Σάββατο, 14 Ιουνίου, 2025

«Survivor» στη φτήνια

Στον Σκάι θέλουν το παλιό, κλασικό «Survivor», και θα...

Από το αυτί και στον γιατρό η Λένια Ραζή

Μια αποκάλυψη έκανε η Λένια Ραζή για το πρόβλημα...

Έντονο παρασκήνιο πριν από τις αποφάσεις για το «αύριο» των stars παρουσιαστών...

Το έλα να δεις γίνεται αυτή την περίοδο στο...

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Έχει μοναξιά η μητρότητα. Είναι πολύ δύσκολο»

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Απαγωγή πίσω από την εξαφάνιση της Αρτέμιδας! Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Σε σενάριο ταινίας για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της 19χρονης Αρτέμιδας Βασίλη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από σχεδόν τρεις μήνες στο Κορωπί, καθώς νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες θέλουν τη νεαρή κοπέλα να κρατείται όμηρος από δύο ανθρωπόμορφα τέρατα σε ένα σπίτι «κολαστήριο» κοντά στο Μοναστηράκι!

  • Από τη
    Μαρία Μεϊμάρη

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Αναστάσιο Ντούγκα, την περίοδο των γιορτών υπήρξαν δύο μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες η Άρτεμις είναι ζωντανή και, μάλιστα, η μία από αυτές ανέφερε ότι η νεαρή κοπέλα κρατείται παρά τη θέλησή της από δύο αλλοδαπούς σε συγκεκριμένο χώρο στο κέντρο του Μεταξουργείου! Οι δύο αυτές μαρτυρίες παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες με μία άλλη, η οποία είχε φτάσει στην οικογένεια πριν από μερικές ημέρες, όταν μια γυναίκα είχε επικοινωνήσει μαζί της και είχε αποκαλύψει τη συνάντηση που είχε με μία νεαρή κοπέλα σε ένα κατάστημα στην παραλία του Βόλου.

Όπως είχε υποστηρίξει τότε η μάρτυρας, στο πρόσωπο εκείνης της κοπέλας, η οποία συνοδευόταν από δύο γεροδεμένους αλλοδαπούς, αναγνώρισε τη 19χρονη με αποτέλεσμα να της φωνάξει «Άρτεμις;». Αυτή η ερώτηση πυροδότησε την αντίδραση των δύο ανδρών καθώς, όταν η νεαρή κοπέλα γύρισε προς το μέρος της γυναίκας σαν να είχε ακούσει το όνομά της, εκείνοι της είπαν «Άρτεμις, έλα εδώ» και την τράβηξαν να φύγουν.

«Μέσα στις γιορτές δεχτήκαμε μια πληροφορία που ανέφερε ότι η Άρτεμις κρατείται σε συγκεκριμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Μετά ήρθε σε μας άλλη μια πληροφορία, σύμφωνα με την οποία η Άρτεμις κρατείται από δύο αλλοδαπούς κοντά στο Μοναστηράκι. Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι μπορεί να υπήρχε ομοιότητα. Εκτός, όμως, από τις δύο μαρτυρίες που προανέφερα, υπάρχει και η μαρτυρία για τον Βόλο, που πάλι περιείχε ακριβώς την ίδια περιγραφή με την Αθήνα. Επειδή πρόκειται για σχεδόν πανομοιότυπες πληροφορίες από τρεις διαφορετικές πηγές, φρονούμε ότι έχουν βάση» εξήγησε στην «Espresso» ο κ. Ντούγκας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλη εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση ότι οι δύο αλλοδαποί «δυνάστες» δεν αφήνουν τη 19χρονη κοπέλα να επικοινωνήσει με κανέναν, ούτε καν να παρακολουθήσει τηλεόραση. Δεν απέκλεισε, επίσης, το ενδεχόμενο τα δύο «τέρατα» να εξανάγκασαν την Αρτέμιδα να κάνει αλλαγές στην εξωτερική εμφάνισή της, όπως να κόψει τα μαλλιά της ή να φορέσει περούκα:

Πληροφορία

«Λόγω της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα, είναι πολύ πιθανό να την έχουν υποβάλει σε κάποιες αλλαγές. Γι΄ αυτό ζητάμε οποιοσδήποτε γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία να μας τη δώσει ώστε με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τις Αρχές ή να την κοιτάξουμε διεξοδικά μέχρι τέλους» τόνισε ο κ. Ντούγκας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ, που η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα:
«Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις. Πρόκειται να γίνει έρευνα από αστυνομικούς σε έναν συγκεκριμένο χώρο, όπως είχε γίνει πριν από ενάμιση μήνα, αλλά τότε οι ύποπτοι είχαν προλάβει να φύγουν» επισήμανε ο κ. Ντούγκας, για να καταλήξει:

«Επειδή στις 4 Ιανουαρίου η Άρτεμις είχε γενέθλια και κλείνουν και τρεις μήνες από την εξαφάνισή της, η οικογένειά της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να καλέσει, έστω και ανώνυμα, στα τηλέφωνα που έχουμε δώσει στη δημοσιότητα» κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου»

Ο μικρός Μιλτιάδης της σειράς «Είσαι το ταίρι μου»...

Διαζύγιο ετοιμάζεται να πάρει γνωστό ζευγάρι – Θα «σκάσει» σαν βόμβα

Κανείς δε θα περίμενε μέχρι πριν από λίγο καιρό πως αυτό το ζευγάρι θα πάρει διαζύγιο. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έζησαν έναν μεγάλο έρωτα αλλά φήμες το θέλουν να παίρνει διαζύγιο.

Ραφτείτε! Ανακοίνωσε on camera πως παντρεύεται

Ραφτείτε έχουμε γάμο στη σόουμπιζ! Ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε on camera πως ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει στα 45 της με μπικίνι και αναστατώνει

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διατηρεί από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά...

Το ζεϊμπέκικο του Άγγελου Διονυσίου στον γάμο του αδελφού του και ο χορός με την κόρη του

Ένα βαρύ ζεϊμπέκικο χόρεψε ο Άγγελος Διονυσίου στον γάμο...

Ο Βασάλος ερωτευμένος με γνωστή τραγουδίστρια: «Δεν μπορώ να το κρύψω, τη γουστάρω»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από τη διαδικτυακή του εκπομπή αποκάλυψε τον έρωτα που έχει για γνωστή κυρία της σόουμπιζ

Οι εξηγήσεις που έδωσε στους επιχειρηματίες για το «φιάσκο» του Final Four η πρώην δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της πρώην δημοσιογράφου και...

Εκτός εκπομπής ο Φώτης Σεργουλόπουλος – Τι συνέβη;

Η Τζένη Μελιτά άνοιξε μόνη της την εκπομπή «Πρωίαν...
spot_img
spot_img