Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Καρτέλ «όπλισαν» το χέρι του Μπάμπη! Βρετανικά ταμπλόιντ: «Μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ»

Βομβά από «DAILY MAIL», «SUN» και «MIRROR»

Συνεχίζεται η ομοβροντία δημοσιευμάτων από τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία πλέον εστιάζουν στο τι ώθησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να δολοφονήσει την 20χρονη Καρολάιν. Σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται, το κίνητρο ήταν ότι η κοπέλα αντιλήφθηκε τη «σκοτεινή» πλευρά του συζύγου της και τις παράνομες δραστηριότητές του.

Τα τελευταία δημοσιεύματα των μεγαλύτερων ταμπλόιντ, της «Mirror», της «Sun» και της «Daily Mail», γράφουν ευθέως ότι ο 32χρονος πιλότος έπνιξε τη σύζυγό του όταν εκείνη ανακάλυψε ότι μετέφερε ναρκωτικά για λογαριασμό καρτέλ!

Για να στηρίξουν τα δημοσιεύματά τους τα βρετανικά μέσα επικαλούνται πηγές τόσο από την ΕΛ.ΑΣ. όσο και ανώνυμες, όπως συνηθίζεται στη Βρετανία.

Αγορές

Συγκεκριμένα, η «Daily Mail» αναφέρει: «Θεωρίες για πιθανή εμπλοκή του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου με ναρκωτικά ξεκίνησαν, αφού η έρευνα στα οικονομικά του αποκάλυψε ότι ζούσε πολυτελή βίο παρά τον μισθό του πιλότου. Αξιωματικοί της Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι αγόρασε πρόσφατα οικόπεδο 54.000 ευρώ, σχεδίαζε σπίτι αξίας 162.000 ευρώ και απόλαυσε ένα ακριβό ταξίδι στο Ντουμπάι. Το εύρημα, λέει η Αστυνομία, αφήνει να εννοηθεί ότι ο 32χρονος Αναγνωστόπουλος μπορεί να είχε μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος και σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν, όταν αυτή διαπίστωσε από πού προερχόταν».

Η «Daily Mail» αναφέρεται ξεκάθαρα σε διακίνηση ναρκωτικών, γράφοντας πως «η Ελληνική Αστυνομία φοβάται ότι ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ και να σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του όταν εκείνη το ανακάλυψε».
Στην ίδια γραμμή κινείται και η «Mirror», η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές για τις οποίες αναφέρει ότι πιστεύουν πως «η Κράουτς ανακάλυψε τις δραστηριότητες του άντρα της και δεν τις ενέκρινε, κάτι που αποδείχθηκε μοιραίο για την 20χρονη».

«Κάτι σκοτεινό και εγκληματικό» γράφει ο συντάκτης και αναπτύσσει τον ισχυρισμό πως ο πιλότος χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο για να μεταφέρει ποσότητες ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ. Ο Βρετανός δημοσιογράφος αναφέρει, επίσης, πως οι έρευνες στρέφονται γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού και εκφράζονται προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο 32χρονος τα χρήματα ώστε να ζουν όπως ζούσαν, προσθέτοντας με νόημα πως έτσι δημιουργούνται υποψίες αν τα χρήματα προέρχονταν από «βρομοδουλειές».

Αλλά και η «Sun» επικαλείται «αστυνομικούς επιφορτισμένους με την έρευνα» και υποστηρίζει πως ο Αναγνωστόπουλος είχε μια δεύτερη και σκοτεινή πλευρά, που ήθελε με κάθε τρόπο να κρατήσει κρυφή από τη σύζυγό του. Αναφέρεται, μάλιστα, λεπτομερώς στην εφαρμογή εντοπισμού που είχε εγκαταστήσει στο κινητό της για να παρακολουθεί τις κινήσεις της Καρολάιν μέσω του δικού του. Η πηγή πρόσθεσε, επίσης, ότι συνόδευε την Καρολάιν σε συνεδρίες θεραπείας, επειδή φέρεται ότι φοβόταν μην τυχόν μιλούσε.
«Ο τρόπος που δολοφονήθηκε υποδηλώνει ότι την έκανε να σιωπήσει σωματικά και συμβολικά» σχολίασε η πηγή της «Sun».

Με ηθικές αξίες

Στο ίδιο μέσο, πριν από λίγες μέρες, είχε μιλήσει ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος είχε ερωτηθεί ευθέως αν υιοθετεί δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου για παράνομες δραστηριότητες του συζυγοκτόνου. Τότε ο 78χρονος είχε πει πως η Καρολάιν ήταν ένα άτομο με «ακλόνητες ηθικές αξίες», που θα εγκατέλειπε τον σύζυγό της χωρίς δεύτερη σκέψη, αν ανακάλυπτε πως είχε εμπλακεί σε κάτι παράνομο. Ο πατέρας της 20χρονης είχε προσθέσει, επίσης, πως δεν θεωρεί άστοχες τις εικασίες της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με πιθανή εμπλοκή του πιλότου στο παράνομο εμπόριο ναρκωτικών.

Πάντως αυτή η εκδοχή δεν έχει αναφερθεί από επίσημη πηγή, αν και είναι απορίας άξιον πώς αναπαράγουν τον ίδιο ισχυρισμό τρεις βρετανικές εφημερίδες, επικαλούμενες πηγές από τη χώρα μας, οι οποίες βλέπουν μια ανακολουθία μεταξύ των εισοδημάτων του Αναγνωστόπουλου από την εργασία του ως πιλότου και του πολυτελούς βίου του με τις αγορές ακινήτων.

Απαντώντας στα δημοσιεύματα μέσα από τις φυλακές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε υποστηρίξει ότι και οι δύο οικογένειες τους συνέδραμαν οικονομικά. Από την άλλη, τα βρετανικά ταμπλόιντ φαίνεται να επιμένουν, επαναλαμβάνοντας πως, με αφορμή την καλή οικονομική επιφάνεια του Αναγνωστόπουλου που δεν δικαιολογείται από το επάγγελμά του, έχει αρχίσει ένας νέος κύκλος έρευνας για δραστηριότητες που οδήγησαν στον μαρτυρικό θάνατο της Καρολάιν όταν τις αντιλήφθηκε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...