Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Σύμβουλος υπουργού παίκτης του «big brother» – Άραγε ποια προσόντα των πρώην εγκλείστων τον δελέασαν;

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας εδώ και δεκαετίες δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει (δυσάρεστα) με λάθη, αστοχίες, σκάνδαλα, παραλείψεις και χίλια δυο άλλα στραβά!

Κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας έβλεπαν σκάνδαλα αναφορικά με επιλογές/προσλήψεις συνεργατών υπουργών, υφυπουργών, γενικών γραμματέων υπουργείων, που με προκλητικό για την κοινή γνώμη τρόπο «τρύπωναν» στα γραφεία με παχυλές αμοιβές και ισχνές υπηρεσίες.

Άνθρωποι με μηδαμινά -ενίοτε και fake- πτυχία, ανύπαρκτες γνώσεις και επαγγελματικό προσανατολισμό που δεν είχε καμία σχέση με τον λόγο της πρόσληψής τους τύχαιναν της εμπιστοσύνης πολιτικών προσώπων απλώς γιατί «έπρεπε τα παιδιά να βολευτούν». Και όλα αυτά με τα χρήματα του ελληνικού λαού. Καλλονές με… προϋπηρεσία σε καλλιστεία προσλαμβάνονταν ως γραμματείς σε υπουργεία και απίθανοι τύποι (μην αρχίσουμε τώρα και θυμίσουμε ονόματα γιατί θα… ξημερώσουμε) στέκονταν ως… σύμβουλοι στο πλευρό υπουργών.

Η είδηση όμως που, κατά αποκλειστικότητα, βγάζει σήμερα στη φόρα η «Espresso» δεν έχει προηγούμενο! Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, τον γύρο των υπουργικών γραφείων κάνει η απίστευτη αλλά πέρα για πέρα αληθινή είδηση για μέλος της κυβέρνησης, το οποίο παραλίγο να προσλάβει ως σύμβουλο-συνεργάτη παίκτη του «Big Brother», ο οποίος αποχώρησε προ ημερών από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού»! Στην αρχή άπαντες νόμιζαν πως πρόκειται για αστείο, αλλά στη συνέχεια διαπίστωσαν πως πράγματι ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστεί με παίκτη του άγριου reality του Σκάι, που από την πρώτη ημέρα προβολής του έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Προφανώς το κυβερνητικό στέλεχος με τη φαεινή του ιδέα έχει παρεξηγήσει την έννοια του επιτελικού κράτους και δεν έχει συναίσθηση και πού βρίσκεται και ποιος είναι ο ρόλος του! Γιατί σαφέστατα ο ρόλος του δεν είναι να μεταφέρει την τηλεοπτική μπόχα στο γραφείο του, αδιαφορώντας προκλητικά τόσο για τον σάλο που θα προκαλούσε η απόφασή του να προσλάβει παίκτη του «Big Brother» όσο και για το γεγονός ότι το σκάνδαλο με trash συνταγή θα έπληττε ανεπανόρθωτα την εικόνα της κυβέρνησης!

Γιατί ποιος σοβαρός άνθρωπος με συναίσθηση του καθήκοντος που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός θα είχε για συνεργάτη του έναν τύπο ο οποίος για τη δημοσιότητα αποφάσισε να εκθέτει 24 ώρες το 24ωρο τον εαυτό του μπροστά στα αδηφάγα μάτια του τηλεοπτικού κοινού και να κάνει την καθημερινότητά του σε ένα σπίτι μια απέραντη κλειδαρότρυπα; Και ποιο θα ήταν το αντικείμενο της εργασίας του; Να ενημερώνει στον πρωινό καφέ το μέλος της κυβέρνησης για τα τεκταινόμενα στο «Big Brother» ή να σχολιάζουν παρέα το τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα στο reality της ντροπής και τα περί βιασμών γυναικών;

Από όπου και αν προσπαθήσει να πιάσει κάποιος την απίστευτη είδηση δεν μπορεί να βγάλει νόημα. Ποιοι είναι όμως οι παίκτες που αποχώρησαν από το reality και τι υπηρεσίες άραγε θα μπορούσαν να προσφέρουν στο ανεκδιήγητο μέλος της κυβέρνησης, που έβαλε σκοπό της ζωής του να τα κάνει μαντάρα; Καταρχάς, ο πρώτος που αποχώρησε, όχι με τη θέληση του κοινού αλλά με την παρέμβαση της παραγωγής μετά τα όσα εμετικά ξεστόμισε περί βιασμών γυναικών, ήταν ο Αντώνης Αλεξανδρίδης.

Μας φαίνεται αδιανόητο μετά όσα έχουν συμβεί να είναι ένας εξ αυτών που ήθελε να προσλάβει ως συνεργάτη το στέλεχος της κυβέρνησης. Άλλος ένας παίκτης που αποχώρησε είναι ο 24χρονος Τζέι Πρόνταν από το Μπαγκλαντές. Αν ο συγκεκριμένος πρώην «ένοικος» του σπιτιού του «Big Brother» ήταν ο υποψήφιος σύμβουλος, ποιο θα ήταν δηλαδή το αντικείμενο της εργασίας του; Να λύσουν με τον άνθρωπο της κυβέρνησης το Μεταναστευτικό ή να του μαθαίνει πώς φτιάχνεται το «γκαράμ μασάλα» και ποια είναι τα μυστικά του TikTok; Θυμίζουμε ότι στο… βιογραφικό που απέστειλε στην παραγωγή του «Big Brother» προτού επιλεχθεί ο Τζέι Πρόνταν δήλωνε ιδιοκτήτης ινδικού εστιατορίου και ότι έχει τρέλα με το ΤikTok!

Στη λίστα των παικτών που έχουν αποχωρήσει από το reality συγκαταλέγεται και ο 37χρονος γκέι ακτιβιστής Νικόλας Παπαπαύλου. Στη περίπτωση που αυτός ήταν ο πρώην παίκτης που έστεκε στο πλευρό του, ποιο θα μπορούσε να ήταν το εύρος των υπηρεσιών του για τις οποίες θα πληρωνόταν; Θα είχε «χαρτοφυλάκιο» που θα σχετιζόταν με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και υπό τις οδηγίες του κυβερνητικού στελέχους θα ξεκινούσε καμπάνια γύρω από τους ομοφυλοφίλους και τα δικαιώματά τους στη χώρα μας;

Kαι ένας κτηνοτρόφος όμως πέρασε (ανεπιτυχώς) από το σπίτι του reality, ο 26χρονος Νίκος Ζέκος. Προφανώς το μέλος της κυβέρνησης (στην περίπτωση που ο παίκτης από το Κιλκίς ήταν ο δυνάμει μελλοντικός σύμβουλος) θα πίστευε ότι οι συμβουλές του για την αγροτική και κτηνοτροφική ανάπτυξη της χώρας μας θα ήταν χρήσιμες!

Aνάμεσα στους μέχρι στιγμής πρώην παίκτες υπάρχει και μία γυναίκα, η Κύπρια Βασιλική Χάνου. Η 53χρονη που ονειρεύεται να γίνει σκηνοθέτης, στο βιογραφικό της σκιαγραφούσε τον εαυτό της ως άνθρωπο με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Λέτε αν αυτή ήταν η πρώην παίκτρια που θα είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον άνθρωπο της κυβέρνησης να αναλάμβανε τη διάδοση του πολιτισμού στα πέρατα της οικουμένης ή να συμβούλευε τον πολιτικό της προϊστάμενο για το πώς θα λυθούν τα προβλήματα των καλλιτεχνών εν μέσω πανδημίας;

JAY PRODAN

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ 1

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...