Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ποιος «έφαγε» το κορίτσι με το τατουάζ

❱❱ «Το παιδί μου είχε σημάδια στραγγαλισμού! Την πέταξαν στη θάλασσα» λέει ο πατέρας της 21χρονης Ελένης
❱❱ Ξύπνησαν μνήμες από το δράμα της άτυχης Μυρτώς στην ΠάροΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Τρόμο και παγωμάρα έχει προκαλέσει το άγριο έγκλημα με θύμα μία 21χρονη φοιτήτρια, που συγκλονίζει τη Ρόδο και έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Το πτώμα της κόρης του αντιδημάρχου Διδυμοτείχου, Ελένης Τοπαλούδη, βρέθηκε πεταμένο στα βράχια της ακτής Φώκια, στα Πεύκα της Λίνδου, μόνο με τον στηθόδεσμο, σε μία υπόθεση που θυμίζει έντονα εκείνη της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη το 2012 στην Πάρο. 

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο και να αποκαλύψουν ποιος έκοψε τόσο βίαια το νήμα της ζωής του άτυχου «κοριτσιού με το τατουάζ».

Στα βράχια

Η Ελένη Τοπαλούδη, που σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο «νησί των ιπποτών», βρέθηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής σε ένα δύσβατο σημείο, το οποίο επισκέπτονται κυρίως ψαράδες. Τα κύματα χτυπούσαν στα βράχια το άψυχο κορμί της, που είχε μόνο έναν μοβ ξεκούμπωτο στηθόδεσμο.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, που επικαλείται τον ιατροδικαστή, η 21χρονη έφερε ίχνη στραγγαλισμού στον λαιμό και εκχυμώσεις σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός της. Το στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση του πτώματος ήταν ένα τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλου που ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης ότι είχε στο πόδι και κίνησε υποψίες σε δύο συμφοιτητές της. Εκείνοι συνειδητοποίησαν πως είχαν τρεις μέρες να δουν την Ελένη, που είχε τέτοιο τατουάζ στο δεξί πόδι. Οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως πώς και γιατί η 21χρονη βρέθηκε μέσα στη νύχτα και εκτός τουριστικής περιόδου στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου τα πάντα είναι νεκρά. Αν τελικά αποδειχτεί ότι πρόκειται για έγκλημα, όπως όλα δείχνουν, αμέσως γεννάται το ερώτημα αν το φονικό έγινε εκεί ή κάπου αλλού, και η τραγική φοιτήτρια μεταφέρθηκε στο εν λόγω σημείο από τον δράστη χωρίς τις αισθήσεις της ή και νεκρή.

Μπήκε σε Ι.Χ.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί ένα βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, στο οποίο η κοπέλα φαίνεται να μπαίνει σε ένα Ι.Χ. που οδηγούσε άντρας και να απομακρύνονται. Η καταγραφή έγινε την Τρίτη και έπειτα τα ίχνη της χάθηκαν έως την Παρασκευή, οπότε βρέθηκε νεκρή.

Χθες αργά το απόγευμα έγιναν και οι πρώτες προσαγωγές. Τρία άτομα που γνώριζαν τη φοιτήτρια και το τελευταίο χρονικό διάστημα μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο πέρασαν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου της Λιμενικής Αστυνομίας για να καταθέσουν.

Η οικογένεια και οι φίλοι της περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της εξέτασης από τον ιατροδικαστή, ο οποίος θα διαπιστώσει αν η 21χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού.

Συντετριμμένος ο πατέρας της 21χρονης Γιάννης Τοπαλούδης, αντιδήμαρχος του Δήμου Διδυμότειχου, αποκάλυψε τι του είπε ο ιατροδικαστής, που δεν είχε ετοιμάσει την έγγραφη έκθεσή του: «Μου είπε ότι υπάρχουν σημάδια στραγγαλισμού στον λαιμό της, αλλά ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό. Την πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε αφού είχε νερό στους πνεύμονες» είπε ο χαροκαμένος πατέρας, προσθέτοντας ένα σημαντικό στοιχείο: «Η κόρη μου μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και η Ελένη τής είπε: “Θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο, γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα”. Μάλλον σε κάποιον άνοιξε την πόρτα και από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμίλησε με κανέναν».

22008311 1851312428213016 4225953582856136719 n copy

Σύμφωνα με τους φίλους της, η αδικοχαμένη φοιτήτρια παρακολουθούσε τα μαθήματά της στο πανεπιστήμιο, ήταν ήσυχη και δεν είχε δώσει δικαίωμα για να τη σχολιάσουν, ούτε ήταν γνωστό αν είχε τσακωθεί με κάποιον. Με την οικογένειά της ήταν πολύ δεμένη και επικοινωνούσε τακτικά, ενώ δεν είχε δεσμό, απ’ όσο γνώριζαν οι φίλοι της. Ενδέχεται, βέβαια, να είχε σχέση με κάποιο πρόσωπο το οποίο δεν γνώριζε ο κύκλος της ούτε και η κολλητή της φίλη, που αυτό τον καιρό λείπει στην Αθήνα. Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι παρομοιάζουν την περίπτωση με αυτήν της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, που βρέθηκε βαριά τραυματισμένη και βιασμένη στα βράχια της Χρυσής Ακτής στην Πάρο στις 22 Ιουλίου 2012, όταν δέχτηκε επίθεση από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, που άφησε μόνιμη αναπηρία στην 21χρονη -σήμερα- κοπέλα. 

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν ποιος κρύβεται πίσω από τα εμετικά και προκλητικά σχόλια τα οποία αναρτήθηκαν μετά τον θάνατο της άτυχης Ελένης σε ένα αντιρατσιστικό μήνυμα που είχε ανεβάσει στη σελίδα της στο facebook. Οι φίλοι της οι οποίοι τα διάβασαν κινητοποίησαν αμέσως τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που διενεργεί σχετική προανάκριση.

Ξύπνησαν μνήμες από το δράμα της άτυχης Μυρτώς στην Πάρο

Το πανελλήνιο συγκλονίστηκε στις 23 Ιουλίου 2012 από την είδηση ότι μια 15χρονη, που παραθέριζε στην Πάρο με τη μητέρα της και τη μεγαλύτερη αδελφή της, έπεσε θύμα άγριας επίθεσης και βιασμού από αλλοδαπό, ο οποίος συνέτριψε το κρανίο της χτυπώντας το στα βράχια στη Χρυσή Ακτή. Η αδελφή και η μητέρα της τη βρήκαν μέσα στα αίματα και ήταν δύσκολο να την αναγνωρίσουν!

4 5 f2 1459266 1395076180730627 498412672 n

Αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του ο αδίστακτος Πακιστανός Αχμέτ Βακάς εγκατέλειψε το νησί και κρυβόταν σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη σχεδόν μία εβδομάδα μετά. Στις 28 Ιανουαρίου του 2014 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σύρου καταδίκασε τον 23χρονο αλλοδαπό σε ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Η άτυχη μαθήτρια έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και κατόπιν έμεινε για αρκετούς μήνες σε κέντρο αποκατάστασης της Βοστόνης. Επειτα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Animus» στη Λάρισα, όπου νοσηλευόταν και η Ασπασία Μπόγρη, την οποία πυροβόλησε ο πατέρας της στο Αργος τον Αύγουστο του 2013. Επειτα από 40 μήνες νοσηλείας η Μυρτώ αποχώρησε από το «Animus» τον Ιούλιο του 2017, όμως εξακολουθεί να παραμένει καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, να μην μπορεί να μιλήσει, να κινηθεί και να τραφεί μόνη της.

offer


{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...