Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σάλος με το βίντεο που διέρρευσε με παίκτες του «Big Brother» να κάνουν έρωτα

Τα πλάνα με το σεξ τραβήχτηκαν μέσα από το control room του «Big Brother»

Σάλος με τη διαρροή δυο ροζ βίντεο με δύο παίκτες του «Big Brother» στον ΣΚΑΙ που επιδίδονται σε ακατάπαυστο σεξ στο σπίτι της παραγωγής, με το twitter να βράζει κατά του ριάλιτι και στο κανάλι του Φαλήρου να έχουν επιδοθεί σε ένα «σαφάρι», προκειμένου να ανακαλύψουν τους υπευθύνους της διαρροής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ριάλιτι της… κλειδαρότρυπας απασχολεί με αρνητικό πρόσημο την κοινή γνώμη και έτσι λίγο πριν τελειώσει και ο δεύτερος κύκλος του «Big Brother» ξέσπασε ο κακός χαμός! Πρωταγωνιστές οι Παναγιώτης Πέτσας και Ανχελίτα, που όταν βγουν εκτός του σπιτιού του εγκλεισμού θα δουν τους εαυτούς τους να έχουν γίνει βορά στο νύχια ανθρώπων της παραγωγής!

Στο ένα βίντεο, μάλιστα, οι άνθρωποι της παραγωγής σχολιάζουν όσα βλέπουν και βάζουν τα γέλια! Χωρίς την άδεια (σιγά μην έλεγαν «ναι» άλλωστε) του Πέτσα και της καυτής τραγουδίστριας δημοσιοποίησαν τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο! Στον Σκάι από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο επικρατεί αναβρασμός και οι κεφαλές του καναλιού ψάχνουν να βρουν τους ανεγκέφαλους που ρεζίλεψαν και έκαναν ρόμπα τον σταθμό στο πανελλήνιο, γιατί κανένας παίκτης, προφανώς, δεν έχει συμφωνήσει να βιντεοσκοπείται στο control room. Ετσι δεν είναι, κύριοι του ΣΚΑΙ;

Το τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στα social media κατά του καναλιού και της παραγωγής δεν περιγράφεται, με τα τιτιβίσματα της οργής να δίνουν και να παίρνουν! «Συγχαρητήρια στην παραγωγή του #BigBrotherGR που διέρρευσε βίντεο πορνό μέσα από το σπίτι και αυτοί γελάνε. Ντροπή σας» έγραψε ένας χρήστης του twitter, για να συνεχίσει ένας άλλος στο ίδιο πνεύμα: «Μας αρέσει που δεν έβαλαν live streaming για να αποφύγουν τίποτα περίεργα και τα κάνουν μόνοι τους. Δεν με ενδιαφέρει το περιεχόμενο του βίντεο, προσωπικές στιγμές δύο ανθρώπων… Η παραγωγή πρέπει να πάρει κεφάλια άμεσα, και για τη διαρροή του βίντεο, αλλά και για τα σχόλια που ακούγονται από τους υπευθύνους… Λίγη ντροπή!».

Πυρά στα social media
Και τα πυρά δεν έχουν τέλος: «Χειρότερη παραγωγή δεν έχει υπάρξει και το αποδείξατε με τα ξεφτιλίκια σας… μπορεί να μην πηγαίνω το ζευγάρι Πετσας – Ανχελίτα, αλλά αυτό που τους κάνατε δεν αξίζει σε κανέναν… Ντροπή σας!» είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό τιτίβισμα, με το παρακάτω να αποτυπώνει τον αναβρασμό που επικρατεί στην κοινή γνώμη κατά του Σκάι και της παραγωγής του «Big Brother»: «Ρε μ@λ@κες, τι φάση; Για να καταλάβω, κάποιοι από την παραγωγή έπαιρναν μάτι και τράβηξαν βίντεο; Είστε ζώα, ρε μ@λ@κες; Ναι τους αντιπαθούμε, ναι είναι βλήματα, αλλά είναι δυνατόν να χαρούμε που διέρρευσε κάτι τέτοιο; Σκουπίδια!».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...