Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Τα ιστορικά Κούλουμα του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου στο σπίτι ατελιέ κάτω από...

Καθαρά Δευτέρα του 1925. Ενας νεαρός σπουδαστής της Σχολής...

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Ατελείωτες ουρές από επίδοξους πορνοστάρ και πρώην παίκτες ριάλιτι στο κάστινγκ της εταιρίας sugarbabes

Οι υποψήφιοι πέταξαν τα ρούχα τους μπροστά στην επιτροπή για να δείξουν τα προσόντα τους

Η λήξη του μακράς διαρκείας lockdown, που έβαλε φρένο σε όλες τις δραστηριότητες, σήμανε, μεταξύ άλλων, και την επαναλειτουργία της βιομηχανίας ερωτικών ταινιών, και ήδη η εταιρία παραγωγής του Τεό και της Ινας, του ζευγαριού που έχει γίνει γνωστό μέσα από το site sugarbabes, διοργάνωσε το πρώτο κάστινγκ για να βρει τους καινούργιους «αστέρες» του χώρου.

  • Από την Ιωάννα Τσέφλιου

Εξω από γνωστό στριπ κλαμπ στο Μπουρνάζι σχηματίστηκαν το πρωί της Κυριακής ατελείωτες ουρές από δεκάδες άνδρες που φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα, αλλά και να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα που τους προκάλεσε η καραντίνα!

δφδφδ

φ
Μέλη της κριτικής επιτροπής

Και, βέβαια, η «Espresso» ήταν εκεί, γύρω στις 10 το πρωί, όταν οι επίδοξοι πρωταγωνιστές ταινιών για ενηλίκους που πρόκειται να αρχίσουν σύντομα γυρίσματα εμφανίστηκαν στην οντισιόν πρόθυμοι να πετάξουν τα… ρούχα τους, με την κριτική επιτροπή να βλέπει καθέναν ξεχωριστά προτού καταλήξει στους επικρατέστερους.

DSC 359901
Ελενα Χατζή

«Οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 6.000. Από αυτές, διάλεξα περίπου 600, και σήμερα θα δούμε γύρω στα 150 άτομα. Τα υπόλοιπα, τις επόμενες ημέρες. Οι υποψήφιοι ανεβαίνουν στη σκηνή, μας δείχνουν τα προσόντα τους, μας λένε λίγα λόγια για εκείνους, τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν στις ερωτικές ταινίες, αλλά και τις προτιμήσεις τους» εξήγησε στην «Espresso» η Έλενα Χατζή, μία εκ των κριτών και πρωταγωνίστρια στις ταινίες του sugarbabes. Αφού συμπλήρωσαν μία φόρμα ενδιαφέροντος μέσω ίντερνετ, οι υποψήφιοι έλαβαν e-mail με τη διεύθυνση, την ώρα και τη μέρα του κάστινγκ, στο οποίο μάλιστα έπρεπε να πάνε με αρνητικό self test!

σ 1
Υποψήφιοι πορνοστάρ συμπληρώνουν ειδικά έγγραφα

«Τηρούμε με μεγάλη προσοχή τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Εχουν κάνει όλοι τεστ και “σπάσαμε” την οντισιόν σε πολλές μέρες, ώστε να μην επικρατήσει το “έλα να δεις” από κόσμο. Οι συμμετέχοντες μπαίνουν μέσα μισοί μισοί, αφού πρώτα έχουν υπογράψει όλα τα απαραίτητα χαρτιά» διευκρινίζει ο Τεό, ενώ η Ινα εξηγεί ότι υπάρχουν προϋποθέσεις. «Δεν μπορεί να πάρει μέρος στο κάστινγκ όποιος θέλει, αλλά όσοι έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους και έχουν προηγουμένως απαντήσει στο ερωτηματολόγιο που έχουμε ετοιμάσει σχετικά με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Με βάση τις απαντήσεις που έδωσαν, η Ελενα έκρινε ποιοι θα έρθουν σήμερα» εξηγεί.

BDSC 361401

Tα ευτράπελα

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα… ευτράπελα, αφού έξω από το στριπ κλαμπ περίμενε ένας νεαρός μόλις 18 ετών, ο οποίος δεν είχε λάβει e-mail, αλλά ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στη βιομηχανία πορνό! Με μεγάλη του λύπη ενημερώθηκε ότι δεν μπορούσε να συμμετάσχει στην οντισιόν, ωστόσο εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα έρθει του χρόνου να διεκδικήσει θέση πρωταγωνιστή στις ερωτικές ταινίες!

φ2 ξεγυρ 1

Ανάμεσα στους υποψήφιους πορνοστάρ ήταν και ο Παντελής, ένας νεαρός που εμφανίστηκε με μάσκα Anonymous και τράβηξε όλα τα βλέμματα. «Εχω ξαναπάει σε κάστινγκ για ερωτική ταινία και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα. Ερχομαι με τη μάσκα, γιατί θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε παιχνίδι ρόλων» διευκρίνισε στην «Εspressο».

φ11 τον δεξια
Φίλιππος Αρβανίτης

Στην οντισιόν έδωσαν το «παρών» τόσο ο πρώην παίκτης του «Power of Love» Φίλιππος Αρβανίτης, ο οποίος ανήκει πλέον στο sugarbabes, όσο και ο πρώην παίκτης του «Big Brother» Νικόλας Παπαπαύλου, στενός φίλος του ζευγαριού. Και οι δύο ήταν στην κριτική επιτροπή και έκαναν ερωτήσεις στους υποψηφίους, προκειμένου να δουν αν πληρούν τα κριτήρια.

φ10 τον δεξια
O Tεό με τον Νικόλα Παπαπαύλου

«Θέλω να ασχοληθώ με τις ταινίες πορνό και είμαι διατεθειμένος να αφήσω το επάγγελμά μου ως μάγειρας, προκειμένου να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά σε αυτό» δήλωσε ο Στέλιος, που ήταν ο πρώτος υποψήφιος. Η δουλειά των κριτών είναι δύσκολη, αφού, από τα 600 άτομα που θα εξετάσουν αυτές τις μέρες, θα πρέπει να καταλήξουν σε λιγότερο από 50 «τυχερούς», οι οποίοι θα περάσουν στην επόμενη φάση.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...