Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Φόβος, Lexotanil και αλκοόλ – Η κόλαση που έζησε η Κατερίνα Λέχου στο πλευρό του Κιμούλη

Εφτασε στο σημείο να πίνει και να παίρνει χάπια για να μπορεί να αντιμετωπίσει τον Γιώργο Κιμούλη επί σκηνής. Συγκλονίζουν τα λόγια της Κατερίνας Λέχου για την περίοδο που συνεργάστηκε με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη στο θέατρο. Ηταν το μακρινό 2003, όταν έπαιξαν μαζί στην παράσταση «Ολα σε μια νύχτα». Μόνο που αυτή η… νύχτα φάνηκε αιώνας στη δημοφιλή ηθοποιό, η οποία ήταν τότε και σε συναισθηματική σχέση με τον Κιμούλη.

«Το αίσθημα του φόβου ξύπνησε μέσα μου σαν τα αγριόχορτα που τα βγάζεις και ξαναφυτρώνουν. Φαίνεται ήταν πολύ έντονο αυτό που έγινε. Αφορά μια επαγγελματική συνεργασία που τη διαχωρίζω τελείως από την προσωπική μου εμπλοκή» άρχισε την εξιστόρησή της η Κατερίνα μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Αφορά τη σεζόν 2003-2004 που βίωσα για όλη τη χρονιά και αυτό είναι που καθιστά ένα γεγονός πολύ δύσκολο, δεν είναι ότι φεύγεις και το λύνεις. Παραμένεις στον εργασιακό χώρο, άρα πρέπει να υποστείς όλα αυτά τα πράγματα. Μιλώ για επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, που σε φέρνει σε σημείο να μην ξέρεις αν μπορείς να πεις τα λόγια σου, που φοβάσαι ότι θα εκτεθείς μπροστά στον κόσμο σαν μία που κλαίει και δεν μπορεί να μιλήσει, γιατί κάποιος της μιλάει σιγά και τη βρίζει, αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνει το κοινό» συμπλήρωσε εμφανώς ταραγμένη η 53χρονη ηθοποιός, η οποία επανέλαβε ότι αυτά που καταθέτει αφορούν μόνο τη συνεργασία της με τον Κιμούλη και όχι τη σχέση που είχαν τότε.

«Μιλώ μόνο για το επί σκηνής, και το διαχωρίζω, γιατί εγώ με τον Γιώργο είχα και προσωπική σχέση. Η προσωπική μου σχέση είναι δική μου ευθύνη και, αν πέρασα άσχημα ή ωραία, δεν αφορά τον κόσμο. Στην επαγγελματική σχέση όμως έχω και μια ευθύνη απέναντι στο κοινό. Δεν ήξερα κάθε μέρα αν μπορώ αυτό να το αντιμετωπίσω» ξεκαθάρισε.

«Με έβριζε! Η λεκτική και ψυχολογική βία επειδή δεν είναι απτή, δεν είναι σαν τη σωματική, είναι λίγο σαν άγριο θηρίο. Κάθεται, παραμονεύει και δεν ξέρεις τι ώρα θα ορμήσει. Αρα, εσύ είσαι συνέχεια σε εγρήγορση, σε άμυνα και σε ενδιαφέρει η επιβίωσή σου εκείνη τη στιγμή. Εχει ανασυρθεί από μέσα μου το αίσθημα του φόβου, φοβόμουν να μη χαλάσω τη δουλειά και τη φήμη μου. Ενιωθα ενοχές ότι φταίω εγώ γι’ αυτό που συμβαίνει» συνέχισε την περιγραφή της η Κατερίνα Λέχου.

«Εβγαλα δερματικά»

«Βέβαια, μετά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, χωρίσαμε και έτσι μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου. Μου κόστισε αυτό, αλλά βρήκα τον δρόμο μου. Μου κόστισε προσωπικά, αλλά δεν θέλω να το θίξω αυτό, γιατί δεν ενδιαφέρει τον κόσμο τι πλήρωσα εγώ για να ξαναπατήσω στα πόδια μου και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο. Είναι άλλο να διαφωνήσεις με τον συνάδελφό σου κι άλλο να βρίσκεσαι σε ένα καθεστώς διαρκείας» εξήγησε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως είχε φτάσει, τότε, σε αυτοκαταστροφικό σημείο τον εαυτό της.

«Εννοείται ότι έπινα, εννοείται ότι έπαιρνα Lexotanil και είχα βγάλει και κάτι δερματικά, τα οποία υποχώρησαν μέσα σε μια εβδομάδα όταν ξεδιάλυνε όλο αυτό. Ημουν 34 χρόνων, είχα κάνει και το “Είσαι το ταίρι μου”, είχα μία δημοφιλία, είχα πάρει και τα πάνω μου» είπε χαρακτηριστικά. Οπως αποκάλυψε, μάλιστα, της έγινε πρόταση για να ξανασυνεργαστούν, αλλά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...