Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η Λυδία Σέρβου έριξε τελικά τη «βόμβα»: «Ο Μούτσης είναι ο συνθέτης που επιχείρησε να με βιάσει»!

Η Λυδία Σέρβου έπιασε τη «βόμβα» (που πρώτη η «Espresso», με πρωτοσέλιδό της στις 29 Ιανουαρίου, είχε αποκαλύψει στο «ναρκοπέδιο» των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον χώρο της showbiz), την απασφάλισε και την έριξε!

Η ερμηνεύτρια, πριν από λίγες ημέρες, με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook, είχε εκμυστηρευτεί δημόσια τη σεξουαλική της παρενόχληση από κορυφαίο μουσικοσυνθέτη όταν εκείνη ήταν 15 ετών, χωρίς όμως να τον κατονομάσει!

Αποφάσισε όμως πως ήρθε η ώρα να βγάλει το όνομά του στη φόρα, προκαλώντας σεισμό! Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή της, όπως λέει, δεν είναι άλλος από τον Δήμο Μούτση! Σοκ! Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού εδώ και δεκαετίες είναι, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Λυδία Σέρβου, εκείνος που μετέτρεψε μια επαγγελματική συνάντηση (όταν εμφανίστηκε μπροστά της γυμνός) σε έναν εφιάλτη που ακόμη και τώρα τη στοιχειώνει!

Συμπαράσταση

Μετά τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποκαλύψει το όνομα του Δήμου Μούτση, «παγώνοντας» τους πάντες!

«Είχα αποφασίσει να μην αποκαλύψω το όνομά του λόγω της ηλικίας του κυρίως, αλλά και επειδή δεν έχω καμία άλλη απόβλεψη εκτός από τη σωτηρία της δικής μου ψυχής, αλλά και άλλων παιδιών, για τα οποία θα μπορούσε η καταγγελία μου να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Εξάλλου, ο άνθρωπος αυτός είναι 82 χρόνων. Λόγω όμως της μεγάλης έκτασης που πήρε το θέμα και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θα το πω» είπε η Σέρβου και αμέσως μετά πέταξε τη «βόμβα» μεγατόνων: «Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης. Και το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες, όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος, τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους». Με τον Μούτση, μετά το ανατριχιαστικό περιστατικό, η Σέρβου δεν ξανασυναντήθηκε ποτέ!

«Φοβάμαι κατ’ αρχάς πως θα με έπιανε και πάλι πανικός, ιδίως εάν ήμουν μόνη μου. Εάν, ωστόσο, έβρισκα τη δύναμη να ψελλίσω κάτι, θα ήταν ένα μεγάλο “κρίμα” για το ταλέντο που του έδωσε ο Θεός και για το αξιόλογο έργο του, που προσωπικά δεν μπορώ να το διαχωρίσω από τον άνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά! Εχοντας περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Δήμου Μούτση, δεν άργησε να έρθει και η απάντησή του μέσω του δικηγόρου του, Γιάννη Φώσκολου!

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αφορούν το πρόσωπό του, ο Δήμος Μούτσης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται» αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής, εκτός από τις προφορικές αποκαλύψεις, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη καταγγελία, έτσι ώστε η υπόθεση να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Ντόμινο

Το κουβάρι των ανατριχιαστικών αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται στις 27 Ιανουαρίου, όταν με ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook η Λυδία Σέρβου είχε καταγγείλει τη σεξουαλική της παρενόχληση από μεγάλο και γνωστό μουσικοσυνθέτη σε ηλικία μόλις 15 ετών.

Με πρωτοσέλιδο, η «Espresso» ήταν το πρώτο μέσο ενημέρωσης που ανέδειξε τα συγκλονιστικά λόγια της τραγουδίστριας, με αποτέλεσμα να υπάρξει ντόμινο καταγγελιών αλλά και αντιδράσεων από διαδικτυακούς φίλους της. Με τον τίτλο «Και εγώ θυμάμαι τι φορούσα τη μέρα που σακάτεψες την ψυχή μου», η Λυδία Σέρβου μέσα από την ανάρτησή της «φωτογράφιζε» τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.

«Ηταν Φεβρουάριος του 1992, όταν ο πατέρας μου, εφημέριος στην Αγία Μαρίνα στο Θησείο τότε, ήρθε σπίτι και μου ανακοίνωσε με χαρά πως γνώρισε έναν συνθέτη -μεγάλο όνομα, με τεράστιες επιτυχίες και συνεργασίες-, ο οποίος ήθελε να κάνει μια συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται πίσω από τον ιερό ναό. Ο πατέρας μου, λοιπόν, γνωρίζοντας την αγάπη μου για τη μουσική και ιδιαίτερα για το τραγούδι, αφού από πολύ μικρή ηλικία είχα δηλώσει ότι θα ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο χώρο, ζήτησε από τον μεγαλοσυνθέτη να με ακούσει και να μας πει τη γνώμη του. Ο συνθέτης δέχτηκε με μεγάλη χαρά και έδωσε το τηλέφωνό του (σημ: δεν είχαμε κινητά τότε) για να του τηλεφωνήσω και να κανονίσουμε ραντεβού, όπως και έγινε» έλεγε η ίδια στην πρώτη ανάρτησή της, και συνέχιζε δείχνοντας μέσα από την αφήγησή της ότι πρόκειται για το αδίκημα της παιδεραστίας.

«Κλείδωσε την πόρτα»

«Ημουν – δεν ήμουν 15 χρόνων, λοιπόν, και ξεκίνησα για την οδό Πόντου, πίσω από τη Μιχαλακοπούλου για το πολυπόθητο ραντεβού, χωρίς να ξέρω τι με περιμένει. Χτύπησα το κουδούνι και μπήκα σε ένα σπίτι από εκείνα τα παλιά, με τα κάγκελα στα παράθυρα… Με υποδέχθηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο και, μόλις μπήκα μέσα, κλείδωσε την πόρτα. Αμέσως αντέδρασα… “Γιατί κλειδώσατε” ρώτησα;… “Από συνήθεια” μου λέει… “Πάντα κλειδώνω”. Χαμπάρι εγώ – τον πίστεψα. Ανεβαίνουμε σε έναν χώρο σαν σαλόνι, με πολλά καβαλέτα, μπογιές, παρτιτούρες, ένα πιάνο, ένα βιολί, μια κιθάρα. Χάρηκα εγώ. Σκεφτόμουν “τι ωραίααα”! Με ρωτάει “θέλεις ένα τσάι; Εναν χυμό;” “Ενα ποτήρι νερό, σας παρακαλώ” του είπα. Εφυγε και πήγε να φέρει υποτίθεται το νερό… Και εδώ ξεκινάει το μαρτύριο. Γύρισε ολόγυμνος και άρχισε να με κυνηγάει μέσα στο σαλόνι, θέλοντας να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Αρχισα να φωνάζω, να τον παρακαλώ να με αφήσει να φύγω, να του λέω να σεβαστεί τον πατέρα μου, αλλά εκείνος, ατάραχος, συνέχιζε να με κυνηγάει γύρω από την τραπεζαρία και να μου λέει “όσο και να φωνάζεις, δεν θα σε ακούσει κανείς”.

Το αποτέλεσμα; Να κάτσω σε μια άκρη του σαλονιού κουβαριασμένη και να κλαίω, και αυτός στην άλλη άκρη, μπροστά σε έναν καθρέφτη, αφού αυτοϊκανοποιήθηκε, γύρισε με απίστευτο θράσος και μου είπε: “Τώρα, έλα να μου τραγουδήσεις, γιατί χρωστάω μιαν απάντηση στον πατέρα σου”. Δεν ξέρω πού βρήκα τη δύναμη και το κουράγιο και συνέχισα να τον παρακαλώ να ξεκλειδώσει την πόρτα για να φύγω, χωρίς βέβαια να τραγουδήσω. Κάποια στιγμή -ούτε ξέρω πόση ώρα μετά- ξεκλείδωσε, αφού βέβαια πρώτα με είχε ξεφτιλίσει ότι είμαι μια άχρηστη, χαζή και χωρίς μυαλό κοπελίτσα, που δεν πρόκειται να κάνω τίποτα στη ζωή μου. Γιατί, μου είπε, “αν μου καθόσουν απόψε, αύριο το πρωί θα σου έκανα συμβόλαιο με τη Warnermusic”. Και, βεβαίως, κατάφερε να με φοβίσει με χίλιους δυο τρόπους, ώστε να μην πω τίποτα σε κανέναν για πολλά χρόνια. Από τη μια ήταν ο πατέρας μου, ιερέας, τι να πάω να του πω; Οτι ο άνθρωπος που εμπιστεύθηκες και με έστειλες να με ακούσει προσπάθησε να με βιάσει; Φοβόμουν για την υγεία του, για το πώς θα το πάρει, για το αν θα με πιστέψει! Από την άλλη, πήγαινα σχολείο στην Ελληνική Παιδεία, ακόμα χειρότερα… Σε ποιον να μιλήσω και να με πιστέψει;»

Οπως αναφέρει η ερμηνεύτρια, πάντως, προέβη στη δημοσιοποίηση του ονόματος του Δήμου Μούτση με σκοπό να αγαλλιάσει η ψυχή της και η καταγγελία της να λειτουργήσει αποτρεπτικά! Οπως και να έχει, μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Δήμου Μούτση αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις!

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...