Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Η Καινούργιου «πετσόκοψε» τον Κούγια, που τη χαρακτήρισε «επαγγελματία κυρία της Μυκόνου» (video)

Την πρόθεσή του να σύρει στα δικαστήρια κόσμο και κοσμάκη έκανε γνωστή ο Αλέξης Κούγιας μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε χθες και η οποία χαρακτηρίστηκε από μερίδα του κόσμου ως «παραλήρημα».

Οπως αναφέρει σ’ αυτήν ο ποινικολόγος, θα καταθέσει μηνύσεις σε όλους όσοι εμφανίζονται ως βιασθέντες από τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και σε αυτούς που έθιξαν την τιμή και υπόληψη του ιδίου. Ακόμη χαρακτηρίζει «ιδιαίτερα προκατειλημμένη» την ανακρίτρια της υπόθεσης του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού, κάνει σκληρή ομοφοβική αναφορά στον Γιώργο Καπουτζίδη, ενώ φαίνεται ότι «φωτογραφίζει» με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς την Κατερίνα Καινούργιου με την οποία ήρθε σε αντιπαράθεση στον «αέρα» τού «Ευτυχείτε» πριν από λίγες ημέρες, κλείνοντάς της μάλιστα και το τηλέφωνο όταν τον ρώτησε πολύ ευγενικά γιατί αποφάσισε να υπερασπιστεί έναν παιδεραστή από τη στιγμή που είχε δηλώσει ότι πρόκειται για μια κατηγορία εγκληματιών που δεν αναλαμβάνει!

Τώρα, λοιπόν, ο Αλέξης Κούγιας εξαπολύει δημοσίως νομικές απειλές εναντίον παρουσιάστριας πρωινής εκπομπής του Open, χωρίς όμως να την κατονομάζει. Γιατί άραγε; Μήπως… μάσησε φοβούμενος ότι θα τον εναγάγει κι εκείνη με τη σειρά της; Σε αντίθεση με τον ποινικολόγο, πάντως, η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αναγνώρισε τον εαυτό της στην ανακοίνωσή του, δεν… μάσησε να του τα χώσει, καθώς αισθάνθηκε προσβεβλημένη (και δικαίως!) μιας και στην ανακοίνωσή του o Κούγιας τη χαρακτηρίζει «επαγγελματία κυρία της Μυκόνου» και απειλεί ότι θα την πάει στα δικαστήρια γιατί, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, πρέπει να καταλάβει πως ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο «παράνομο και προκατειλημμένο» τρόπο, «όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα».

Η Κατερίνα πληροφορήθηκε τα καθέκαστα on air και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την έκρηξή της. «Αν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, είναι μαγκιά μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις, έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου, και αυτό δεν τολμά να το αμφισβητεί κανείς» ανέφερε οργισμένη (και δικαίως), συμπληρώνοντας ότι σε αντίθεση με τον ίδιο εκείνη δεν έχει εξοχικό στη Μύκονο για να πηγαίνει συνέχεια. «Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πώς με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δύο παιδιά. Ποιος νομίζει πως είναι; Εχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει “πόσο ευγενική είστε” και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πώς έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πώς έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή. Κρίμα» συνέχισε η λαμπερή παρουσιάστρια.

«Δεν σας σεβόμαστε, κ. Κούγια. Επιφυλασσόμαστε κι εμείς γι’ αυτά που είπατε, δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος. Ντροπή σας. Ας θυμηθούμε και λίγο το παρελθόν του κ. Κούγια… Στο κομμάτι που φωτογραφίζει εμένα και με θίγει απεριόριστα ήθελα να απαντήσω. Περιμένω μια συγγνώμη» σχολίασε μετά. Στο τέλος η παρουσιάστρια κάλεσε τον Δικηγορικό Σύλλογο να τον… μαζέψει, ενώ επανέλαβε την ατάκα που είχε ενοχλήσει τον Αλέξη Κούγια στην πρώτη συνομιλία τους, πριν από λίγες ημέρες, όταν της είχε κλείσει το τηλέφωνο: «Παιδεραστής είναι, κ. Κούγια, κι εσείς τον υπερασπίζεστε»!

Σημειώνεται ότι λίγο μετά την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου ο ποινικολόγος με μια επική κωλοτούμπα έστειλε δελτίο Τύπου στα media ισχυριζόμενος ότι δεν αναφερόταν στην ίδια στην ανακοίνωσή του. «Ειλικρινά, και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο Τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ» ανέφερε και η προσπάθειά της να μας πείσει ομολογουμένως έπεσε στο κενό. Γιατί μπορεί η άλλη παρουσιάστρια πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Open να είναι η Σίσσυ Χρηστίδου, όμως όταν εκείνος βγήκε τηλεφωνικά για 20 λεπτά το περασμένο Σάββατο μιλώντας για την υπόθεση Λιγνάδη δεν σημειώθηκαν εντάσεις.

Aποθέωση στο twitter για τη λαμπερή παρουσιάστρια του Open

Η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» έκανε χθες το μεσημέρι «ευτυχισμένους» χιλιάδες χρήστες του twitter για όλα αυτά που… έσυρε on air στον γνωστό ποινικολόγο και συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο τίτλος της εκπομπής του Open ανέβηκε γοργά στα trends του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, με τη συντριπτική πλειονότητα να αποθεώνει την Κατερίνα Καινούργιου. «Ωωω! Τι πετσόκομμα έκανε, ρε φίλε, η Καινούργιου στον Κούγια!» σχολίασε ένας. «Μια παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής έχει βάλει τα γυαλιά σε πολλούς δήθεν ποιοτικούς δημοσιογράφους της ενημέρωσης. Κατερίνα, θερμά συγχαρητήρια για την αξιοπρεπή στάση σου» έγραψε άλλος.

«Επειδή ο Κούγιας δεν μπορεί να αντέξει ότι η Κατερίνα είναι ανώτερή του, χειρίστηκε άψογα την κουβέντα τους και χαίρει της εκτίμησης του κοινού, μίλησε με απαράδεκτο τρόπο γι’ αυτήν. Πάλι αυτός βγαίνει σίχαμα και εμετικός» σχολίασε στο ίδιο μοτίβο ένας δεύτερος χρήστης, θυμίζοντας έμμεσα το περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες, όταν ο δικηγόρος έκλεισε το τηλέφωνο στην παρουσιάστρια. «Στηρίζω Κατερίνα Καινούργιου, γιατί διαχειρίστηκε το αυτοαποκαλούμενο οικογενειακό πρότυπο όπως του άξιζε, χωρίς να τον ταχταρίζει. Μπράβο, κοπέλα μας!» αναφέρει ακόμη ένα tweet από τα χιλιάδες που έγιναν μετά το ξέσπασμα της παρουσιάστριας εναντίον του δικηγόρου.

Ιδού μερικά από αυτά: «Πρέπει να τον πόνεσε πολύ τον Κούγια που τον ξεφτίλισε η Καινούργιου για να μιλάει με αυτόν τον τρόπο. Δεν πειράζει, Αλέξη, ξιδάκι», «Ρε, δικάζει η ξανθιά η θεάρα, Κατερίνα, δώσε πόνο, η μόνη που τα χώνει», «Η Καινούργιου δέχτηκε σεξιστική επίθεση από τον τύπο και ο Καπουτζίδης ομοφοβική. Είμαστε μαζί τους!», «Είδε ότι χάνει διότι ο πελάτης του προφυλακίστηκε & πετάει την μπάλα στην εξέδρα ψάχνοντας εχθρούς. Κατερίνα, είμαστε μαζί σου, μη μασάς με τις ψευτομαγκιές του!»

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...