Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Ροζ εκβιασμοί με ερωτικές σκηνές!

❱❱ Εφιάλτης για το μοντέλο Νάνσυ Πίττα! Την απειλούν να βγάλουν στη φόρα φωτογραφίες από ερωτικές σκηνέςΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Εχω τρομάξει πολύ… Κάποιος θέλει το κακό μου!» λέει έντρομη στην «Espresso» η Νάνσυ Πίττα. Το «καυτό» κορίτσι του «Game of Love» και μοντέλο έχει χάσει τον ύπνο του εξαιτίας των απειλητικών μηνυμάτων που λαμβάνει το τελευταίο διάστημα.

«Γεια σου, Νάνσυ. Μην αγνοήσεις το παρακάτω μήνυμα και μην κάνεις τον κόπο να με μπλοκάρεις ή να πας στην Αστυνομία. Εχω πάρει τα μέτρα μου. Εχουν βρεθεί στην κατοχή μου ολόγυμνες φωτογραφίες σου από ερωτικές σκηνές. Μπορώ πολύ εύκολα να τις δώσω στη δημοσιότητα και σε όλα τα κανάλια, στα social media και στις ιστοσελίδες. Για να μην το κάνω, θα ήθελα κάποια πράγματα να κάνεις για μένα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε συγκεκριμένο μήνυμα που δημοσιοποίησε η μελαχρινή καλλονή, ζητώντας να γίνει αναφορά στο προφίλ του ατόμου που της το έστειλε.

«Τρόμαξα όταν έλαβα το μήνυμα! Σκέφτηκα ότι κάποιος θέλει το κακό μου! Αμέσως μετά το Instagram, έλαβα το ίδιο μήνυμα και στο email μου από διαφορετικό λογαριασμό. Μετά, οι λογαριασμοί κατέβηκαν ή με μπλόκαραν. Πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έκανα τις ενέργειες που πρέπει» αναφέρει η σέξι Νάνσυ, η οποία μοιράζεται μαζί μας τις υποψίες της.

«Εχει συμβεί στο παρελθόν»

«Περιμένω να δω τις φωτογραφίες που λέει. Γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχουν τέτοιες φωτογραφίες. Ακόμα και με τους συντρόφους μου δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να το κάνω. Είχα δύο πολύχρονες σχέσεις στη ζωή μου και δεν έχω βγάλει τέτοιες φωτογραφίες. Αυτό που με ανησυχεί είναι μήπως έχουν χακάρει το κινητό μου. Μπορεί, ωστόσο, να έχουν παραποιήσει φωτογραφία μου, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, με φωτογραφία μου από το reality όπου είχα πάρει μέρος» δηλώνει η καλλονή και, σε ερώτηση για το αν κάνει σύνδεση μεταξύ των δύο συμβάντων, είναι απόλυτη: «Φυσικά και τα συνδέω. Κάποιος προσπαθεί να με προσβάλει και να βλάψει την εικόνα μου. Το ξεκίνησε και θα το τελειώσει. Περιμένω να δω πώς».

f1 copy

Το τελευταίο διάστημα, πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία, παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις το φαινόμενο εκβιασμών και απειλών μέσω social media σε προβεβλημένα πρόσωπα. Το επιβεβαιώνει και η Νάνσυ Πίττα, καθώς, όπως αναφέρει στην «Espresso», από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την καθησύχασαν, λέγοντάς της ότι συμβαίνουν συχνά τώρα τελευταία τέτοια περιστατικά. «Εχει γίνει… μόδα. Με αυτά τα μηνύματα, ο στόχος είναι να φοβηθείς και να κάνεις ό,τι σου ζητήσουν. Συνήθως σου ζητούν μεγάλα χρηματικά ποσά ή να κάνεις πράγματα γι’ αυτούς, από σεξουαλικές χάρες μέχρι μεταφορά ναρκωτικών. Αν δεν πιάσει τίποτα από αυτά, μπαίνουν στον κόλπο και οι απειλές κατά της οικογένειας και των δικών σου ανθρώπων, με μηνύματα ότι γνωρίζουν τη διεύθυνσή σου και τα στοιχεία σου» μας λέει ότι της είπαν οι αρμόδιοι. Το θέμα για την Πίττα πάντως σε αυτή την πολύ περίεργη υπόθεση είναι να ανακαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από τους εκβιασμούς και ποια είναι τα κίνητρά του…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...