Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, 2025

«Μπαμπά, αγαπώ»: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς

Με εντατικούς ρυθμούς και έντονη δημιουργική ενέργεια ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας οικογενειακής κομεντί του Alpha, «Μπαμπά, σ’ αγαπώ».

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Πρεμιέρα της Βίσση με τα… κουμπαράκια και τον πρώην

Mε τους γνωστούς VIP θαυμαστές της η Άννα Βίσση έκανε για δέκατη σεζόν πρεμιέρα στο «Hotel Ermou» (μερικές φαρμακόγλωσσες, πάντως, του διαδικτύου, με αφορμή την πρεμιέρα, αναρωτήθηκαν αν η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει χορτάσει ακόμη χρήμα),

«Porto Leone»: Ο Γιάμαρης πηγαίνει µε την Καίτη στο σημείο που βρέθηκε...

Ο Γιάμαρης αποκαλύπτει στην Γαλήνη ότι η Αγγελική είχε...

Πρεμιέρα της Βίσση με τα… κουμπαράκια και τον πρώην

Mε τους γνωστούς VIP θαυμαστές της η Άννα Βίσση έκανε για δέκατη σεζόν πρεμιέρα στο «Hotel Ermou» (μερικές φαρμακόγλωσσες, πάντως, του διαδικτύου, με αφορμή την πρεμιέρα, αναρωτήθηκαν αν η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει χορτάσει ακόμη χρήμα), σε ένα σκηνικό σαφώς πιο… φτωχικό σε σχέση με τις φαραωνικές κατασκευές για τις εμφανίσεις της στο Καλλιμάρμαρο.

Οπως ήταν αναμενόμενο, στο πρώτο τραπέζι βρέθηκε από νωρίς με φίλη της η κουμπάρα της Δήμητρα ΜέρμηγκαΚούστα, ενώ γύρω στις 23.30 το βράδυ και λίγο λεπτά πριν βγει η Βίσση στη σκηνή, αφήχθη ο μεγαλοεφοπλιστής κουμπάρος και σύζυγος Μέρμηγκα Dr Γιάννης Κούστας.

Εκεί ήταν, όμως, και ο πρώην σύζυγός της Νίκος Καρβέλας και  ο Ηλίας Ψινάκης, και άπαντες διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μια και η δημοφιλής τραγουδίστρια βάσει του προγράμματος κάνει και δεύτερη εμφάνιση περί τις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα. Και πέρασαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα που προτιμήσαμε να κλαμπάρουμε το εν λόγω βράδυ της Παρασκευής.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τσακώσαμε» τον Ανδρέα Φουστάνο να διασκεδάζει με τη νεαρή σύντροφό του

Την πρώτη τους επίσημη νυχτερινή εμφάνιση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η σύντροφός του Ιωάννα Βασιλάκη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο ΝΟΧ.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Σκεφτόμουν τον πρώην μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Πρόβα θρόνου για τους Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπα Ουίλαμ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον σε επίσημο δείπνο με την τιάρα του 1853 που ανήκε στη βασίλισσα Βικτόρια.

Η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στην καταξιωμένη τραγουδίστρια; Ενώ βρισκόταν στις πρόβες του «The Voice of Greece»



Μποζουκια Αθηνα