Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ήρθε να με αποτελειώσει

❱❱ Σοκάρει η σύντροφος του μπασκετμπολίστα Μ. Παπαμακάριου: Είναι αδίστακτος δολοφόνοςΤη φρίκη σε όλο της το μεγαλείο ένιωσαν οι διαδικτυακοί φίλοι της Μαντώς Τζαβάρα, όταν είδαν τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες που ανάρτησε στο facebook, στις οποίες εμφανίζεται αιμόφυρτη και πρησμένη από βάναυσο ξυλοδαρμό!

Η 44χρονη κατονομάζει ως υπαίτιο τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, τον πασίγνωστο μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριο, τον οποίο αποκαλεί «δολοφόνο», κατηγορώντας τον ότι τη χαράκωσε και τη χτύπησε με γροθιές.

Το νέο επεισόδιο στην ταραχώδη σχέση του 39χρονου πρώην άσου των παρκέ με τη σύντροφό του προστίθεται σε όσα είχε αποκαλύψει η «Espresso» πριν από περίπου έναν μήνα, μεταξύ των οποίων και οι αναρτήσεις της 44χρονης εναντίον του, που συνοδεύονταν από ποταμό βαρύτατων ύβρεων, όπως «τζογαδόρος» και «κλεπτομανής». Την Κυριακή επανήλθε, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της φωτογραφίες της με παραμορφωμένο πρόσωπο και εμφανή σημάδια άγριας κακοποίησης, σε βαθμό που δύσκολα αναγνωρίζει κανείς ότι πρόκειται για την πανέμορφη Μαντώ Τζαβάρα, και καταγγελίες ότι σε αυτή την κατάσταση την έφερε ο Μανώλης Παπαμακάριος. 

61942812 432915087287025 500781375553536000 n
Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που ανέβασε η 44χρονη στο διαδίκτυο

61668732 432919803953220 6123472991465504768 n

Οι καταγγελίες της παραπέμπουν στην κινηματογραφική ταινία «Λάμψη» με τον Τζακ Νίκολσον: «Εχθές το απόγευμα ήρθε να με αποτελειώσει αυτός που του έδωσα δεύτερη εικαιρία. Με χαράκωσε με μαχαίρι κ με γρονθοκόπησε μέχρι τελευταίας ανάσας. Αφού με γρονθοκόπησε σε σημείο που δεν μπορούσα να περπατήσω, αφού δεν αρκέστηκε στο γρονθοκόπημα στο πρόσωπο με εξάντλησε μέχρι τελευταίας πνοής, Μανώλης Παπαμακάριος. Η απόλυτη λέρα, σάπια γελιώδη φάτσα γλειφτράκου στο χρήμα και την ποθ@@στια», είναι μια από τις ανατριχιαστικές αναρτήσεις της.

Διαπληκτισμός

«Εχθές το απογευμα 18:00. Ο δολοφονος: Μανώλης Παπαμακάριος. Είναι ήδη σε αναζήτηση, αναμένεται η σύλληψή του για σοβαρές σωματικές βλάβες κ μήνυση για κλοπή χρημάτων, αφού φεύγοντας από την οικία για ν αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία, πήρε από κρυφό σημείο του σπιτιού μου ποσό αξίας 20.000 €, σε σημείο που του εμπιστεύτηκα. Μήνυση έγινε και στην μητέρα του γι απίστευτο εκβιασμό για τα παιδιά μου κ τη ζωή μου!!! Η συνέχεια στη Λήμνο σε κάθε μανούλα παιδιού που διδάσκεις ήθος και πειθαρχία, σάπιε…» έγραψε. Ωστόσο, από το περιβάλλον του Παπαμακάριου δίνεται μια διαφορετική εκδοχή, καθώς διαψεύδεται ότι τραυμάτισε τη 44χρονη με μαχαίρι και υποστηρίζεται ότι τα τραύματά της επήλθαν από διαπληκτισμό που είχαν, κατά τη διάρκεια του οποίου την απώθησε.

Σε επόμενη ανάρτηση, που συνόδευσε με ακόμη μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται σε άθλια κατάσταση, η 44χρονη γνωστοποιεί ότι κατέθεσε μήνυση, με… γαρνιτούρα πολλά γαλλικά προς τον πρώην αγαπημένο της: «Τι είπες γ@@λη;;;: όπου με βρεις θα μ αποτελειώσεις;;; Ελα αδίστακτο π@@ρακι δολοφόνε!!!! ο Κύπριος killer είναι αθώος μπροστά σου»!

Η Μαντώ Τζαβάρα υποστηρίζει ότι έκανε έκκληση για βοήθεια στην αδελφή του πρώην διεθνούς μπασκετμπολίστα. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν της δόθηκε ποτέ κι έτσι τα βέλη της στράφηκαν και προς αυτήν: «Παρά τα όσα μου έκανε ζήτησα τη βοήθεια της ζιγκολίνας επί χρήμασι αδελφής του να τον βοηθήσουμε γιατί κ η ίδια έχει υποστεί βία από σχέση της. Η απάντηση της γεροντοκόρης ζαρωμένης μπεκρούς ήτανε η εξής: “τώρα θα δεις τι θα πάθουνε τα μπασταρδακια σου κ εσυ π@@να”. Σε περιμένω γερασμένη τσαπέλα του Χαϊδαριου. Ανοίξατε μαζί μου κατάσταση;;; Ελάτε!!!!! Δικηγόρους κ λεφτά να βλέπω γιατί δεν θα σας αφήσω να πάρετε ανάσα. Σκουπίδια του Χαϊδαρίου. Συγνώμη που δεν τρώμε τα λεφτά μου μαζί κ δεν τα διαχειρίζεστε».

Στο αστυνομικό τμήμα

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», αναμένεται ο πρώην μπασκετμπολίστας να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα όπου έχει καταθέσει τη μήνυση η σύντροφός του και να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή υποβάλλοντας μήνυση. Το περιβάλλον του απαντά και σε προηγούμενη καταγγελία της Τζαβάρα ότι ο σύντροφός της παίρνει αντικαταθλιπτικά χάπια, λέγοντας ότι τα λαμβάνει με ιατρική συνταγή μετά την απώλεια του πατέρα του.

—-

Το πρώτο αιματηρό επεισόδιο που έφερε στο φως η «Espresso»

Ηταν αμέσως μετά το Πάσχα, και συγκεκριμένα στις 30 Απριλίου, όταν η «Espresso» έφερε στο φως την απίστευτης έντασης σύγκρουση που οδήγησε στα… χαρακώματα το ζευγάρι. Και τότε, η Μαντώ Τζαβάρα είχε εξαπολύσει μέσω facebook βαριές καταγγελίες για ξυλοδαρμό, που συνόδευε με φωτογραφία στην οποία εμφανιζόταν με ματωμένη μύτη.

espresso

«Μου έφαγε 40.000 ευρώ για να τζογάρει. Είναι κλεπτομανής και έκλεβε χρήματα από το πορτοφόλι μου. Πηγαίνει σε στρατιωτικό ψυχίατρο και ζει με αντικαταθλιπτικά» έγραφε τότε και συνέχιζε: «Βρες άλλο θύμα, κλεφτρονάκι!!! Θα τα πάρω όλα πίσω, όλα όσα έκλεψες και όλα όσα σαν μαλ… ανθρώπινα έκανα για σένα! Πώς με είπες, πουστρ@@@; Βίζιτα; Βίζιτα είσαι εσύ, ζιγκολάκι. Βάλε το χέρι στις τσέπες για δικηγόρο να σε γα@@@ω τώρα!» είχε αναφέρει η 44χρονη.

Τα «γαλλικά» και οι βαριές κατηγορίες προκάλεσαν τότε την οργισμένη αντίδραση του Μανώλη Παπαμακάριου, ο οποίος απάντησε επίσης μέσω social media, ανεβάζοντας video στο οποίο «στόλιζε» τη σύντροφό του, με την οποία μάλιστα επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Νοέμβριο. Οι καταγγελίες της Μαντώς Τζαβάρα συνεχίστηκαν με κατηγορίες για κλοπή, απάτη και χειροδικία, ενώ είχε κατηγορήσει τότε τον γνωστό αθλητή ότι είχε χτυπήσει και την ανήλικη κόρη της!

Η ανακωχή είχε έρθει με μια ανάρτηση του Μανώλη Παπαμακάριου στα social media, ζητώντας συγγνώμη για όλα προς τον άνθρωπό του -όπως έλεγε-, κάτι που αναδημοσίευσε και η σύντροφός του, δίνοντας τέλος στη σύγκρουση. Μάλιστα, η Μαντώ Τζαβάρα διευκρίνιζε τότε ότι «η αγάπη μου για αυτόν και η ανοχή που είχα δημιούργησαν ένα τερατούργημα, που είχε κάνει ψωμοτύρι τη χειροδικία πάνω μου και την απίστευτη εξευτελιστική λεκτική βία», ενώ καλούσε τα θύματα βίας να σπάσουν τη σιωπή τους.

Με το νέο επεισόδιο, όμως, αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για μια πρόσκαιρη «παύση πυρός», αφού οι δύο πλευρές δεν… αφοπλίστηκαν πλήρως και αναμένεται συνέχεια, τουλάχιστον σε δικαστικό επίπεδο.

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...