Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Μένιος Γκέμπελς – H ύπουλη «επιχείρηση» φίμωσης της «Espresso»

Το remake της ταινίας «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο», το οποίο πρόσφερε άφθονο γέλιο στους Ελληνες το 2001, αποφάσισαν να μεταφέρουν τα τελευταία 24ωρα στη μικρή οθόνη και στα δημοσιογραφικά γραφεία, αναπαριστώντας τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του «Αδέκαστου Μπάρα» και της «Τζέλας Δελαφράγκα», ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και ο wannabe δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης Μένιος Φουρθιώτης, αν και ο τελευταίος είναι λάτρης κυρίως των αστυνομικών θρίλερ και των ταινιών επιστημονικής φαντασίας!

Ετσι, εν μέσω πανδημίας και Αποκριάς, πρόσφεραν μοναδικές στιγμές στους Ελληνες τηλεθεατές μέσα από το κανάλι «E» του Φίλιππου Βρυώνη, αν και μερικές από τις σκηνές που είχαν «στήσει» δεν τους βγήκαν, με αποτέλεσμα να στενοχωρηθούν, ειδικά ο τελευταίος, τόσο πολύ που, όπως ισχυρίζεται, να καταλήξει στο νοσοκομείο (σ.σ.: γρήγορη ανάρρωση ευχόμαστε)!

Ομολογουμένως, αν και το remake άρχισε κάπως καλά, μετά κατέληξε σε παρωδία που περισσότερο θύμιζε κακογυρισμένη ταινία με θέμα το Βυζάντιο και τους αυλικούς των αυτοκρατόρων (κυρίως τους σφουγγοκωλάριους, που είχαν τίτλο και άμεση σχέση με τις βρομιές των υψηλότατων). Το μέτρο χάθηκε μετά τα πρώτα δύο λεπτά και η ταινία στόμωσε… Μπούκωσε από σάτιρα, μπούκωσε από black χιούμορ, από βουκολικό δράμα, ξεχείλωσε… Δεν τους βγήκαν στο τέλος και οι συλλήψεις, και άστα να πάνε…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ολα άρχισαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν στα χέρια των δύο πρωταγωνιστών έπεσε η εφημερίδα «Espresso», με πρωτοσέλιδο την υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού από την Τρίπολη, της 15χρονης Μαρίας, για την οποία οδηγήθηκαν στη φυλακή δύο άντρες. Στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, η εφημερίδα αποκάλυπτε ότι και σε αυτή την υπόθεση συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων ήταν ο Αλέξης Κούγιας. «Η Μαρία της Σιωπής και ο δικηγόρος του Διαβόλου» ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, ενώ στις μέσα σελίδες ξεδιπλωνόταν ο εφιάλτης αυτού του ΑμεΑ κοριτσιού, το οποίο μετά τον βιασμό έφερε στον κόσμο δίδυμα μωρά, αγνώστου πατρός έως σήμερα.

Μόλις, λοιπόν, ο Αλέξης Κούγιας είδε τον τίτλο και το δημοσίευμα έγινε έξω φρενών, ειδικά με τον τίτλο «Δικηγόρος του Διαβόλου»! Μάλλον, όπως καταλάβαμε όλοι στη συνέχεια, δεν έχει δει τη συγκεκριμένη χολιγουντιανή ταινία, που είχε αποσπάσει κολακευτικά λόγια και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Ή μάλλον έτσι τον συνέφερε… Γιατί δεν μπορεί να δοθεί μια λογική εξήγηση για όσα παρανοϊκά ακολούθησαν! Με τη γνωστή τακτική του έστειλε μέχρι και στη… Μακρινίτσα δελτίο Τύπου, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι είχε πάθει «Εξαψη» και έμπλεξε, ή μάλλον ο μόνος που δεν έμπλεξε ήταν ο κακόμοιρος ο «Γιακουμής» της Τζέλας Δελαφράγκα.

«Από την ημέρα που ανέλαβα νομικός σύμβουλος του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, του ιδιοκτήτη του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κ. Γιάννη Κουρτάκη, του πρακτορείου διανομής Τύπου ΑΡΓΟΣ ΑΕ, του Προέδρου του πρακτορείου κ. Παναγιώτη Τζένου, του Διευθύνοντος Συμβούλου του πρακτορείου κ. Νικολάου Πετράτου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης (ΤΑ ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, MEGA, ONE) ιδιοκτησίας του διεθνούς απηχήσεως εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ιδιοκτήτης των εφημερίδων Espresso, Δημοκρατία και Live Sport και στενός συνεργάτης πλέον των μέσων μαζικής ενημέρωσης Ιβάν Σαββίδη, Γιάννης Φιλιππάκης, ο οποίος έρχεται σε επιχειρηματική αντιπαλότητα και δικαστική αντιδικία με τους ως άνω εντολείς μου, τους οποίους εκπροσωπώ νομικά, έχει ξεκινήσει, λόγω και της απώλειας σημαντικών δικών, όπου παρέστην ως νομικός εκπρόσωπος των ως άνω προσώπων, έναν ανηλεή πόλεμο ακραίας συκοφαντικής δυσφημήσεώς μου σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής και της κοινωνικής μου δραστηριότητος» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του.

Τώρα, πού κολλάνε όλα τα παραπάνω ονόματα με το πρωτοσέλιδο της «Espresso», στο οποίο απλώς αναφέρεται ως συνήγορος υπεράσπισης σε υπόθεση βιασμού ανηλίκου, την ώρα μάλιστα που απασχολεί την κοινή γνώμη και ως συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, μόνον ο ίδιος ξέρει… Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση δεν διαψεύδει ότι είχε αναλάβει τον κατηγορούμενο.

«…Ο Αρειος Πάγος με σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στη δίκη που εγώ παρέστην, αναίρεσε – εξαφάνισε την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου, διέταξε να αποφυλακισθεί αμέσως ο άδικα καταδικασθείς και συγχρόνως παρέπεμψε την υπόθεση για νέα κρίση στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου, όπου, εν αντιθέσει με όσα ψευδή ισχυρίζεται ο Φιλιππάκης και η Espresso στο πρωτοσέλιδό τους (περί δήθεν ακόμη εκκρεμότητος της υποθέσεως για 12 χρόνια λόγω αναβολών που δήθεν ζητάω εγώ), η υπόθεση δικάστηκε και ο άδικα κατηγορηθείς και καταδικασθείς ως βιαστής αθωώθηκε παμψηφεί και επέστρεψε στην οικογένειά του» σημειώνει σε άλλο σημείο.

Βέβαια, στο τέλος δεν ξεχνά τον ρόλο του «Αδέκαστου Μπάρα» και μοιράζει… κελιά στις φυλακές! (σ.σ.: καμιά φορά λόγω «Εξαψης» φαίνεται πως μπερδεύεται… Ξεχνά ότι είναι δικηγόρος, και μπαίνει τόσο βαθιά στο πετσί του ρόλου που νομίζει ότι είναι δικαστής!)

«Οσον αφορά τον Φιλιππάκη και τους συνεργάτες του στην Espresso και για τα προηγούμενα δυσφημιστικά δημοσιεύματα και για το σημερινό τούς διαβεβαιώνω ότι και σε πολύμηνη φυλάκιση θα καταδικασθούν και πολύ μεγάλη αποζημίωση θα μου καταβάλουν…» λέει με σιγουριά.

Ομως, δεν σταματά εδώ η ταινία… Λίγη ώρα αργότερα έστειλε και νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά ως δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος επίσης θίχτηκε επειδή η εφημερίδα «Espresso», το περασμένο Σάββατο, αποκάλυψε ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει στείλει δύο αστυνομικούς για να τον φυλάνε, οι οποίοι πληρώνονται από τον ελληνικό λαό, ο οποίος μάλιστα τους έχει καταντήσει από «ένστολους προστάτες των πολιτών σε προσωπικές του Φιλιππινέζες».

«Η συνύπαρξή τους έχει διαταραχθεί λόγω της απρεπούς συμπεριφοράς του παρουσιαστή, ο οποίος τους χρησιμοποιεί ως… υπηρετικό προσωπικό! Το εντυπωσιακό, ωστόσο, ήταν ότι για την… αξιοζήλευτη θέση του “προστάτη” του τηλεπαρουσιαστή είχαν υποβληθεί αιτήματα από 17 ενστόλους! Είχε προηγηθεί, στις 13 του περασμένου Αυγούστου, η εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια εξωτερικά της οικίας του παρουσιαστή στην Εκάλη, με αποτέλεσμα να καεί το φυλάκιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου του, ο τηλεπαρουσιαστής είχε συνδέσει την επίθεση με την προσπάθεια έκδοσης της εφημερίδας “Αποκαλυπτικά news”, την οποία προετοίμαζε για τις αρχές Σεπτεμβρίου. Την προανάκριση είχε αναλάβει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. Ο Φουρθιώτης κυκλοφορούσε από τότε με θωρακισμένη λιμουζίνα γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία και χαρακτηρίζεται “ναυαρχίδα” των αυτοκινήτων ασφαλείας! Τον περασμένο Σεπτέμβριο, με απόφαση του αρχηγού της Αστυνομίας, διατέθηκαν δύο αστυνομικοί από τη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων στον Μένανδρο-Γεώργιο Φουρθιώτη. Ωστόσο, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, μια ύποπτη κλοπή απασχόλησε τη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων, ύστερα από την αναφορά ενός 38χρονου αστυνομικού, ο οποίος έχει διατεθεί στην προσωπική ασφάλεια του Μένιου Φουρθιώτη. Οπως ανέφερε, στις 6.15 το απόγευμα της Δευτέρας 1 Μαρτίου είχε σταθμεύσει το υπηρεσιακό BMW X5 επί της Χαριλάου Τρικούπη 6-10, έξω από το εμπορικό κέντρο Atrium, στην περιοχή της Νεάπολης Εξαρχείων και συνόδευσε τον παρουσιαστή στην είσοδο της πολυκατοικίας για ραντεβού που είχε.

Οταν επέστρεψε, διαπίστωσε ότι από το εσωτερικό του υπηρεσιακού οχήματος, που είχε εγκαταλείψει ανασφάλιστο, άγνωστος άρπαξε μια τσάντα που είχε αφήσει στο πατάκι από την πλευρά του οδηγού, μέσα στην οποία είχε μεταξύ άλλων και το ατομικό του όπλο, ένα HK USP Compact των εννέα mm. Οπως υποστήριξε στους συναδέλφους του, ύστερα από προσωπική του έρευνα σε ακτίνα περίπου 30 μέτρων, εντόπισε την τσάντα με το υπηρεσιακό του όπλο. Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίσθηκε δικογραφία. Ωστόσο, για την υπόθεση δεν έγινε η παραμικρή αναφορά από την κατά τα άλλα πρόσφορη σε επιλεκτικές διαρροές ΕΛ.ΑΣ.!» ανέφερε, μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ενα δημοσίευμα που ενημέρωνε τους Ελληνες πολίτες ότι δύο αστυνομικοί που πληρώνουν με τα λεφτά τους πλέον παρέχουν τζάμπα υπηρεσίες στον Μένιο Φουρθιώτη. Ο τελευταίος το θεώρησε τόσο προσβλητικό εναντίον του (άλλωστε, η αλήθεια τσούζει), που έβαλε αποκριάτικα τους δικηγόρους του να καταθέσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων (σ.σ.: Θεωρεί ότι δεν θα έπρεπε κανείς να ξέρει πόσους αστυνομικούς έχει στη διάθεσή του) σε βάρος του προέδρου του Ομίλου ΕΣΤΙΑ ΜΜΕ Α.Ε. Ιωάννη Φιλιππάκη, αλλά και σε βάρος όλου του επιτελείου της εφημερίδας «Espresso», εκδότη, διευθύντρια σύνταξης, αρχισυντακτών.

Ετσι από το πρωί του Σαββάτου, οι αστυνομικοί που δεν έτρεχαν από κορονοπάρτι σε κορονοπάρτι για να ρίξουν πρόστιμα, έψαχναν για να συλλάβουν με τη διαδικασία του Αυτοφώρου όλο το επιτελείο της εφημερίδας, προκειμένου να μην κυκλοφορήσει σήμερα! Λογάριαζαν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο ή καλύτερα χωρίς τους εργαζομένους της εφημερίδας, που εδώ και δύο δεκαετίες έχουν δώσει και εξακολουθούν να δίνουν την ψυχή τους για να τη βλέπουν κρεμασμένη στα μανταλάκια των περιπτέρων και να συνεχίζει κάθε μέρα να ενοχλεί αρκετούς με την παρουσία της.

«Σήμερα, σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο καταδικασθείς από τον εντολέα μας Μένιο Φουρθιώτη Γιάννης Φιλιππάκης, ιδιαίτερα στενοχωρημένος από την έναρξη της κυκλοφορίας της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, ιδιοκτησίας Μένιου Φουρθιώτη, δημοσιοποίησε ψευδές και συκοφαντικό ανυπόγραφο άρθρο, με το οποίο προσπαθεί να συκοφαντήσει τον εντολέα μας Μένιο Φουρθιώτη περί του ότι δήθεν οι επιφορτισμένοι με τη φύλαξή του, κατόπιν της τηρήσεως της νομίμου διαδικασίας, δύο αστυνομικοί χρησιμοποιούνται από αυτόν όχι ως φύλακες, αλλά ως κοινές “Φιλιππινέζες”.

Η αιτία, στην οποία προέβη σε αυτό το συκοφαντικό δημοσίευμα ο Γιάννης Φιλιππάκης, σύμφωνα με τον εντολέα μας Μένιο Φουρθιώτη, είναι ότι η κυκλοφορήσασα σήμερα για πρώτη φορά εβδομαδιαία εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ πούλησε 50.000 φύλλα έναντι 7.000 φύλλων που πούλησε η ανταγωνίστρια εφημερίδα «Espresso» αναφέρεται στην ανακοίνωση Κούγια για λογαριασμό του Μένιου Φουρθιώτη.

Η αλήθεια είναι ότι η εν λόγω ανακοίνωση μας προβλημάτισε ιδιαίτερα… Πραγματικά, δεν ξέραμε με τι να πρωτογελάσουμε και τι να απαντήσουμε για το θαύμα ότι ο Φουρθιώτης τύπωσε όλα και όλα 18.000 φύλλα (τιράζ) και αυτά… τριπλασιάστηκαν διά μαγείας! Ούτε η Τζέλα Δελαφράγκα δεν θα το σκεφτόταν αυτό. Μήπως το τιράζ έπεσε τελικά μέσα στη χύτρα με τον μαγικό ζωμό του Οβελίξ; Αν ναι, στείλε και σε μας, βρε Μένιο ένα μπουκαλάκι! Οχι για να τριπλασιάσουμε την κυκλοφορία μας, αλλά για να το στείλουμε στους αστυνομικούς, μπας και… αντέξουν! Από τη μια ο κορονοϊός, τα μέτρα, οι διαδηλώσεις και από την άλλη εσύ -που με το που έλαβες διαπίστευση ως αστυνομικός συντάκτης (!) από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., τους θέλεις για να σε προσέχουν και τους στέλνεις για να μας συλλάβουν- δεν θέλει και πολύ…

Πάντως, εδώ πρέπει να σου επισημάνουμε και τα εξής: Δύο δεκαετίες τώρα που βρισκόμαστε στα περίπτερα, έχουμε δεχθεί αρκετές επιθέσεις με γκαζάκια από αντιεξουσιαστές, απειλές και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, αλλά φρουρά δεν έχουμε… Κανείς μας. Ούτε καν ο Ιωάννης Φιλιππάκης! Για την προστασία του φρόντισε ο ίδιος και πληρώνει από την τσέπη του.

Επίσης, σου θυμίζουμε ότι η «Espresso», παρότι βγαίνει στα περίπτερα χρόνια και χρόνια, έστω και με κυκλοφορία 7.000 φύλλα όπως λες, δεν συμπεριλήφθηκε στην περιβόητη λίστα Πέτσα. Δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ! Αντίθετα, για σένα είχε δοθεί εντολή να καταβληθούν συνολικά 5.000 ευρώ στο blog- φάντασμα και το σάιτ του apokaliptikalive.gr από τα 20.000.000 της καμπάνιας. Και αν τελικά δεν τα πήρες, φταίνε κάποιοι αλήτες – ρουφιάνοι – δημοσιογράφοι, που εξακολουθούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, γιατί δεν είναι σφουγγοκωλάριοι του Βασιλιά… Ισως γι’ αυτό εξακολουθούν να παραμένουν ασύλληπτοι έως σήμερα αυτοί που έστησαν καρτέρι θανάτου στον Στέφανο Χίο, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον ίδιο.

Κυρίες και κύριοι… Κάπου εδώ το remake της ταινίας έφτασε στο τέλος του… Οπως όλοι καταλάβατε, τελικά, παρά τις επίπονες και επίμονες προσπάθειες του Αλέξη Κούγια και του Μένιου Φουρθιώτη να συλληφθούμε όλοι και να μη βγει σήμερα η εφημερίδα μας στα περίπτερα, δεν τα κατάφεραν… Αν και για τη σύλληψή μας κινητοποιήθηκαν ακόμη και υπηρεσίες της Αστυνομίας που δεν είχαν καμία σχέση και αρμοδιότητα, καταφέραμε και εμείς να κάνουμε Σαρακοστή στα σπίτια μας…

Δυστυχώς, όμως, όχι και ο Μένιος. Οπως μας πληροφόρησε με νέο δελτίο Τύπου χθες ένας εκ των δικηγόρων του παρουσιαστή, o κ. Νίκος Αγαπηνός, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο λόγω στρες… Επίσης, επειδή τολμήσαμε να αποκαλύψουμε πόσους αστυνομικούς έχει στη διάθεσή του και «παραβιάσαμε» προσωπικά δεδομένα, στο ίδιο δελτίο Τύπου μάς ενημερώνουν ότι πλέον ζητά και άλλους αστυνομικούς για τη φύλαξή του, γιατί φοβάται για τη ζωή του! Τα συμπεράσματα για την ταινία δικά σας…

«Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τέτοιου είδους πρακτικές»

Χθες, για το γεγονός ότι οι αστυνομικές Αρχές αναζητούσαν όλο το επιτελείο της «Espresso» για να το συλλάβουν, εξέδωσε ανακοίνωση η Ενωση Συντακτών:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με αφορμή την αναζήτηση δημοσιογράφων κατά τη διαδικασία του Αυτοφώρου, μετά από μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”, υπενθυμίζει ότι η ΕΣΗΕΑ διαχρονικά καταδικάζει τέτοιου είδους πρακτικές. Το Δ.Σ. παρενέβη αποφασιστικά για την κατάργηση της διαδικασίας του Αυτοφώρου για τα αδικήματα Περί Τύπου. Σημειώνει, μάλιστα, ότι παρενέβη με ανακοινώσεις, επισκέψεις στα αστυνομικά τμήματα και παραστάσεις στα δικαστήρια, σε τουλάχιστον δύο διαφορετικές περιπτώσεις που παρατηρήθηκε το φαινόμενο για δημοσιογράφους των εφημερίδων “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” το 2016 και “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ” το 2018.

Το γεγονός ότι εισαγγελείς εξέδιδαν εντάλματα σύλληψης για συναδέλφους στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, λόγω δημοσιευμάτων τους, καταγγέλθηκε από την Ευρωπαϊκή και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων. Αποτέλεσμα της κινητοποίησης της ΕΣΗΕΑ και των Διεθνών Οργανώσεων ήταν ο δραστικός περιορισμός της διαδικασίας του Αυτοφώρου στα αδικήματα Περί Τύπου. Είχε προηγηθεί ειδική συνάντηση το 2018 με τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης με τη συμμετοχή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Mogens Blicher Bjerregard, καθώς και επαφές με τους εκπροσώπους όλων των πολιτικών δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου».

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...