Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

«Κράτα το στόμα σου κλειστό» – Απειλούν τον Κατερινόπουλο για την υπόθεση των Γλυκών Νερών

Απειλές...

Απειλές μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστή η δολοφονία στα Γλυκά Νερά είχε τηρήσει αποστάσεις από το σενάριο της ληστείας, ενώ στη συνέχεια -μετά τη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου– είχε αφήσει να εννοηθεί ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο που ακόμη παραμένει άγνωστο.

Με την ανάρτηση που έκανε στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο κ. Κατερινόπουλος άναψε φωτιές. «Δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι και ελεύθερος και με φωνή. Φίλες και φίλοι, καλημέρα. Επίσης δεν θα πω καλημέρα σ’ αυτόν τον ανώνυμο που μπορεί να του αρέσει ο χαρακτηρισμός no name, ο οποίος με τα mail από το Μαύρο Διαδίκτυο (Dark Internet) έκανε τις προτάσεις του και απειλές και στην πορεία κατέστρεψε το Ιστολόγιό μου. Μαύρε σκοτεινέ και Ανώνυμε, χτύπησες λάθος πόρτα. Ο Κατερινόπουλος δεν τα πήρε ποτέ, δεν θα τα πάρει ποτέ και θα έχει το στόμα του ανοικτό» αναφέρει στην ανάρτησή.

84575582 2563561393752779 1118955090753880064 n

«Αντε γεια»

«Αν είσαι άνδρας, διότι άνδρες δεν είναι μόνο όσοι φορούν παντελόνια, βγες από την Ανωνυμία. Αγοράκι μου, πες στα αφεντικά σου, όποια και να είναι αυτά, ότι τους έχω συνδεδεμένους με Κάιρο. Και θα κάνω αυτό που επιβάλλει η συνείδησή μου, η Ιστορία μου, η Διαδρομή μου αλλά και η Καταγωγή μου (Είμαι Ξηρομερίτης). Αντε γεια. Και να ξέρεις, δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι. Διότι το καλάμι για τους καλαμοκαβαλάρηδες, όταν είναι ξερό, σπάει και τους “κόβει” ξέρεις ποια (αν εσύ έχεις) και όταν είναι χλωρό, σηκώνει σκόνη και τους “βγάζει τα μάτια”. Κατέβα λοιπόν από αυτό και βγες στο ξέφωτο» καταλήγει η επίμαχη ανάρτηση του πολύπειρου αξιωματικού.

Λίγες μέρες νωρίτερα ο κ. Κατερινόπουλος είχε κάνει γνωστό ότι κάποιοι χάκαραν και έριξαν το προσωπικό του blog (katerinopoulos.blogspot.com), στο οποίο υπάρχει ροή δημοσιευμάτων επικαιρότητας με τεράστια επισκεψιμότητα.

«Φίλες και φίλοι, σας γνωρίζω ότι κάποιος ή κάποιοι “εισέβαλαν” στο katerinopouloblogspot, με συνέπεια αυτό να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Προφανώς και ενοχλήθηκαν, όταν είδαν ότι η επισκεψιμότητά του ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια επισκέπτες σε έξι μήνες. Εκαναν βέβαια ζημιά που δεν διορθώνεται. Εχω όμως να τους “παραγγείλω τα μαντάτα“ ότι εκ χαρακτήρος δεν το “βάζω κάτω” και σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας, με εξ υπαρχής κατασκευασμένο blog. Και… Καλλίτερα να με φοβούνται, διότι δεν θα τους δώσω τη χαρά να με λυπούνται» είχε γράψει στο facebook ο απόστρατος ταξίαρχος, ο οποίος επανασυνδέθηκε με τους αναγνώστες του με το νέο thanasiskaterinopoulos2.blogspot.com.

kater

Αμφισβήτηση

Το μεγάλο ερώτημα, όμως, είναι από ποια πηγή προέρχονται οι απειλές και οι διαδικτυακές επιθέσεις που δέχεται ο κ. Κατερινόπουλος. Αναπόφευκτα η σκέψη όλων πάει σε όσα είχε υποστηρίξει δημόσια μέσω των μέσων ενημέρωσης για την υπόθεση των Γλυκών Νερών. Μάλιστα, ήταν ο πρώτος που αμφισβητούσε δημόσια -στα όρια που επιτρέπει ο νόμος- το «αφήγημα» του Αναγνωστόπουλου, μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ».

Οταν κανείς δεν γνώριζε για τις συνεδρίες της Καρολάιν, είχε πει από το στούντιο της εκπομπής πως πρέπει να βρεθεί ο «ειδικός» που επισκεπτόταν το ζευγάρι, ο οποίος ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω.

Αλλά και μετά την αποκάλυψη της φρίκης ο επίτιμος πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών Αττικής είχε μιλήσει για το ταξίδι στη Σούδα ενός από το ζευγάρι με πρόσωπο του αντίθετου φύλου και την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου που παραμένει στο σκοτάδι. Επίσης ο κ. Κατερινόπουλος είχε υποστηρίξει ότι πρέπει να ερευνηθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλου προσώπου ως ηθικού αυτουργού.

Το ερώτημα είναι αν ενόχλησαν κάποιους όσα λέει ο πρώην αξιωματικός και γιατί, ενώ περίεργη είναι και η επίθεση στο blog του, το οποίο σαρώνει σε επισκεψιμότητα, ενώ και στο twitter το hastag #katerinopoulos είναι από τα πλέον δημοφιλή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...