Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Κατά συρροή σάτυρος: 5 τα θύματα του φοιτητή που έβγαζε το μόριό του έξω και έσπερνε τρόμο

Πέντε γυναίκες αναγνώρισαν τον 22χρονο που έκοψε την ανάσα της σοπράνο στη Ν. Σμύρνη.

Μέρα με τη μέρα εμπλουτίζεται με νέα περιστατικά ο κατάλογος με τις σεξουαλικές επιθέσεις του 22χρονου «σάτυρου της Νέας Σμύρνης», ο οποίος έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που τον δείχνει να ακολουθεί μια 25χρονη σοπράνο έως το σπίτι της, επιδεικνύοντας το μόριό του!

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, μέχρι στιγμής πέντε γυναίκες έχουν αναγνωρίσει στο πρόσωπο του κατηγορούμενου φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πειραιά τον δράστη των επιθέσεων εις βάρος τους. Εκτός από την 25χρονη make-up artist και σοπράνο Δανάη Ακριβιάδου, τον 22χρονο αναγνώρισαν μια 21χρονη κοπέλα, η οποία φέρεται ότι γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τις ανώμαλες ορέξεις του στην περιοχή της Ακρόπολης στις 6 Αυγούστου 2020, μια 23χρονη Κινέζα, που κατήγγειλε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο, και μια 27χρονη, την οποία ακολούθησε ο σάτυρος στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στις 18 Σεπτεμβρίου και αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της!

Τον 22χρονο επιδειξία αναγνώρισε, επίσης, μια 27χρονη από την Κύπρο, η οποία δέχτηκε επίθεση πριν από σχεδόν 14 μήνες, συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου 2020, ενώ περίμενε στη στάση του λεωφορείου σε κεντρικό σημείο της Καλλιθέας. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, ο «σάτυρος της Νέας Σμύρνης» αυνανίστηκε μπροστά της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε ατάραχος στα στενά της περιοχής! Μάλιστα, το θύμα κλήθηκε να καταθέσει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όμως, λόγω απόστασης, έστειλε e-mail, στο οποίο περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωσε, αναφέροντας ότι αναγνωρίζει τον 22χρονο.

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ο νεαρός φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών πέρασε το κατώφλι του κτιρίου 16 της Εισαγγελίας, έχοντας καλυμμένο το κεφάλι του με ένα μπουφάν, προκειμένου να μη διακρίνεται το πρόσωπό του. Ο εισαγγελέας τού άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και εν συνεχεία τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο έλαβε προθεσμία για την προσεχή Δευτέρα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός επιδειξίας δεν είπε σχεδόν τίποτε στους αστυνομικούς, παρά μόνο ότι έχει «βίτσιο» να ακολουθεί ωραίες γυναίκες.

Καθοριστικό βίντεο

«Έχω ένα βίτσιο, όταν βλέπω κάτι ωραίο, θέλω να το ακολουθήσω» ήταν τα ακριβή λόγια του, κατά πληροφορίες. Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 22χρονου άρχισε όταν το τελευταίο θύμα του, η όμορφη Δανάη, ανάρτησε στον λογαριασμό της στα social media το βίντεο κλειστού κυκλώματος της κάμερας ασφαλείας της πολυκατοικίας της, διάρκειας περίπου 10 δευτερολέπτων, στο οποίο αποτυπώνεται καρέ καρέ η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον 22χρονο αργά τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης. Αρχικά διακρίνεται η 25χρονη να ανοίγει έντρομη την πόρτα της εισόδου, για να γλιτώσει από τον επιδειξία, ενώ εκείνος την ακολουθεί, έχοντας κατεβασμένο το φερμουάρ της βερμούδας του και επιδεικνύοντας τα… προσόντα του! Στη συνέχεια ο σάτυρος κοιτάζει μέσα από το τζάμι της πόρτας, για να δει πού έχει πάει η νεαρή, ώσπου τελικά παίρνει την απόφαση να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εξάλλου, τα δακτυλικά αποτυπώματά του που βρέθηκαν πάνω στην πόρτα ήταν αυτά που τον πρόδωσαν στις Αρχές, εκτός από το βίντεο και τη μαρτυρία μιας γυναίκας που μένει πολύ κοντά του. Η Αστυνομία κατέσχεσε το κινητό τηλέφωνο αλλά και το λάπτοπ του 22χρονου, προκειμένου να διερευνηθεί εάν προσέγγιζε τα θύματά του μέσω facebook και Ιnstagram.

«Το παιδί μου είναι τέλειο» λέει ο πατέρας του φοιτητή

Αδυναμία να αντιληφθούν τις αισχρές πράξεις του γιου τους φαίνεται ότι έχουν οι γονείς του 22χρονου φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Παρότι η εικόνα που κατέγραψε η κάμερα στην πολυκατοικία της σοπράνο Δανάης Ακριβιάδου είναι αδιάψευστος μάρτυρας ότι ο 22χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά την 25χρονη, έχοντας σε κοινή θέα το μόριό του, και ενώ η Αστυνομία έχει στα χέρια της τις μαρτυρίες άλλων τεσσάρων γυναικών, που αναγνώρισαν τον νεαρό ως τον δράστη των επιθέσεων εις βάρος τους, εκείνοι συνεχίζουν να υπερασπίζονται τον γιο τους. Μάλιστα, ο πατέρας του 22χρονου, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ανέφερε ότι το παιδί του είναι… τέλειο και πως ουδέποτε έχει δείξει «τέτοια στοιχεία»!

«Το παιδί είναι τέλειο. Από κει και πέρα, τι άλλο να σου πω; Εγώ, που γνωρίζω το παιδί μου, πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του κατηγορούμενου φοιτητή που όλες αυτές τις μέρες στέκεται βράχος στο πλευρό του γιου του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...