Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Τραγουδίστρια παραδοσιακής μουσικής μοιράζεται το κρεβάτι της με σταρ της πίστας και γνωστό ηθοποιό

Η «Espresso» φέρνει στο φως της δημοσιότητας ερωτικό τρίγωνο πίσω από καμαρίνια και λαμπερά φώτα, με πρωταγωνιστές μια σέξι και πολλά υποσχόμενη αοιδό του παραδοσιακού τραγουδιού, έναν συνάδελφό της πρώτο όνομα και έναν πασίγνωστο ηθοποιό!

Από την Κλάρα Ασημακοπούλου

Η «πέτρα του σκανδάλου» του παραδοσιακού τραγουδιού το έχει «δίπορτο», καθώς μοιράζεται το κρεβάτι της παράλληλα με τους δύο γοητευτικούς άντρες της showbiz! Το… ωραίο και πικάντικο όμως είναι πως τόσο ο διάσημος αοιδός, που έχει πολλές κατακτήσεις στο βιογραφικό του, όσο και ο πρωτοκλασάτος ηθοποιός, που χαίρονται στο κρεβάτι την «καυτή» νεαρή η οποία εμφανίζεται πάντα στις πίστες με τη συνοδεία κλαρίνου, δεν γνωρίζουν τίποτα για την παράλληλη ερωτική της δραστηριότητα. Άλλωστε, εκείνη από την πλευρά της «σκίζεται» να τα προλάβει όλα κι έτσι είναι όλοι ευτυχισμένοι!

Η γλυκούλα (όπως τη χαρακτηρίζουν όσοι την ξέρουν) καλλιτέχνιδα άρχισε να έχει στενές επαφές… πρώτου τύπου με τον διάσημο λαϊκό τραγουδιστή πριν από δυόμισι χρόνια. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε μέσω facebook και οι δύο συνάδελφοι ξεκίνησαν αρχικά να ανταλλάσσουν μηνύματα σχετικά με τη δουλειά, ενώ ο έμπειρος ερμηνευτής έδινε συμβουλές στη μικρή για τα μυστικά της επιτυχίας και της μεγάλης καριέρας. Πώς πρέπει να κρατάει σωστά το… μικρόφωνο στην πίστα, πώς να πιάνει τα… λουλούδια στον αέρα!

Μέρα με τη μέρα, η οικειότητα μεγάλωσε και πέρασαν και στα πιο προσωπικά. Μάλιστα, την κάλεσε και στο κέντρο όπου εμφανιζόταν τότε, πρώτο τραπέζι, όλα κερασμένα. Εκείνη σαφώς και δεν έχασε την ευκαιρία, πήρε δυο τρεις φίλες της και πήγαν μαζί. Μόλις την είδε ο τραγουδιστής, τη σήκωσε στην πίστα, τη σύστησε ως συνάδελφο και είπαν μαζί μερικά τραγούδια, χωρίς… κλαρίνο αυτή τη φορά!

Ακόμα… Στη συνέχεια η hot τραγουδίστρια επισκέφτηκε τον λαϊκό ερμηνευτή στο καμαρίνι του, όπου γνωρίστηκαν καλύτερα και διά ζώσης, ήρθαν κοντά και φωτογραφήθηκαν κιόλας να την… νταχταρίζει στα γόνατά του! Έτσι άρχισε το φλογερό πλην παράνομο ειδύλλιο μεταξύ τους, καθώς ο γνωστός αοιδός τής είπε πως διατηρούσε (και όντως διατηρεί) σοβαρή, επίσημη σχέση.

«Ζεν πρεμιέ»

Τα πράγματα πήγαιναν πρίμα -και πάνε ακόμα-, αλλά πέρυσι η τραγουδίστρια, που πολύ της αρέσει η τέχνη σε όλες τις μορφές, αποφάσισε να πάει θέατρο. Τι το ‘θελε; Ο έρωτας και ο πειρασμός την περίμεναν και εκεί! Γνωρίστηκε με έναν από τους πρωταγωνιστές της παράστασης, ο οποίος -να σημειωθεί- είναι νέος, ιδιαίτερα γνωστός, πολύ γοητευτικός και έχει χαρακτηριστεί «ζεν πρεμιέ»! Από εκείνο το βράδυ η καλλιτέχνιδα έχασε τον ύπνο της και το μέτρημα στις… νότες του κλαρίνου! Πήγαινε και ξαναπήγαινε να δει την ίδια θεατρική παράσταση και στο τέλος «έδεσε το γλυκό»!

Έλα, όμως, που ο ηθοποιός ήταν μόνος στη ζωή και ευάλωτος στο συναίσθημα, και την είδε σαν μια καλή ευκαιρία για σχέση, αφού δείχνει πολύ καλό και σεμνό κορίτσι! Το πρόβλημα είναι ότι εκείνη είναι «φουλ καψούρα» με τον τραγουδιστή και δεν ήθελε να προχωρήσει με τον ηθοποιό, μήπως μαθευτεί και τον χάσει.

Έτσι, βρήκε τη λύση: Συνέχισε και με τον ηθοποιό στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή κρυφά και παράνομα, χωρίς να του αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους. Οπότε, τώρα μοιράζεται τις τέχνες της υποκριτικής και του τραγουδιού στο κρεβάτι της, γιατί πάνω απ’ όλα είναι… καλλιτέχνις! Σε όλα…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...