιος και υποφέρει, γίνεται και δύστροπος. Η τελευταία της επιθυμία ήταν να φτιάξουμε ένα μνημείο μέσα σε σημείο στην αυλή που όρισε η ίδια.

Να βάλουμε μια ταμπέλα που να λέει, “Μαίρη Χρονοπούλου, ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά”. Και έναν χώρο από κάτω που θα έμπαινε η τέφρα της. Αυτό το δήλωσε. Τώρα η τέφρα της είναι με κάποιον κύριο που την πήρε παράνομα δηλώνοντας ότι είναι φίλος της και δεν την επιστρέφει. Αν δεν την επιστρέψει, ενδεχομένως να επιληφθεί εισαγγελέας».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα