Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Δημήτρης Λιγνάδης: Πλάι πλάι στα κελιά των βιαστών

Ο πρώην «βασιλιάς» του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης στις Φυλακές Τρίπολης με παιδόφιλους, παιδεραστές και λοιπά «μπουμπούκια».

Το «Εξπρές του μεσονυκτίου» στις Φυλακές της Τρίπολης ζει από χθες ο πρώην «βασιλιάς» του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας να προφυλακιστεί ως την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται ήδη από χθες στην ειδική πτέρυγα που διαθέτει το σωφρονιστικό κατάστημα για όσους κατηγορούνται για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας και συγκεκριμένα για παιδοφιλία, παιδεραστία, βιασμούς και μαστροπεία.

Ως πρόσφατα κρατείτο εκεί ο παιδεραστής γυμναστής της Κρήτης Νίκος Σειραγάκης, ενώ στην ειδική πτέρυγα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της Βουλγάρας συντρόφου του, ο μουσικός με το φλάουτο Παναγιώτης Δράκος, που η υπόθεσή του προκάλεσε ανατριχίλα στο πανελλήνιο, και πολλοί ακόμα άλλοι, με διεστραμμένα σεξουαλικά ένστικτα και αρρωστημένες ορέξεις.

1. Ο ιερέας «τέρας»

Η υπόθεση βιασμού της 12χρονης κόρης της συντρόφου του από τον ιερέα Νικόλαο Σταματόγιαννη σε χωριό της ανατολικής Μάνης έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από σχεδόν 15 συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών, το δικαστήριο εξέδωσε την ετυμηγορία του.

Ο 56χρονος ιερωμένος κρίθηκε ένοχος για τη σεξoυαλική κακοποίηση της 12χρονης και το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας τον καταδίκασε σε κάθειρξη 15,5 ετών. Αντίθετα, ο 67χρονος παππούς της ανήλικης, ο οποίος επίσης κατηγορείτο για ασέλγεια σε βάρος της, κρίθηκε αθώος για τις σεξoυαλικές κατηγορίες που αντιμετώπιζε και ένοχος μόνο για ενδοοικογενειακή βία και επικίνδυνη σωματική βία κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε κατά πλειοψηφία τον 56χρονο ιερέα ένοχο για βιασμό τετελεσμένο κατ’ εξακολούθηση, ένοχο για γενετήσια πράξη με παθούσα που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια κατ’ εξακολούθηση και ένοχο για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Επίσης, κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για σωματική βλάβη ανηλίκου. Συνολικά του επιβλήθηκε κάθειρξη 15 ετών και 6 μηνών, ενώ το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι θα οδηγηθεί στις φυλακές.

2. Το βαν της ανατριχίλας

Στις Φυλακές Τρίπολης βρίσκεται και ο «παιδεραστής με το βαν» Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών (εκτιτέα τα 25 έτη) και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ κατά συγχώνευση. Είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω πριν από σχεδόν έναν χρόνο ενώ επιβίβαζε έναν 13χρονο στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του για να τον αποπλανήσει.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι με τον 13χρονο «γνωριστήκαμε σε “δωμάτιο” του facebook για γκέι. Μου είπε να βρεθούμε στον Κορυδαλλό, μου είπε ότι είχε πρόβλημα και ότι τον κορόιδευαν οι φίλοι του. Του είπα να τα πούμε από κοντά, ότι είναι πολύ μικρός, αλλά μου απάντησε ότι ήδη έχει κάνει κάποια πράγματα (σ.σ.: ερωτικά)». Αναφερόμενος στα βίντεο που εντοπίστηκαν σε σκληρό δίσκο στο σπίτι του, ισχυρίστηκε ότι είναι από προσωπικές στιγμές του και ότι κανένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτά δεν είναι ανήλικο.

3. Ο μουσικός

Η κοινή γνώμη είχε συγκλονιστεί από την αποκάλυψη ότι ο 62χρονος διακεκριμένος καθηγητής μουσικής Παναγιώτης Δράκος αποπλάνησε δύο ανήλικους μαθητές, ηλικίας από 9 έως 11 χρόνων.

Στις καταθέσεις τους η μητέρα και ο πατέρας της 11χρονης είπαν πως το κορίτσι έβρισκε δικαιολογίες για να μην πηγαίνει στο μάθημα του 63χρονου, χωρίς να τους έχει αποκαλύψει τι συνέβαινε στο ωδείο των βορείων προαστίων της Αττικής. Όπως είπαν, το παιδί μίλησε τελικά όταν κλήθηκε να καταθέσει στην Αστυνομία, με αφορμή την καταγγελία του άλλου κοριτσιού σε βάρος του καθηγητή μουσικής. Η μητέρα της 11χρονης είπε στο δικαστήριο πως η κόρη της αισθανόταν ντροπή να μιλήσει για όσα βίωνε στο ωδείο, καθώς «αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν με τη σύγχυση των παιδιών».

Ο μουσικός είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε κάθειρξη 30 ετών με εκτιτέα τα 25, για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί όταν η μικρότερη από τις δύο ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο αποκάλυψε στους γονείς της όσα υφίστατο επί σειρά μηνών, από τα Χριστούγεννα του 2016 έως τον Ιούλιο του 2017, κατά τη διάρκεια του μαθήματος από τον καθηγητή της.

4. Ο «βρόμικος» ποδηλάτης

Σοκ είχε προκαλέσει η υπόθεση με τον 46χρονο Αλβανό παιδόφιλο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος 27 ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας μεταξύ 13 και 15 ετών. Η Αστυνομία έφτασε στη σύλληψή του έπειτα από πολλές καταγγελίες που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα, τόσο στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων όσο και σε διάφορα τμήματα Ασφαλείας της Αττικής, σύμφωνα με τις οποίες ένας άγνωστος άνδρας που κυκλοφορούσε με ποδήλατο πλησίαζε κοριτσάκια και τα εξανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις. Έπειτα από έρευνες, ο 46χρονος Αλβανός εντοπίστηκε να κινείται με το ποδήλατό του στην περιοχή της Δραπετσώνας, σχεδιάζοντας το επόμενο «χτύπημα».

Όμως, οι άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι τα χαρακτηριστικά του ταίριαζαν με αυτά του παιδόφιλου που αναζητούσαν και επιχείρησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο.

Εκείνος τράπηκε σε φυγή, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε σε μικρή απόσταση από τους αστυνομικούς που τον προσήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας και ακολούθως στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΓΑΔΑ. Κατά τη δίωρη απολογία του, ο 46χρονος παραδέχθηκε ορισμένες από τις επιθέσεις του.

5. Ο τρόμος των γυναικών

Στις Φυλακές Τρίπολης εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου». Ο 32χρονος έχει κριθεί ένοχος για έξι απόπειρες βιασμού κατά γυναικών.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν την άνοιξη του 2016, καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι νεαρός άντρας έστηνε καρτέρι σε ανυποψίαστες γυναίκες, συνήθως κάτω από υπόγειες διαβάσεις στην περιοχή του Αμαρουσίου. Τα θύματα του 32χρονου κατέθεσαν στο δικαστήριο όσα εφιαλτικά έζησαν από εκείνον, όμως ο ίδιος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως άκουγε φωνές, οι οποίες του έλεγαν να επιτεθεί στα θύματά του και πως στο πρόσωπό τους έβλεπε την πρώην κοπέλα του. Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν το δικαστήριο, το οποίο τον έκρινε ένοχο για τις κατηγορίες που τον βάραιναν.

6. Θείος «κτήνος»

Σε κάθειρξη 25 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο Αίγιο και ένας κάτοικος συνοικίας της Πάτρας, που κατηγορείται πως πέρυσι το καλοκαίρι βίασε τον 6χρονο ανιψιό του. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο, ο οποίος προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του στο παιδί του αδελφού του, ενώ, όπως αναφέρθηκε στη δικογραφία, αρκετό διάστημα πριν από τον βιασμό έκανε επανειλημμένα ασελγείς πράξεις στο άτυχο αγοράκι.

Ο κατηγορούμενος, που κρατείται στις Φυλακές Τρίπολης, έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η οποία όμως δεν είχε ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο Αλέξης δεν υπερασπίζεται παιδεραστές! Ο Κούγιας;

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις δημόσιες τοποθετήσεις του στην υπόθεση του κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή Δημήτρη Λιγνάδη, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών που έχουν συγκεντρώσει πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Αμέσως μόλις ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο γνωστός για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του δικηγόρος κατέστησε σαφές ποια θα είναι η υπερασπιστική του γραμμή.

Τη θέση της συμπάθειας για τον εντολέα του, τον οποίο χαρακτήρισε «δυστυχισμένο και συγκλονισμένο άνθρωπο», σε μία από τις πρώτες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, πήρε γρήγορα ένα κρεσέντο αλλεπάλληλων απαξιωτικών αναφορών στα θύματα κακοποίησης, που βρήκαν το σθένος να αποκαλύψουν όσα φρικτά έζησαν στα χέρια του «έκπτωτου βασιλιά» του θεάτρου.

Τόσο η δήλωσή του για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» όσο και η προσπάθειά του να αποδημήσει την προσωπικότητα της 40χρονης ηθοποιού Γ.Κ., η οποία κατάφερε με τη μαρτυρία της να «ξεγυμνώσει» τον «σκοτεινό» θεατράνθρωπο και να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη σύλληψή του, προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που έσπευσαν να στηλιτεύσουν τη στάση του ποινικολόγου, χαρακτηρίζοντάς την ομοφοβική, ανάμεσά τους και ο γνωστός τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς.

Μέχρι κίνημα συμπαράστασης στα θύματα ξεκίνησε στο facebook, με πολλούς χρήστες του δημοφιλούς μέσου να αλλάζουν το πεδίο της επαγγελματικής τους κατάστασης στον προσωπικό λογαριασμό τους και να βάζουν «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος» ή να συνοδεύουν τη φωτογραφία του προφίλ τους με τη συγκεκριμένη φράση, που έγινε κόκκινο πανί!

Ο «Δικηγόρος του Διαβόλου»

Παρά τον σάλο που προκλήθηκε, όμως, ο γνωστός ποινικολόγος συνέχισε την προσφιλή του τακτική, δηλαδή αυτήν της κατά μέτωπο επίθεσης, συγκεντρώνοντας πάνω του όλα τα βέλη μιας μεγάλης μερίδας της κοινής γνώμης που δεν διστάζει να τον ταυτίσει με τον… Αλ Πατσίνο, ο οποίος στην ταινία «Δικηγόρος του Διαβόλου» κρατούσε τον ρόλο του πανίσχυρου νομικού που ήθελε να κερδίζει τις υποθέσεις με κάθε κόστος!

Την ίδια, εξάλλου, επιθετική τακτική είχε ακολουθήσει ο γνωστός δικηγόρος και σε πλείστες άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν, όταν είχε αναλάβει υποθέσεις ειδεχθών εγκλημάτων ή παιδεραστίας.

Ποιος θα ξεχάσει την υπερασπιστική του γραμμή στην υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, ο οποίος βρέθηκε στραγγαλισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη τον Δεκέμβριο του 2014;

Στη δίκη που είχε γίνει σε πρώτο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε αναλάβει τότε την υπεράσπιση του 27χρονου Ρουμάνου Στεφάν Ματασαρεάνου, είχε εκτοξεύσει σκληρούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον νεκρό πεζογράφο.

φ4 ΣΤΕΦΑΝ 13
Στεφάν Ματασαρεάνου

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο ίδιος άνθρωπος που δήλωσε πρόσφατα ότι δεν αναλαμβάνει ποτέ παιδεραστές (!) μιλούσε για «αντιαισθητική» και «παρά φύσιν» ερωτική επιλογή, χαρακτηρίζοντας τον Μένη Κουμανταρέα «μέγιστο καλλιτέχνη, διεστραμμένο άνθρωπο», αλλά και «εκμαυλιστή» αθώων ψυχών!

Παράλληλα, είχε επιχειρήσει να μετατρέψει τους θύτες σε θύματα, δικαιολογώντας μάλιστα πρακτικές αυτοδικίας. Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω φράσεις του, οι οποίες είχαν προκαλέσει ένταση στο ακροατήριο:

Αλ. Κούγιας: Μπορεί η πράξη του κατηγορουμένου να έσωσε άλλα παιδιά από τον εκμαυλισμό… Να παίρνεις ένα 16χρονο, να το χαρτζιλικώνεις και να του λες: «Έλα να σου μάθω πώς γίνονται κάποια πράγματα…» Αυτό είναι εκμαυλισμός. Ποιος ξέρει πόσα άλλα παιδιά…

Ακροατήριο: Αίσχος… Αίσχος…

Αλ. Κούγιας: Εμένα, αν το είχε κάνει στο παιδί μου, θα του είχα κόψει τα γεννητικά όργανα και τα πόδια!

«Δούλοι των παθών τους»

Φαίνεται, πάντως, ότι η γνώμη του Αλέξη Κούγια για τον 83χρονο συγγραφέα άλλαξε άρδην τις τελευταίες ημέρες.

Είναι ενδεικτικό ότι την περασμένη Τετάρτη, βγαίνοντας μαζί με τον εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη από το προγραμματισμένο ραντεβού τους με την ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση η οποία έχει αφήσει άφωνο το πανελλήνιο, ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι ο Μένης Κουμανταρέας ήταν απλώς δούλος των παθών του:

«Ήμουν δικηγόρος του Ταχτσή. Κι αυτός, όπως και ο Κουμανταρέας και ο Σεργιανόπουλος ήταν δούλοι των παθών τους. Άλλο να είσαι δούλος των παθών σου και άλλο βιαστής…» ανέφερε χαρακτηριστικά, «εξισώνοντας» ουσιαστικά τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό με τον αδικοχαμένο πεζογράφο, ο οποίος βρήκε φρικτό τέλος στα χέρια «άγουρων» δολοφόνων.

Μέσα σε όλα αυτά, υπήρξαν και κάποιοι που άκουσαν μάλλον με δυσπιστία τη δήλωση του μαχητικού ποινικολόγου ότι δεν υπερασπίζεται παιδεραστές. Και αυτό γιατί θυμήθηκαν ότι το90 είχε υπερασπιστεί τον βιαστή και δολοφόνο της 16χρονης Χριστίνας Τσάμη.

Το μικρό κορίτσι έκανε διακοπές μαζί με τους γονείς του στο χωριό, όταν ένας άνδρας το ακολούθησε και του επιτέθηκε βίαια για να εκτονώσει πάνω στο κορμί του τα κτηνώδη ένστικτά του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες της εποχής, ο δράστης στραγγάλισε την άτυχη 16χρονη και, όταν βεβαιώθηκε ότι ήταν νεκρή, τη βίασε! Στη συνέχεια της έλιωσε το κεφάλι με μια ζαρντινιέρα, ολοκληρώνοντας έτσι το φρικιαστικό του έγκλημα.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε ισόβια συν οκτώ χρόνια για το αποτρόπαιο έγκλημά του, παρότι ο δικηγόρος του έδωσε μάχη για να ελαφρύνει τη θέση του. Η βασική υπερασπιστική γραμμή του ήταν ότι το κορίτσι ήταν «κουνίστρα» και ότι προκάλεσε τον δράστη, ο οποίος δεν κατάφερε να αντισταθεί!

Η δίκη των Ρουμάνων που «έφαγαν» τον συγγραφέα θα ρίξει αυλαία στις 18 Μαρτίου

Στις 18 Μαρτίου θα πέσει τελικά η αυλαία της δίκης σε δεύτερο βαθμό για την αποτρόπαιη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα μέσα στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη, τον Δεκέμβριο του 2014. Η προγραμματισμένη για χθες εκφώνηση της ετυμηγορίας αναβλήθηκε, καθώς ο ένας από τους κατηγορουμένους δεν μετήχθη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας επειδή νοσεί με κορονοϊό!

Σε πρώτο βαθμό, ο 31χρονος -σήμερα- Ρουμάνος Στεφάν Ματασαρεάνου  και ο 34χρονος ομοεθνής του Κοσμίν Γκαϊτάν είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Επιπλέον, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είχε επιβάλει σε καθέναν τους ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας. Οι συνήγοροι των δύο Ρουμάνων είχαν ζητήσει να τους αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου και ειδικά για τον 34χρονο να του αναγνωριστεί και το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Ωστόσο, το δικαστήριο είχε απορρίψει ομόφωνα και τα δύο αιτήματα.

f6 ΚΟΣΜΙΝ ΓΚΑΙΤΑΝ 2
Κοσμίν Γκαϊτάν

Ο 83χρονος πεζογράφος είχε βρεθεί στραγγαλισμένος και με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στην κοιλιά μέσα στο διαμέρισμά του σε πολυκατοικία της οδού Ζακύνθου, στην Κυψέλη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 5ης Δεκεμβρίου του 2014. Το πτώμα του αντίκρισαν πρώτοι πάνω στο κρεβάτι του υπνοδωματίου ο σύζυγος της ανιψιάς του και ένας στενός φίλος του, που μπήκαν στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά. Το διαμέρισμα φαινόταν να είχε ερευνηθεί με πιθανό κίνητρο τη ληστεία, αλλά δεν ήταν παραβιασμένο.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο αδικοχαμένος λογοτέχνης έμενε μόνος από το 2010, όταν έχασε τη σύζυγό του Λιλή, ενώ από τις έρευνες προέκυψαν επαφές του με τον νεαρό Ρουμάνο Στεφάν Ματασαρεάνου, τα αποτυπώματα του οποίου εντόπισαν οι αστυνομικοί σε τουλάχιστον εννέα διαφορετικά σημεία στο διαμέρισμα. Όπως έγινε κατόπιν γνωστό, οι δύο Ρουμάνοι γνώριζαν ότι τους τελευταίους δύο μήνες ο συγγραφέας είχε λάβει 200.000 ευρώ από την πώληση ενός ακινήτου στην Κηφισιά. Το γεγονός αυτό στάθηκε μοιραίο για τον σπουδαίο λογοτέχνη.

{{-PCOUNT-}}50{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...