Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Φουλ για… τρίο βουλευτής της Ν.Δ. και η… σύζυγός του

Πικάντικος και γεμάτος ακόρεστες επιθυμίες ο δεύτερος γάμος του!

Δεν μπορεί, αλλά κάτι τρέχει με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος μέσα στις απανωτές καραντίνες. Πώς να εξηγήσουμε διαφορετικά όσα πληροφορούμαστε ότι συμβαίνουν στην προσωπική ζωή ανθρώπων της πολιτικής ζωής του τόπου, που μπροστά τους οι πρωταγωνιστές των «50 αποχρώσεων του Γκρι» είναι… γατάκια!

Λες και έχουν βαλθεί να διαγωνίζονται μεταξύ τους στις ερωτικές φαντασιώσεις που κάνουν πραγματικότητα, στις απιστίες και στις νύχτες παράνομου πάθους.

Σαν να έχει ανοίξει το κουτί με τα επτασφράγιστα μυστικά και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη. Ίσως οι παράνομοι δεσμοί και τα ιδιαίτερα γούστα στο σεξ να αποτελούν και το «αντίδοτο» σε όλη αυτή την τρέλα που ζούμε με την πανδημία, τις καραντίνες και τα πρόσωπα κρυμμένα πίσω από μάσκες! Ερωτύλοι παντρεμένοι υπουργοί που έχουν ξελογιαστεί με καλλιτέχνιδες, πάρτι με βίζιτες στα σπίτια φίλων, «τρίγωνα» πέρα από κάθε φαντασία.

Ακόμη και αν κινδυνεύουν όχι μόνο να κλείσουν σπίτια αλλά να βγουν στην επιφάνεια ροζ σκάνδαλα μεγατόνων, όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο παίρνουν τη μορφή τσουνάμι που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να παρασύρει τους πρωταγωνιστές των ροζ σκανδάλων.

«Άλλο επίπεδο»

Όπως και στην περίπτωση που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και θα αποκαλύψουμε σήμερα, με πρωταγωνιστή παντρεμένο βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος (αυτός είναι ο δεύτερος γάμος) και τη νεαρή σύζυγό του, οι οποίοι, ενώ καλά καλά δεν έχουν τινάξει από πάνω τους τα… ρύζια από τον γάμο τους, έχουν περάσει τον έγγαμο βίο τους σε άλλο «επίπεδο». Αρχικά ο έρωτας για τους δυο τους, που τους οδήγησε λίγο αργότερα στο κατώφλι της εκκλησίας, γεννήθηκε στον εργασιακό τους χώρο. Εκείνος ήδη με βιογραφικό στον χώρο όπου δραστηριοποιείται (το αντικείμενο της δουλειάς του τού παρείχε δημοσιότητα και πριν από το βουλευτιλίκι).

Τα βλέμματά τους συναντήθηκαν και ο ένας για τον άλλον ένιωσαν μια ακαταμάχητη έλξη. Στο πρόσωπο του μετέπειτα βουλευτή η γλυκιά νεαρή είδε τον άνθρωπο που θα της έδειχνε τα βήματα για την επιτυχία. Από την άλλη, στο πρόσωπό της εκείνος είδε τη γυναίκα που θα έδινε χρώμα στη ζωή του μετά το διαζύγιό του. Μετά τα πρώτα βλέμματα ήρθαν τα πρώτα ραντεβού, με τον έρωτά τους να θεριεύει.

Η… εξέλιξη

Η απόφασή τους να οδηγηθούν στην εκκλησία για να δώσουν όρκους αιώνιας πίστης ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη της σχέσης τους. Μέχρι εδώ όλα καλά, γιατί από εκεί αρχίζουν και τα πικάντικα που ήρθαν στα αυτιά μας και καταφέραμε να διασταυρώσουμε από ανθρώπους που ούτε ο ίδιος ο βουλευτής της Ν.Δ. δεν μπορεί να φανταστεί.

Θέλετε η σεξουαλική τους ζωή που μπορεί να ήταν λίγο… φλατ, θέλετε η ακόρεστη επιθυμία να κάνουν πιο πικάντικη την ερωτική τους ζωή, και οι δυο τους άρχισαν έπειτα από ένα διάστημα του έγγαμου βίου τους το «ψάρεμα», και μάλιστα από κοινού. Και όπου «ψάρεμα» όχι αυτό που ίσως πάει αρχικά το μυαλό σας!

Άρχισαν να αναζητούν παρέα στην κρεβατοκάμαρά τους, θέλοντας έτσι να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και φαντασιώσεις. Με πολύ προσεκτικές κινήσεις ψάχνονται πλέον για… τρίο, είτε αναζητώντας ερωτική παρτενέρ είτε κάποιον «επιβήτορα» που θα κάνει τη σύζυγο του βουλευτή να «συγκλονίζεται» στο κρεβάτι από ηδονή.

Ο εθνοπατέρας που έχει για σημαία του το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», παραδομένος στις φαντασιώσεις, έχει βαλθεί να αναζητά τα κατάλληλα πρόσωπα που θα μετατρέψουν τον γάμο του σε ένα απέραντο κρεβάτι οργίων, με τη σύζυγό του να αποτελεί και το σεξουαλικό «δόλωμα» για να «απογειώσουν» από κοινού την ερωτική τους ζωή παρέα με τρίτους. Και στην περίπτωσή τους όλοι οι καλοί χωράνε (στο κρεβάτι τους)…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...