Βασίλης Τσιάρτας: Βγαίνει εκ νέου σε πλειστηριασμό η βίλα του στο Μαρούσι

Βγαίνει ξανά σε πλειστηριασμό, με τιμή πρώτης προσφοράς στα 809.000 ευρώ

Αντιμέτωπος με την περιπέτεια των πλειστηριασμών θα βρεθεί ακόμα μία φορά ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Εθνικής και της ΑΕΚ Βασίλης Τσιάρτας, καθώς αύριο βγαίνει εκ νέου στο σφυρί η βίλα του στη θέση Νέα Φιλοθέη της Καλογρέζας, στο Μαρούσι.

Υστερα από προσφυγές, ανακοπές και αναστολές, ο πρώην διεθνής επιθετικός έχει «επιστρέψει» στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για το πολυτελές ακίνητό του, το οποίο βγαίνει ξανά σε πλειστηριασμό, με τιμή πρώτης προσφοράς στα 809.000 ευρώ.

Το οικόπεδο των 652 τετραγωνικών μέτρων στη θέση Νέα Φιλοθέη αποκτήθηκε από τον πρώην διεθνή μέσο τον Δεκέμβριο του 2001, την περίοδο που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, δύο χρόνια μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τη Σεβίλλη. Εντός του οικοπέδου υφίσταται διώροφη κατοικία, που αποτελείται από υπόγειο επιφάνειας 316,54 τετραγωνικών μέτρων, ισόγειο 199,25 τ.μ. και πρώτο όροφο 184,67 τ.μ.

Το υπόγειο περιλαμβάνει τέσσερις θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, αποθήκες, γκαράζ, μηχανοστάσιο, πλυντήριο-σιδερωτήριο, λινοθήκη, ψυγείο, WC, lift, σκάλα ανόδου και ράμπα για το γκαράζ. Το ισόγειο περιλαμβάνει την είσοδο του κτιρίου, καθιστικό, γραφείο, τραπεζαρία, W.C., lift, σκάλα και τρεις ημιυπαίθριους χώρους. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει το δώμα, δύο υπνοδωμάτια, ξενώνα, dressing room, τρία λουτρά, σάουνα, σκάλα, lift, WC, master bedroom, ημιυπαίθριο χώρο, λουτρό και δύο ξύλινες πέργκολες. Στη βίλα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή υπάρχει επίσης πισίνα.

Τα οικονομικά προβλήματα για τον βετεράνο άσο των γηπέδων ήρθαν όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του και επένδυσε 450.000 ευρώ στη βιομηχανία κεραμοποιίας ΒΑΚΟ, στο Πλατύ Αλεξάνδρειας. Το πανάκριβο ακίνητο είχε βγει πρώτη φορά σε πλειστηριασμό στις 19 Δεκεμβρίου 2018 με επισπεύδουσα την Alpha Bank και τιμή εκκίνησης το 1.060.000 ευρώ. Ωστόσο δεν εκποιήθηκε, καθώς ο Βασίλης Τσιάρτας έκανε ενέργειες για να το σώσει. Ακολούθησε δεύτερος πλειστηριασμός στις 27 Φεβρουαρίου 2019, ο οποίος επίσης κατέληξε άγονος. Επισπεύδουσα είναι η εταιρία Cepal, διαχειρίστρια των απαιτήσεων της Galaxy II Funding Designated Activity Company, που είναι ειδική διάδοχος δανείων της Alpha Bank.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...