Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Την έσφαξαν και κοιμήθηκαν δίπλα στο πτώμα! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τους ανήλικους δολοφόνους της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα

Ηθική αυτουργός η 15χρονη κόρη! Κατ’ αντιπαράσταση θα εξεταστούν ο 17χρονος Ρουμάνος και ο 16χρονος Έλληνας

Όσο περνούν οι μέρες και ξεδιπλώνεται σιγά σιγά το κουβάρι της φρίκης στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της άτυχης 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, νέα συνταρακτικά στοιχεία που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν τα κτηνώδη ένστικτα των τριών ανήλικων δραστών.

ελλινασ 2959060
Ο 16χρονος από το Λουτράκι την ώρα που οδηγείται στον εισαγγελέα

Μεταξύ άλλων, προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό η απίστευτη αποκάλυψη ότι η σατανική 15χρονη, ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της και ο 16χρονος Έλληνας συνεργός τους από το Λουτράκι πέρασαν όλη τη νύχτα δίπλα στο πτώμα της άτυχης γυναίκας, στο αιματοβαμμένο διαμέρισμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, αναζητώντας τρόπους για να το ξεφορτωθούν!

Οι τρεις ανήλικοι δράστες φέρεται ότι τύλιξαν με κουβέρτες το άψυχο σώμα της 50χρονης, που βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και σφαγμένη στην κρεβατοκάμαρά της, σκοπεύοντας να το βγάλουν από το σπίτι και να του βάλουν φωτιά σε κάποιο απόμερο σημείο των δυτικών προαστίων για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Όμως, τους κυρίευσε ο φόβος ότι μπορεί να τους έβλεπε κάποιος από τη γειτονιά, κι έτσι εγκατέλειψαν το σχέδιό τους, προτιμώντας να παραμείνουν στο διαμέρισμα του τρόμου ώσπου να ξημερώσει!

Ωστόσο, οι τρεις άγουροι δολοφόνοι δεν έμειναν άπρακτοι στο διάστημα που έμειναν εκεί, καθώς άρχισαν να κάνουν άνω κάτω όλα τα δωμάτια του σπιτιού, αναζητώντας τα χρήματα που υποτίθεται ότι κρατούσε κρυμμένα η 50χρονη. Συγκεκριμένα, προσπαθούσαν να βρουν 10.000 ευρώ, τα οποία, όπως είχαν πληροφορηθεί, είχε πάρει η αδικοχαμένη καθαρίστρια από την πώληση του αυτοκινήτου μάρκας Nissan Χ-ΤRAIL του αγαπημένου της συζύγου, που απεβίωσε πριν από έναν χρόνο από καρκίνο.

μανα συζυγοσ 1
Η άτυχη 50χρονη με τον αείμνηστο σύζυγό της

Αφού απέτυχαν να τα βρουν, οι δράστες έφυγαν από το διαμέρισμα το επόμενο πρωί, παίρνοντας μαζί τους μόνο την κάρτα ανάληψης μετρητών της 50χρονης. Με αυτήν σήκωσαν 500 ευρώ, από τα οποία ένα μέρος ξόδεψαν για να ταξιδέψουν με λεωφορείο των ΚΤΕΛ στις Σέρρες. Με τα υπόλοιπα σχεδίαζαν να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν μέσω Βουλγαρίας στη Ρουμανία, απ’ όπου κατάγεται ο 17χρονος, ο οποίος γεννήθηκε στην Ελλάδα.

Κρησφύγετο

Το βράδυ του Σαββάτου, η 15χρονη και οι δύο φίλοι της προσπάθησαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο στις Σέρρες. Ωστόσο, τα βρήκαν… σκούρα εξαιτίας του κρύου, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να πάρει την απόφαση να φύγει για να αναζητήσει ένα πιο ζεστό κρησφύγετο. Όταν διαπίστωσε ότι οι άλλοι δύο εντοπίστηκαν τυχαία από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους έκαναν έλεγχο για την τήρηση της καραντίνας και αποκαλύφθηκε τι είχαν κάνει, αποφάσισε να τηλεφωνήσει στη μητέρα του στο Λουτράκι, λέγοντάς της να έρθει γρήγορα εκεί όπου ήταν και να τον πάρει.

ελλινασ 2
Ο 16χρονος Έλληνας

Με την παρότρυνση της μητέρας του, στην οποία αποκάλυψε τι είχε συμβεί, αποφάσισε να παραδοθεί προχθές στις διωκτικές Αρχές και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, για να δώσει τη δική του εκδοχή σχετικά με όσα φρικιαστικά συνέβησαν στο υπερυψωμένο ισόγειο στην Αγία Βαρβάρα, όπου μαρτύρησε η άτυχη 50χρονη. Κατά πληροφορίες, ενώπιον των αστυνομικών ο 16χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στη δολοφονία της άτυχης γυναίκας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού.

Ο ίδιος ζήτησε να απολογηθεί σήμερα, ενώ οι άλλοι δύο συγκατηγορούμενοί του πρόκειται να περάσουν αύριο το κατώφλι του ανακριτή Ανηλίκων.

Προανακριτική απολογία

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 15χρονη, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία, υποστήριξε στην προανακριτική απολογία της ότι η μητέρα της την κακομεταχειριζόταν και ότι της είχε κάνει τη ζωή κόλαση. «Με κακομεταχειριζόταν. Η ζωή μου είχε γίνει αφόρητη. Ήμουν ακραία απελπισμένη και έφθασα στο αμήν. Όμως, δεν είχα τη δύναμη να τη σκοτώσω. Ήταν μάνα μου και δεν μπορούσα να το κάνω…» φέρεται ότι ισχυρίστηκε για να δικαιολογήσει το πρωτοφανές έγκλημα.

Από την πλευρά του, ο 17χρονος Ρουμάνος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, «φόρτωσε» το έγκλημα στον 16χρονο από το Λουτράκι. «Του είπα να μας βοηθήσει και θα του δίναμε χρήματα. Τα ξημερώματα της Παρασκευής τού ανοίξαμε την πόρτα και η φίλη μου πήγε στο διπλανό δωμάτιο. Πήγαμε στο υπνοδωμάτιο της μητέρας της και τότε εγώ του έδωσα το στιλέτο ”πεταλούδα”, γιατί δεν είχα τα κότσια να σκοτώσω. Την ακινητοποιήσαμε, εγώ της έβαλα στο πρόσωπο το μαξιλάρι και ο 16χρονος τη μαχαίρωνε. Τη δέσαμε μετά…» φέρεται ότι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς.

ροθμανοσ
Ο 17χρονος Ρουμάνος με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής αναμένεται να εξετάσουν τον 17χρονο κατ’ αντιπαράσταση με τον 16χρονο, καθώς φέρεται ότι έχει υποπέσει σε αρκετές αντιφάσεις. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η απολογία του νεαρού από το Λουτράκι, καθώς με όσα θα πει ίσως συμπληρώσει τα κομμάτια που λείπουν από το παζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Λυσσαλέα η επίθεση! Πάλευε μέχρι τέλους για τη ζωή της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Μια φρικιαστική εικόνα, που έμοιαζε να ξεπήδησε από επεισόδιο της σειράς «Κόκκινος Κύκλος», αντίκρισε ο ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε τη σορό της 50χρονης που δολοφονήθηκε άγρια από δύο ανηλίκους με την καθοδήγηση της 15χρονης κόρης της, μέσα στο σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα. Όπως διαπίστωσε, η άτυχη γυναίκα έφερε τουλάχιστον 50 (!) τραύματα από μαχαίρι, ενώ φαίνεται ότι οι δράστες συνέχισαν να καρφώνουν στον λαιμό της το στιλέτο, ενώ είχε ξεψυχήσει!

«Είχε πάρα πολλές μαχαιριές στην τραχηλική χώρα. Πάνω από 50 μαχαιριές… Ηταν πάρα πολλά τα χτυπήματα που είχε δεχτεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής ο οποίος διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό της αδικοχαμένης 50χρονης. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τραύματα που έφερε η αδικοχαμένη γυναίκα δεν ήταν βαθιά. «Οι κακώσεις στην τραχηλική χώρα προκάλεσαν τον θάνατό της. Εκκρεμούν οι τοξικολογικές εξετάσεις, τις οποίες περιμένουμε την Τρίτη» πρόσθεσε ο κ. Μπουζιάνης, μιλώντας στο protothema.gr, και εξήγησε ότι η λυσσαλέα επίθεση που δέχτηκε η 50χρονη δείχνει τη μανία από την οποία είχε καταληφθεί ο δράστης ή οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τα πλήγματα που δέχθηκε στον λαιμό, το θύμα φέρει και επτά αμυντικά τραύματα στα χέρια, κάτι που δείχνει ότι πάλεψε ως την τελευταία στιγμή για τη ζωή του, ενώ οι δράστες συνέχιζαν να τη μαχαιρώνουν ακόμα και μετά τον θάνατό της!

Οι αστυνομικοί οι οποίοι μπήκαν λίγες ώρες αργότερα στο διαμέρισμα της φρίκης, όπου τελέστηκε το στυγερό έγκλημα, βρήκαν την 50χρονη δεμένη χειροπόδαρα με υφασμάτινους ιμάντες, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...