Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το DNA «έκαψε» άπιστη «νυχού»

❱❱ Παντρεμένη απέκτησε κοριτσάκι από τον εραστή της και επί πέντε χρόνια το μεγάλωνε ο απατημένος σύζυγοςΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Μεγάλωνε επί πέντε χρόνια το παιδί του εραστή της γυναίκας του νομίζοντας ότι ήταν δικό του! Η απίστευτη ιστορία, η οποία περισσότερο θυμίζει σενάριο αμερικανικής σαπουνόπερας παρά αληθινό περιστατικό, έχει προκαλέσει σάλο σε μια κωμόπολη της Ηπείρου και αναστάτωσε δύο οικογένειες, αφού η εξέταση DNA αποκάλυψε το ψέμα και η είδηση έσκασε σαν βόμβα μεγατόνων. 

Πρωταγωνιστές είναι ένας λογιστής, η μανικιουρίστα σύζυγός του και ο αγρότης εραστής της, οι οποίοι μπλέχτηκαν σε ένα ερωτικό τρίγωνο που πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις και είχε παράπλευρο θύμα το παιδί που ζούσε μέσα στο ψέμα στο σπίτι του ζευγαριού.

Ο 32χρονος απατημένος σύζυγος μεγάλωνε σαν δικό του παιδί την κόρη που είχε γεννήσει η 28χρονη γυναίκα του, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα ότι την είχε συλλάβει από τον 35χρονο εραστή της.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στην «Espresso», ο λογιστής πιθανότατα δεν είχε καταλάβει ότι η χαριτωμένη ξανθιά σύζυγός του, που ήταν πάντα πολύ κοινωνική και ευδιάθετη, είχε κρυφή ζωή και εκείνη κατάφερνε να του ρίχνει στάχτη στα μάτια. Δεν αποκλείεται, όμως, να είχε υποψιαστεί ότι κάτι συνέβαινε πίσω από την πλάτη του, αλλά έκανε πως το αγνοούσε για να μη χαλάσει το σπιτικό του.

Από την πλευρά της, η ξανθιά μανικιουρίστα μπορούσε να απολαμβάνει άνετα τη διπλή ζωή της, αφού τριγυρνούσε ανενόχλητη με το αυτοκίνητό της στα γύρω χωριά όπου έκλεινε τα ραντεβού της.

Αν τυχόν της τηλεφωνούσε ο άντρας της τη στιγμή που βρισκόταν με τον αγρότη εραστή της, εκείνη του έλεγε βιαστικά πως βρισκόταν σε ραντεβού στο τάδε χωριό και ότι τη διέκοπτε στη μέση της δουλειάς. Φυσικά, ο 32χρονος δεν μπορούσε να τσεκάρει αν έλεγε αλήθεια ή ψέματα.

Oμως, μερικά από τα ραντεβού δεν κλείνονταν για να καλλωπίσει τα νύχια των πελατισσών της, αλλά να… περιποιηθεί τον επίσης παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών 35χρονο, με τον οποίο φέρεται ότι διατηρούσε σχέση πριν ακόμα παντρευτεί!

Κακές γλώσσες

Aγνωστο γιατί, οι δύο εραστές δεν είχαν καταφέρει να παντρευτούν μεταξύ τους, ωστόσο κανείς τους δεν ήταν διατεθειμένος να διακόψει αυτή την παράνομη σχέση, ακόμα και όταν η μανικιουρίστα παντρεύτηκε με τον λογιστή.

Λίγο καιρό μετά τον γάμο της 28χρονης ήρθε η εγκυμοσύνη και φήμες λένε ότι οι παράνομοι εραστές επιδίωξαν να κάνουν μαζί παιδί, γι’ αυτό η γυναίκα είχε φροντίσει να μη μείνει έγκυος από τον σύζυγό της, φυσικά εν αγνοία του.

Το ψέμα κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια και στο διάστημα αυτό ο 32χρονος λογιστής μεγάλωνε το κοριτσάκι σαν παιδί του, ενώ και η μικρούλα τον γνώριζε ως πατέρα της. Oμως, λίγο αφότου έκλεισε τα πέντε, οι κακές γλώσσες άρχισαν να μιλούν και στ’ αυτιά τού απατημένου έφτασαν οι φήμες για αμφισβήτηση της πατρότητας.

Ο άτυχος 32χρονος ένιωσε τον κόσμο του να γυρίζει ανάποδα και κόντεψε να τρελαθεί. Κοιτούσε απελπισμένα τη μονάκριβη κόρη του, προσπαθώντας να βρει πάνω της δικά του χαρακτηριστικά, ώσπου τελικά αποφάσισε να μιλήσει στη μανικιουρίστα, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έπαιζε τέλεια τον ρόλο της. Στις αγωνιώδεις ερωτήσεις του άντρα της για όσα κυκλοφορούσαν στο χωριό, εκείνη εξακολουθούσε να το παίζει άνετη και δεν δίστασε να τον βγάλει… τρελό που καθόταν και πίστευε τα κουτσομπολιά από τις «φαρμακόγλωσσες»!

Ομως, ο λογιστής αποφάσισε να σιγουρευτεί κι έτσι προχώρησε σε τεστ DNA, το οποίο απλώς επιβεβαίωσε τους φόβους του, καθώς αποδείχτηκε και επίσημα πλέον ότι η πατρότητα του παιδιού δεν του ανήκε.

Ο 32χρονος ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και δεν ήξερε τι έπρεπε να κάνει με το παιδί. Οπως έγινε γνωστό, ο λογιστής ζήτησε διαζύγιο από την 28χρονη και η αλήθεια αποκαλύφθηκε στο παιδί, το οποίο υπέστη σοκ. Δεν έχει γίνει γνωστό τι θα απογίνει με το κοριτσάκι, καθώς για την ώρα το έχουν πάρει συγγενείς σε άλλο μέρος, για να περάσει το καλοκαίρι μακριά από το δηλητηριώδες περιβάλλον του σπιτιού. Πάντως, από την «πιπεράτη» ιστορία προκλήθηκε ένα άνευ προηγουμένου σούσουρο, το οποίο δεν άντεξε η σύζυγος του αγρότη, η οποία πήρε τα παιδιά της και έφυγε από το χωριό.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...