Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό, αναγκάζοντάς...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική»

Ελευθερία θα λέγεται η κόρη! Μία από τις πιο...

H Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους συνεργάτες της ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση...

Ένα Μegaλο όχι είπε η Ελένη Μενεγάκη στα στελέχη...

Να ξεσπιτωθούν για να αποφύγουν νέα καταστροφή προτιμούν 115 οικογένειες από τον...

Να ξεσπιτωθούν από το χωριό τους προκειμένου να αποφύγουν...

Χαμός στον τελικό του «Survivor» με Τριαντάφυλλο – Καλίδη που έδωσαν στεγνά Ελευθερίου – Παππά

Τιτιβίσματα οργής: «Την ξεφτίλισες την κοπέλα, ντροπή»

Ποιος νικητής του «Survivor» και ποια μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα στους ΚατσούληΜπόγδανο για την τελική επικράτηση στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης;

Ο Τριαντάφυλλος έκανε και πάλι το «θαύμα» του, με τη «βόμβα» που πέταξε στο Αλσος Βεΐκου, κάνοντας τους πάντες να ασχολούνται αρκετές ώρες μετά τη νίκη του Κατσούλη με τις «καυτές αποκαλύψεις» του για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά.

Ο τραγουδιστής έδωσε στεγνά τους δύο παίκτες (τι και αν τον άκουγε και τον έβλεπε η… μισή Ελλάδα), λέγοντας πως ήρθαν… πολύ κοντά, με τον Πάνο Καλίδη να επιβεβαιώνει τις ροζ σκηνές που εκτυλίχθηκαν στον Αγιο Δομίνικο! Συγκεκριμένα, ο Ντάφυ πήρε το μικρόφωνο, ενώ μιλούσε ο Πάνος Καλίδης και αφηγούνταν την έλλειψη λίμπιντο που βίωσε στο ριάλιτι, και μαρτύρησε ποιοι είναι οι δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά.

«Γιώργο, ξέρω γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό… Να το πω ρε παιδιά, ή όχι; Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Οχι, ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω;» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος, με τον Γιώργο Λιανό να του τονίζει πως «πρόκειται για προσωπικά δεδομένα».

«Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Αλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια!» είπε ο Τριαντάφυλλος, πετώντας τη «βόμβα» του! Ο Πάνος Καλίδης πήρε τον λόγο και επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του, αναφέροντας: «Νόμιζα ότι θα πει κάτι σε σχέση με αυτά που έλεγα, κι εκείνος αποκάλυψε ποιοι έκαναν σεξ στον Αγιο Δομίνικο».

Το μικρόφωνο

Η Ελευθερία Ελευθερίου έμεινε άφωνη και χασκογελούσε, καθώς όλα αυτά διαδραματίστηκαν στον «αέρα» του τελικού και απουσία του Αλέξη Παππά. H ίδια προσπάθησε να πάρει το μικρόφωνο για να απαντήσει αλλά μάταια, γιατί κανείς δεν της το έδινε… Λογικό ήταν έπειτα από όλα αυτά οι περισσότεροι δημοσιογράφοι να τρέχουν μετά το τέλος του τελικού στην Ελευθερία Ελευθερίου, με την ίδια να λέει πως όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Ντάφυ και πώς τα… λέει!

Η τραγουδίστρια μάλιστα χθες, μία ημέρα μετά την πιπεράτη αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου, ότι εκείνη συνευρέθηκε ερωτικά με τον Παππά στον Αγιο Δομίνικο, βρέθηκε καλεσμένη «Στη φωλιά των Κου Κου» και απάντησε για το ροζ πανηγυράκι που στήθηκε γύρω της: «Εντάξει, γελάω… Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Εντάξει φυσικά και εννοείται πως όχι δεν συνέβη κάτι με τον Αλέξη Παππά. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα δεν είναι εδώ ο Αλέξης να τον βάλει στη θέση του. Του χρειαζόταν ένας… Παππάς. Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσε να πω και κάτι. Γέλασα, τι να κάνω! Αν είχαμε συμβούλιο, θα τον ψήφιζα. Εκλεισε το κεφάλαιο αυτό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εκείνη την ώρα είπα “όπα, τι γίνεται τώρα;”. Ο Τριαντάφυλλος δεν θέλει το κακό μου, έχουμε άψογες σχέσεις. Είναι ο τρόπος του…».

https://www.youtube.com/watch?v=r76R6pqNjvk

Αυτά ήταν τα λόγια της Ελευθερίας, η οποία προσπαθούσε να κατευνάσει τον κακό χαμό που είχε προκληθεί, αλλά μάλλον ήταν ήδη αργά, μια και άπαντες ασχολούνταν με το αν είχε ιδιαίτερες στιγμές στη… ζούγκλα με τον Ταρζάν, ε, μας συγχωρείτε, με τον Αλέξη Παππά! Ενδιαφέρον όμως θα έχει να δούμε και την αντίδραση του ηθοποιού, αλλά μάλλον αυτός έχει άλλες ασχολίες με τις υποψήφιες νύφες του «Bachelor».

Χαμός με Ντάφυ στο twitter: 40 χρόνων άνθρωπος και εκθέτει τις ζωές των άλλων

IMG 7087

«Δεν υπάρχει πάτος πλέον», «ντροπή και μόνο ντροπή»! Αυτά είναι κάποια από τα «τιτιβίσματα» χρηστών του twitter, που εξέφρασαν μέσω του δημοφιλούς μέσου την οργή τους για την αποκάλυψη που έκανε ο Τριαντάφυλλος σχετικά με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά! Η «Εspresso» κατέγραψε τα πλέον χαρακτηριστικά από τα μηνύματα που «στόλισαν» τον τραγουδιστή, μερικά μάλιστα εκ των οποίων ξεπέρασαν και τα… όρια!

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...