Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Τρίτο πρόσωπο πίσω από το φόνο της Καρολάιν – «Βροχή» αποκαλύψεων για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Βόμβα του επίτιμου προέδρου Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Θανάση Κατερινόπουλου για τα Γλυκά Νερά

Τη βεβαιότητα ότι πίσω από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο κρύβονται τρίτα πρόσωπα εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι πιθανότατα ο «σατανικός» πιλότος έψαχνε να νοικιάσει σπίτι στη Σούδα Χανίων!

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεταφορά του πιλότου στον ανακριτή (video)
 
Οσο ξετυλίγεται το κουβάρι της σκοτεινής υπόθεσης, που συντάραξε την κοινή γνώμη, τόσο πληθαίνουν οι αμφιβολίες και τα ερωτήματα αναφορικά με τον τρόπο που έδρασε ο 32χρονος, αλλά και το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς οι οποίοι τον βοήθησαν να ολοκληρώσει το δολοφονικό σχέδιό του.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Δεν θα πείσουν το δικαστήριο…», δήλωσε ο Λυκουρέζος (video)

Οι Αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν κάθε νέο στοιχείο που πέφτει στο τραπέζι, ώστε να καταλήξουν με σιγουριά στο συμπέρασμα ότι έχουν να κάνουν με άλλη μια υπόθεση ανθρωποκτονίας με κίνητρο τις διαφορές που υπήρχαν στο ζευγάρι ή ότι κρύβεται από πίσω κάτι άλλο, ενδεχόμενο που δεν απέκλεισε και ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα της άτυχης Καρολάιν

«Η υπόθεση δεν τελείωσε. Συνελήφθη ένας άνθρωπος, ομολόγησε. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος. «Ο ανακριτής έχει δουλειά και, αν χρειαστεί τη συνδρομή της Αστυνομίας, μπορεί να τη ζητήσει νομιμότατα. Μπορεί να υπάρχει συνεργός σε άλλα επίπεδα, σε άλλες φάσεις… Να μη μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι» προσέθεσε ο επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., εξηγώντας ότι δεν χρειάζεται ο συνεργός να είναι παρών στον τόπο του εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ο γάμος της Καρολάιν με τον δολοφόνο της στην Πορτογαλία (φωτο)

«Μπορεί να είναι κάποιος ηθικός αυτουργός, αλλού. Να μιλάει, να κατευθύνει… Τι συμβαίνει με το τηλέφωνο θα διερευνηθεί. Δεν οφείλεται το έγκλημα, όπως είπα στην αρχή, στις μεταξύ τους διαφορές. Οι διαφορές, βέβαια, αυτές υπήρχαν και πιθανόν να οφείλονται σε άλλα πράγματα, σοβαρά, σημαντικά. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε στην πορεία και άλλους κατηγορουμένους, αν ψαχτεί καλά το θέμα» επεσήμανε ο κ. Κατερινόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε και ένα σημαντικό στοιχείο, που ίσως δώσει νέα τροπή στις έρευνες που είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη του Ευαγγελάτου για τη μητέρα του πιλότου (video)

«Υπάρχει και άλλο ερώτημα: Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στη Σούδα, και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό – πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή. Βεβαίως, μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ηταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ηταν μόνοι τους; Ηταν με παρέα;» αναρωτήθηκε αινιγματικά, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ»

gdf
Καρολάιν και Μπάμπης την ημέρα του γάμου τους

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του δολοφόνου πρόσωπο «κλειδί»

Η πρώτη κουρτίνα

Την εκτίμησή του για την ύπαρξη τρίτων προσώπων στην υπόθεση των Γλυκών Νερών επανέλαβε και στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι Αρχές άνοιξαν την πρώτη κουρτίνα και τώρα πρέπει να ανοίξουν και τη δεύτερη, για να δουν τι κρύβεται από πίσω:

Διαβάστε επίσης: Η δικηγόρος της ψυχολόγου της Καρολάιν ξεσπά: «Αν δεν ήταν καλή μάνα, ας τη χώριζε»

«Εδώ υπάρχει “ουρά” και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και τη δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα. Η πρώτη κουρτίνα είναι “πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή”. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψή μου είναι “ναι”. Και πόσοι εμπλέκονται; Οχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης-, αλλά σε άλλο σύστημα, το οποίο τον οδήγησε στη δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους. Σε έναν βαθμό μιλάμε για ηθικό αυτουργό για το θέμα της ανθρωποκτονίας, αλλά και ηθικούς αυτουργούς άλλων εγκληματικών πράξεων που πιθανόν να γνώριζε η άτυχη Καρολάιν, ενώ δεν έπρεπε να γνωρίζει, και θα έπρεπε να της κλείσουν κάποιοι το στόμα».

Διαβάστε επίσης: Η παρέμβαση της Νικολούλη στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Ο εν αποστρατεία ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν ο πρώτος που έβαλε στο «κάδρο» των υπόπτων τον πιλότο, λίγες ώρες μετά το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, τόνισε ότι η υπόθεση έχει πολλά κενά και πως ήταν πολύ περίεργο το γεγονός ότι ο πιλότος δεν κάλεσε μηχανικά τον αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης «112», όπως είχε εκπαιδευτεί, αλλά το «100». Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Απόστολος Σκρέκας, από την πλευρά του, ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ένδειξη για ύπαρξη συνεργού» στην υπόθεση των Γλυκών Νερών. Ωστόσο, προσέθεσε με νόημα ότι η έρευνα συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Δικηγόρος δολοφόνου – «Η επιθυμία του είναι και οι δυο οικογένειες να έχουν την επιμέλεια του μωρού»

Έπαιζε τον… Παππά με την Αστυνομία

Σε φιάσκο κινδύνευσε να εξελιχθεί για την Αστυνομία η δολοφονία στα Γλυκά Νερά, καθώς ο 32χρονος πιλότος θα μπορούσε να διαφύγει στο εξωτερικό ή αλλού, θυμίζοντας την υπόθεση του Χρήστου Παππά της Χρυσής Αυγής, ο οποίος «έκανε φτερά», αν και οι αστυνομικοί τον παρακολουθούσαν.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών φαίνεται πως επί 37 ημέρες είχαν παραπλανηθεί από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Αν οι ειδικοί στα εργαστήρια της Αστυνομίας δεν έβρισκαν τα ψέματά του, που αποτυπώθηκαν στο smartwatch της Καρολάιν και το κινητό του, ακόμα θα έψαχναν τους τρεις σκληρούς αλλοδαπούς «δράστες» της «ληστείας μετά φόνου» στην Αλβανία και τη Γεωργία…

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Δικηγόρος δολοφόνου – «Η επιθυμία του είναι και οι δυο οικογένειες να έχουν την επιμέλεια του μωρού»

Αν και το πανελλήνιο «έβλεπε» στα μάτια αλλά και στα λόγια του τον νο1 ύποπτο, για τους αστυνομικούς ήταν ο «μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας». Δείχνοντας πρωτοφανή επιπολαιότητα και υπό την πίεση της κοινής γνώμης για το αίσθημα ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί στους πολίτες, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. επικήρυξε με 300.000 ευρώ τους τρεις ληστές «φαντάσματα»… Ο 32χρονος πιλότος είχε καταφέρει να παραπλανήσει τους αστυνομικούς, όσο και αν αυτοί προσπαθούν τώρα να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.
Αν ήταν κύριος ύποπτος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δεν θα είχαν ξεκινήσει επαφές με τις αστυνομικές Αρχές της Αλβανίας και της Γεωργίας, ούτε θα προσήγαγαν ως ύποπτο για την υπόθεση Γεωργιανό που εντοπίστηκε στον Εβρο.

Προφανώς, ο ισχυρισμός του συζύγου της Καρολάιν είχε γίνει πιστευτός και οι αστυνομικοί έψαχναν τον «σκληρό» κοντό και τους δύο συνεργούς του…

Το σενάριο του πιλότου είχε πείσει τους αστυνομικούς, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε ούτε ίχνος των τριών «αλλοδαπών κακοποιών», τόσο μέσα στο σπίτι όσο και από τις κάμερες στους πέριξ δρόμους. Λες και… διακτινίστηκαν. Το χειρότερο είναι πως οι αστυνομικοί δεν αξιολόγησαν το ημερολόγιο της Καρολάιν, που «φώναζε» για τους καβγάδες του ζευγαριού.

Αν οι αστυνομικοί πίεζαν τον Αναγνωστόπουλο, ενδεχομένως να είχαν καταφέρει να αποσπάσουν εδώ και πολλές ημέρες την ομολογία του εγκλήματος, αντί να ψάχνουν αλλοδαπούς ληστές «φαντάσματα»…

Η Αστυνομία σώθηκε από νέο φιάσκο χάρη στα αποτελέσματα των εργαστηρίων. Οι ειδικοί κατάφεραν να «διαβάσουν» τα στοιχεία του βιομετρικού ρολογιού της Καρολάιν και του κινητού του Μπάμπη για να διαπιστώσουν πως ήταν ψέματα όσα είχε καταθέσει. Τότε, έστησαν το τηλεοπτικό σόου με το ελικόπτερο για να σώσουν το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας. Και, ευτυχώς, το έσωσαν…

caroline glika nera 2

Η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Στα χέρια της Εισαγγελίας Ανηλίκων βρίσκεται πλέον η τύχη της μικρής Λυδίας, η οποία έμεινε ορφανή από μητέρα, ενώ ο πατέρας της θα είναι έγκλειστος στη φυλακή τα επόμενα χρόνια.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων, σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες, θα κρίνει ποιος θα αναλάβει προσωρινά την επιμέλεια του μωρού της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Αυτή τη στιγμή, την επιμέλεια και τη γονική μέριμνα του μωρού έχει ο 33χρονος πιλότος. Η απόφαση θα αφορά την προσωρινή επιμέλεια της μικρής, καθώς οριστική απόφαση θα ληφθεί εντός 90 ημερών από το αρμόδιο δικαστήριο που θα κρίνει ποιο είναι το κατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον – οι παππούδες και οι γιαγιάδες ή κάποια τρίτη οικογένεια;

Σήμερα, κοινωνική λειτουργός θα βρεθεί στο πατρικό σπίτι του Αναγνωστόπουλου στην Αγία Παρασκευή, αλλά και στην Αλόννησο, όπου ζει η οικογένεια της Καρολάιν. Θα συνομιλήσει με τους γονείς του Μπάμπη και της Καρολάιν, για να ακούσει τις προθέσεις τους, και θα συντάξει έκθεση προς τις δικαστικές Αρχές, γνωμοδοτώντας ποιο είναι το καλύτερο περιβάλλον για να μείνει η μικρή Λυδία. Μετά τη σύλληψη του 33χρονου πιλότου, το μωρό βρίσκεται με τον αδερφό και τους γονείς του Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έχει δηλώσει πως επιθυμεί την επιμέλεια του μωρού να έχουν από κοινού οι γονείς του και οι γονείς της Καρολάιν.

Χθες, «έσπασε» τη σιωπή του ο πατέρας του συζυγοκτόνου. Σε τηλεοπτική συνέντευξη δήλωσε την πρόθεση της οικογένειας του Αναγνωστόπουλου να μεγαλώσει τη μικρή Λυδία.

«Το μωράκι είναι μαζί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό. Ως πατέρας, αυτή τη στιγμή έχω χάσει δύο παιδιά. Προσπαθώ να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα» δήλωσε ο πατέρας του 33χρονου πιλότου.

{{-PCOUNT-}}32{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...