Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η «Ντάνα» με τo χασίς και ο πρώην υπουργός

Χλιδάτη ζωή και υποθέσεις ναρκωτικών εκατομμυρίων ευρώ!
❱❱ Η μανικιουρίστα που εξελίχθηκε σε θηλυκό «Εσκομπάρ»

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση της δαιμόνιας…. μανικιουρίστα με την εντυπωσιακή εμφάνιση, που φέρεται ότι πρωταγωνιστούσε σε τρεις πολύκροτες υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών οι οποίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών, ενώ την ίδια ώρα διατηρούσε ιδιαίτερα στενή σχέση με πρώην υπουργό!

Η 40χρονη ξανθιά με το κολασμένο κορμί, που είναι γνωστή στην πιάτσα με το όνομα…

«Ντάνα», απολάμβανε την πολυτελή ζωή σε πανάκριβα εστιατόρια και κλαμπ της παραλιακής και του Κολωνακίου στο πλευρό του πασίγνωστου πολιτικού, όμως φέρεται ότι ζούσε διπλή ζωή!

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, φέρεται ότι «έλυνε και έδενε» στους κόλπους κυκλωμάτων που διακινούσαν όχι μόνο κάνναβη, αλλά και κοκαΐνη!

Η εμπλοκή της οδήγησε στη σύλληψή της με το… βαλιτσάκι του μανικιούρ στο χέρι, πριν από περίπου μία εβδομάδα, έπειτα από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε Πατήσια και Κυψέλη, όπου κατασχέθηκαν 84 κιλά χασίς!

Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι, εκτός από τη συγκεκριμένη περίπτωση για την οποία είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς, η πληθωρική 40χρονη, που κατόρθωσε να μαγέψει με τα κάλλη της τον πρώην υπουργό, συνδέεται και με άλλες δύο υποθέσεις ναρκωτικών που βρίσκονται υπό διερεύνηση!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, η «Ντάνα» φέρεται ότι είχε το γενικό πρόσταγμα, καθώς έδινε εντολές, μοίραζε τις ποσότητες και ήταν παρούσα κατά τη φόρτωση και την εκφόρτωση των παράνομων ουσιών!

f3 255

Οπως αναφέρει το astinomiko.gr, αστυνομικός που γνωρίζει για τη 40χρονη τόνισε ότι «μόνο τυχαίο πρόσωπο δεν είναι στη συγκεκριμένη υπόθεση», ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εντυπωσιακή ξανθιά είχε συνεχή πάρε δώσε με μέλη κυκλώματος που μετέφερε κοκαΐνη και χασίς από την Αλβανία στην Ελλάδα μέσα σε… ταξί!

Τον περασμένο Απρίλιο οι Αρχές είχαν συλλάβει δύο μέλη της σπείρας και, μέσα στο ταξί που ακινητοποιήθηκε στον σταθμό διοδίων της Ελευσίνας, σε ένα σπίτι στο Αιγάλεω και σε μια αποθήκη στα Μέγαρα είχαν ανακαλύψει συνολικά 817 κιλά και 720 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ είχε κατασχεθεί και ποσότητα κοκαΐνης βάρους επτά κιλών και 435 γραμμαρίων!

Μάλιστα, τα πακέτα των ναρκωτικών έφεραν σφραγίδα με τη λέξη «brutal» («σκληρός»), ενώ τα… μουσικόφιλα μέλη της εγκληματικής ομάδας χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες, αποκαλώντας τα ναρκωτικά… CD για να μη γίνονται αντιληπτά!

Την ίδια ώρα η πολυπράγμων μανικιουρίστα φέρεται ότι διατηρούσε επαφές και με τα μέλη άλλης μιας συμμορίας, η οποία εξαρθρώθηκε πριν από περίπου έναν μήνα, μετά τον εντοπισμό μιας τεράστιας χασισοφυτείας με 10.100 δενδρύλλια σε δύσβατη περιοχή της Βοιωτίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη, που κατά τη σύλληψή της από τους αστυνομικούς κράτησε το στόμα της ερμητικά κλειστό, είναι παλιά γνώριμη των Αρχών καθώς στο παρελθόν είχε εμπλακεί και σε υπόθεση σωματεμπορίας!

Πάντως, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο ερωτοχτυπημένος πολιτικός δεν είχε την παραμικρή γνώση για τις παράνομες δραστηριότητες της «Ντάνα»!

Αλλωστε, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνος την επισκέφθηκε για να περιποιηθεί τα νύχια του, χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι η μανικιουρίστα με την αγγελική μορφή θα μπορούσε να συνδέεται με σκληρούς εμπόρους ναρκωτικών.

f4 178

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...