Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Στα χαρακώματα Σκορδά – Καινούργιου μετά τα fake κουφέτα της Μιχαλάκη (video)

«Μαλλιά κουβάρια» για το στεφάνι της «Δρόσως»

Πού να το φανταζόταν η Δανάη Μιχαλάκη πως η είδηση του επικείμενου γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου θα πυροδοτούσε κόντρα ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου!

Οι δύο τηλεπαρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, που «μάχονται» σε καθημερινή βάση για την επικράτηση στους πίνακες τηλεθέασης, αντήλλαξαν δηλητηριώδεις αιχμές για… αυλές, πρωτιές και (ανώτερες ή κατώτερες) επιλογές, σε live μετάδοση από τις εκπομπές τους.

Αφορμή για τον «πόλεμο της ξανθιάς» στάθηκαν τα fake news που μετέδωσαν οι παρουσιαστές του «Πρωινού» στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, σχετικά με τον γάμο της νεαρής ηθοποιού, και η επίσημη διάψευση της τελευταίας, που ακολούθησε το πρωί της Δευτέρας στο «Ευτυχείτε» στο Open!

Ηταν την περασμένη Πέμπτη όταν η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε πως η τηλεοπτική «Δρόσω» στις «Αγριες μέλισσες» είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον καλό της Γιώργο Παπαγεωργίου στη Σύρο, την επόμενη μέρα, δηλαδή την Παρασκευή 4 Ιουνίου. Λίγες ώρες μετά, η μητέρα του γαμπρού Φιλαρέτη Κομνηνού διέψευσε την πληροφορία μέσω Instagram. Αυτό, όμως, δεν πτόησε τους οικοδεσπότες του «Πρωινού».

Απεναντίας, την επόμενη μέρα επέμειναν στο ρεπορτάζ τους, λέγοντας «σήμερα γάμος γίνεται». Δεν έγινε, όμως, και η Δανάη Μιχαλάκη φρόντισε να διαψεύσει τα fake news, κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του Open και του «Ευτυχείτε». Αυτό, όπως φαίνεται, «πόνεσε» τη Φαίη Σκορδά, η οποία επέλεξε να τοποθετηθεί ρίχνοντας «μπηχτές» τόσο για την εκπομπή της ανταγωνίστριάς της όσο και για τη μικρότερη από τις τρεις «Αγριες μέλισσες». Οπως είπε, αισθάνθηκε πως αμφισβητήθηκε η πρόθεσή της και θέλησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις, από τη στιγμή που δεν το έκανε κανείς άλλος!

«Δεν το είχαμε άγχος»

«Είχαμε πει την Πέμπτη ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή. Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ, πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι, για να το πούμε… Δεν ήταν κάτι που το είχαμε άγχος και ασχολούμασταν όλη μέρα με αυτό, και ξαφνικά βγήκαμε την Πέμπτη με χαρά να ευχηθούμε για τον γάμο. Κάπως έγινε όλο αυτό» ξεκίνησε η οικοδέσποινα του «Πρωινού», ρίχνοντας κατόπιν το… μπαλάκι στη Δανάη Μιχαλάκη και στο ίδιο της το κανάλι.

«Το είπαμε, γιατί από το κανάλι μάς ήρθε αυτή η πληροφορία, ότι η Δανάη παντρεύεται. Και λέμε “να το πούμε”; Και μας είπαν “Πείτε το”. Ηρθε η πληροφορία μέσα από το κανάλι, από ανθρώπους που κατά 99,99% αυτά που λένε ισχύουν. Είμαστε στον ΑΝΤ1 και γι’ αυτόν τον λόγο το είπαμε, για καλό. Πήρε μια έκταση, γιατί η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη, η γλυκύτατη, επιλέγει ένα πλαίσιο ενός άλλου καναλιού να τοποθετηθεί, γιατί αυτό της ταιριάζει, δεν ξέρω. Οφείλω να πω τουλάχιστον ότι δεν υπήρχε πρόθεση, μας ήρθε αυτή η πληροφορία από το κανάλι και με καλή πρόθεση είπαμε ότι παντρεύονται» σημείωσε η παρουσιάστρια.

«Για μένα ισχύει η πληροφορία. Το ότι δεν έγινε είναι άλλο θέμα. Ακουσα πολλά σενάρια, δεν θέλω όμως να επεκταθώ. Υπήρχε η πληροφορία, και μάλιστα μέσα από τον ίδιο τον σταθμό, άρα μάλλον ίσχυε, και κάτι άλλο συνέβη. Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να το διαψεύσω, δεν μου ζητήθηκε ποτέ να μην το παίξω, ούτε είμαστε τρελοί να πούμε ξαφνικά ότι παντρεύονται οι άνθρωποι. Απλώς, δεν θέλω να αμφισβητείται η πρόθεση. Είναι σαν να λες ότι θέλαμε να κάνουμε κακό. Υπήρχε η πληροφορία και θα μπορούσε κάποιος να πάρει να πει “μην το πείτε, αλλάξτε το, διαψεύστε το, δεν το θέλουμε”. Κανείς δεν είπε τίποτα – ίσα ίσα. Δίνω πάντα τον χρόνο που χρειάζεται σε καταστάσεις και πρόσωπα κάθε φορά. Για κάποια άλλα πρόσωπα το αφήνω έτσι και περνάει, για το συγκεκριμένο ήθελα να τοποθετηθώ» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Σήκωσε το… γάντι

Το… κάπως απαξιωτικό σχόλιο της οικοδέσποινας του «Πρωινού» για την επιλογή του καναλιού που έκανε η Δανάη Μιχαλάκη προκειμένου να διαψεύσει την πληροφορία της εκπομπής του ΑΝΤ1 ότι παντρεύεται φαίνεται πως θορύβησε την Κατερίνα Καινούργιου και τη συντακτική ομάδα της. Ετσι, η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» σήκωσε το… γάντι που της πετάχτηκε, δίνοντας… κοφτερή απάντηση στην ανταγωνίστριά της.

«Εχει γίνει κάτι με το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και μου είπαν τα παιδιά ότι για πρώτη φορά θα θέλαμε σαν εκπομπή με κάποιον τρόπο να τοποθετηθούμε και εμείς, γιατί έχει ενοχληθεί όλη η ομάδα» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα. «Γενικότερα, κάνουμε ρεπορτάζ όπως όλες οι εκπομπές. Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ έχει συμβεί και σε μένα και σε αυτή την εκπομπή και σε όλους, και το σωστό είναι να ζητήσεις συγγνώμη (εγώ το έχω κάνει) ή να μην ασχοληθείς. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα» πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας, η Μις «Ευτυχείτε» τόνισε πως τα κανάλια, πέρα από το όνομα, είναι και τα πρόσωπα που βγαίνουν μπροστά.

«Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια, με έχουν πάρα πολλοί υποβιβάσει, ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει… Κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι, ότι κάποιοι είναι πιο κίτρινοι και κατώτεροι και κάποιοι άλλοι ότι είναι ανώτεροι. Οσο ανεβαίνω, αυτό που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί εγώ δεν έχω αυλές, είναι “να μην υποτιμάς κανέναν”. Αυτή τη στιγμή μπορεί η δική μας εκπομπή να είναι πρώτη, του χρόνου όμως μπορεί να είναι κάποια άλλη εκπομπή, να είναι ένα νέο κορίτσι που να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και να πάει καλά. Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου. Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ σαν άνθρωπος δεν τα δέχομαι» ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια του Open.

Στο μεταξύ, σε ερώτηση που της έκαναν οι συνεργάτες της «είχες πρόταση από τον ΑΝΤ1;», η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε χαμογελώντας με νόημα: «Τώρα, αν είχα, ας μην το ανοίξουμε αυτό το θέμα…»

https://www.youtube.com/watch?v=jcECA5GqxOg

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...