Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Κρίση στον γάμο Νικολάου-Τατιάνας

❱❱ Οι ξεχωριστές εμφανίσεις τους σε κοσμικά στέκια και γκαλά
❱❱ Πού εντόπισε η «Espresso» την απαστράπτουσα Μπλάτνικ!

Επειτα από εννιά χρόνια ευτυχίας -στις 25 Αυγούστου θα γιορτάσουν την ένατη επέτειο του γάμου τους-, ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά ζευγάρια του διεθνούς τζετ σετ, ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ, φημολογείται ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουν την πρώτη κρίση στον γάμο τους.

Το ζευγάρι, που για πολλούς θεωρείται πρότυπο στον κύκλο των γαλαζοαίματων οικογενειών της Ευρώπης (με την κομψότητα, τη ευαισθησία και τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις), βιώνει τα πρώτα προβλήματα και όλοι οι φίλοι τους αλλά και όσοι τους γνωρίζουν προσωπικά είναι σίγουροι ότι θα τα ξεπεράσουν.

«Η πραγματική αγάπη που τρέφει ο έναν για τον άλλον, μαζί με τη σοφία που διαθέτουν, στο τέλος θα νικήσουν» λένε όσοι γνωρίζουν την κρίση που περνά στον γάμο του το ζευγάρι. Αφορμή στις έντονες φήμες που πρόσφατα κυκλοφόρησαν από το φιλικό περιβάλλον τους αποτέλεσαν οι ξεχωριστές εμφανίσεις τους, όπως του πρίγκιπα Νικόλαου στην Πάρο και της κομψής και πανέμορφης Τατιάνας σε διάφορα εστιατόρια, όπως στο Nobu του «Four Seasons» στη Βουλιαγμένη, όπου την εντόπισε η στήλη.

Απούσα

Η low profile σύζυγος του πρίγκιπα, που είναι γνωστή στη χώρα μας για το δημιουργικό και φιλανθρωπικό έργο της, ιδρυτικό μέλος του Elpida Youth, της νεολαίας της ΕΛΠΙΔΑΣ, δεν παρευρέθηκε στην επετειακή εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο για τα 30 χρόνια του σωματείου ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, με την απουσία της να συζητιέται έντονα στα πηγαδάκια των λαμπερών προσκεκλημένων.

Ομως στην επίσημη συγκινητική εκδήλωση ήταν παρών ο πρίγκιπας Νικόλαος, ο οποίος συνόδευσε τη μητέρα του, πρώην βασίλισσα της Ελλάδος, Αννα Μαρία.

Αλλά και στο Λονδίνο, στο φιλανθρωπικό γκαλά του The Hellenic Initiative, στο ξενοδοχείο «Dorchester», που οργανώθηκε από τους Ελληνες της διασποράς και τιμήθηκαν δύο σωματεία για το σπουδαίο έργο τους στη χώρα μας, με τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδά τις επιτυχίες του, ο πρίγκιπας Νικόλαος δεν ήταν εκεί για να χειροκροτήσει την αγαπημένη του σύζυγο, που ήταν η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης.

Τα γεγονότα αυτά είναι μόνο ενδεικτικά αλλά χαρακτηριστικά, καθώς το ζευγάρι, από την πρώτη μέρα του 2013 που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα, χωρίς να φέρει κανέναν επίσημο τίτλο, με την ευγένεια και την ανθρωπιά του κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου, που το έχει συνηθίσει και το θέλει πάντα και παντού μαζί.

Από το να βγάζουν μαζί βόλτα τον σκύλο τους, Ρούμι, στο βουνό της Πεντέλης, κοντά στο σπίτι τους, μέχρι να οργώνουν όλη την Ελλάδα για τα γεμάτα φως φωτογραφικά projects του πρίγκιπα Νικόλαου.

Μαζί, άλλωστε, εγκαινίασαν στις αρχές Μαρτίου τη νέα έκθεσή του με τίτλο «Ουράνια Χορογραφία», στον Στρογγυλό Πύργο στη Δανία.

Ομως οι κοινές εμφανίσεις τους εδώ και αρκετό καιρό αποτελούν παρελθόν, με τα σύννεφα να εμφανίζονται απειλητικά πάνω από τον γάμο τους…

prigkipas nikolaos vasilissa anna maria marianna v. vardinogianni

«Παρέλαση» γαλαζοαίματων στις Σπέτσες για τα βασιλικά κουφέτα

25 Αυγούστου 2010. Oλα τα φώτα της δημοσιότητας είχαν στραφεί στις Σπέτσες για τον βασιλικό γάμο, που παρέπεμπε σε παραμύθι, με τον κούκλο πρίγκιπα, την καλλονή νύφη και τους γαλαζοαίματους καλεσμένους από όλο τον κόσμο.

Στη Μονή του Αγίου Νικολάου των Σπετσών, διά θαλάσσης από το Πόρτο Χέλι, με το σκάφος της βασιλικής οικογένειας «Αφρόεσσα» έφτασε ο γαμπρός πρίγκιπας Νικόλαος, ενώ με μία ανθοστολισμένη άμαξα έφτασε η νύφη Τατιάνα Μπλάτνικ, για να πουν το μεγάλο «ναι» και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι οι αδελφοί του Νικόλαου, πρίγκιπες Παύλος και Φίλιππος, τα τρία αδέλφια της Τατιάνας, Μπόρις, Ιγκόρ και Ατίλιο, και ο παιδικός φίλος του πρίγκιπα, ο επιχειρηματίας Νάσος Θανόπουλος.

1543352 0

Στο πλευρό τους ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η βασίλισσα Aννα Μαρία, η οικογένεια της νύφης, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τα παιδιά της, τον τότε διάδοχο του θρόνου Φελίπε με τη σύζυγό του Λετίθια και τις ινφάντες Κριστίνα και Eλενα, η πριγκίπισσα Ειρήνη, η βασίλισσα της Δανίας Μαγκρέτε και η αδελφή της πριγκίπισσα Βενεδίκτη, συνοδευόμενες από την πριγκίπισσα Μαίρη, σύζυγο του διαδόχου του θρόνου Φρέντερικ και του αδελφού του πρίγκιπα Χοακίμ.

Παρόντα ήταν επίσης μέλη πολλών βασιλικών οικογενειών, όπως ο πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ με τη σύζυγό του, ο διάδοχος του θρόνου της Νορβηγίας Χαάκον, η διάδοχος του θρόνου της Σουηδίας Βικτόρια με τον σύζυγό της και τα μικρότερα αδέλφια της, τη Μαντλέν και τον Καρλ Φιλίπ, ο τότε διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας Βίλχελμ Αλεξάντερ με τη σύζυγό του Μαξίμα και ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας, αλλά και μέλη των οικογενειών Βαρδινογιάννη, Νιάρχου, Λιβανού, Στράτου, Λυκουρέζου, Γερουλάνου.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας που «γεννήθηκε» στο gstaad!

Η Τατιάνα γνώρισε τον δευτερότοκο γιο του τέως βασιλιά των Ελλήνων πρίγκιπα Νικόλαο το 2003 στο Γκστάαντ και ο έρωτά τους ήταν κεραυνοβόλος, όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της.

«Ναι, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά υπήρξε μια μακρά περίοδος φλερτ. Ηταν πάρα πολύ ευγενικός μαζί μου. Με προσέγγισε με πολύ ρομαντικό τρόπο. Τότε ήμουν ακόμα στην Ουάσινγκτον. Ο Νικόλαος ζούσε στο Λονδίνο.

Στέλναμε επιστολές ο ένας στον άλλον. Μάλλον δεν είχαμε εξοικειωθεί ακόμα με τα e-mails» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο παρελθόν η Μπλάτνικ. Εναν χρόνο μετά πανηγύριζαν μαζί την κατάκτηση του Euro 2004 από την Ελλάδα, στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας, ενώ στις 28 Δεκεμβρίου 2009 ανακοινώθηκε επίσημα από το γραφείο του τέως βασιλιά

Κωνσταντίνου στο Λονδίνο ο αρραβώνας τους.

Η Τατιάνα γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας, αλλά μεγάλωσε στην Ελβετία. Απόφοιτος Κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου Georgetown και με χρόνια εργασίας στη βιομηχανία της μόδας στη Νέα Υόρκη, λατρεύει τη χώρα μας, τις παραδόσεις, τον πολιτισμό και το φαγητό, ενώ η αγάπη της για την Ελλάδα την ενέπνευσε στη συγγραφή του βιβλίου της «A Taste of Greece», μια αγγλόφωνη έκδοση μαγειρικής με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που έγινε bestseller σε όλο τον κόσμο.

Μεγάλο μέρος των εσόδων πηγαίνει μάλιστα στην οργάνωση «Μπορούμε», την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού.

15534829 1307840449266353 7289189555834454016 n1n

offer

 

{{-PCOUNT-}}31{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...