Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ο γρίφος της Τζωρτζίνας στους σκληρούς της ΕΛ.ΑΣ. – «Κλειδί» οι τυχόν «ξένες» ουσίες στον οργανισμό της

Αύριο το Ανθρωποκτονιών ίσως έχει τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών της 9χρονης

Λίγα 24ωρα απομένουν για να πέσουν οι πρώτες αχτίδες φωτός στη σκοτεινή υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Διαβάστε επίσης: Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: «Η Ρούλα δεν ανάβει τα καντήλια των παιδιών της, πληρώνει άλλον να το κάνει»

φ4 daskalakis
Με τη σύζυγό του Ρούλα

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, η αρχή θα γίνει με τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία απεβίωσε από αδιευκρίνιστα αίτια στις 29 Ιανουαρίου. Ηδη οδεύουν προς ολοκλήρωση και βρίσκονται στο στάδιο του συσχετισμού των ουσιών που εντοπίστηκαν στο παιδί με τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε.

Διαβάστε επίσης: Η γυναίκα που φρόντιζε τη Τζωρτζίνα αποκαλύπτει: «Η Ρούλα μου είπε: “Δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό”»

patras nekra paidia

Διαβάστε επίσης: «Έσπασε» τη σιωπή γιατρός: «Αγωνιούσε η Ρούλα μήπως η Τζωρτζίνα ξυπνήσει και μιλήσει»

Ισως την Τετάρτη ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ο οποίος έχει επιφορτιστεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση, να έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα για το αν οι ουσίες είναι συμβατές με τη φαρμακευτική αγωγή και να προσδιορίσει την αιτία θανάτου. Αν δεν υπάρξει συσχετισμός και κάποιες ουσίες θεωρηθούν «ξένες» με τα φάρμακα που έπαιρνε το παιδί, ο έμπειρος ιατροδικαστής θα ενημερώσει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας για να διερευνήσει άλλα ενδεχόμενα, πέρα από τα παθολογικά αίτια.

Διαβάστε επίσης: Καταγγελία «βόμβα»: «Πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο η Ρούλα απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της»

pISPIRIGOU

Ωστόσο, δεν βρίσκονται εκτός ερευνών οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν σχηματίσει μια εικόνα για το προς τα που να κινηθούν. Όμως, αναμένουν τα ιατροδικαστικά πορίσματα για να τα «παντρέψουν» με τις καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών, γονέων και συγγενών, κυρίως με αυτή της θείας, η οποία έζησε από κοντά την τριπλή τραγωδία δίπλα στη μητέρα.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου πιέζει μάρτυρα που μίλησε στη Νικολούλη;

Αν αποκλειστούν τα παθολογικά αίτια, θα «τρέξουν» άμεσα εξελίξεις. Αλλωστε, οι αστυνομικοί έχουν σαφή αίσθηση για το τι κρύβεται πίσω από την τριλογία του θανάτου, μέσα από καταθέσεις και την αντιπαραβολή του υλικού από επίσημα έγγραφα. Φαίνεται, μάλιστα, ότι έχουν εστιάσει σε μαρτυρίες που εμφανίζουν αρκετές ανακολουθίες και αντιφάσεις όσον αφορά χρόνους και γεγονότα, κάτι που όμως διαφυλάσσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και «μη ανακοινώσιμο».σελ 8 φ1 koritsakia patra

Την ίδια ώρα, έχει ξεσπάσει θόρυβος αναφορικά με το αν η μητέρα των παιδιών «ενόχλησε» μάρτυρα που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη. Υστερα από όσα είπε η γυναίκα, η οποία κρατά την ανωνυμία της, άρχισε να δέχεται τηλεφωνήματα από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και σκέφτεται να προσφύγει στον εισαγγελέα καθώς της έχει γίνει «εφιάλτης». Ωστόσο, το περιβάλλον της μητέρας διαψεύδει όσα ισχυρίζεται η γυναίκα.

ceisydoecs6206cbfb7eb04

«Είναι ψέμα 100% και δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν που έχει βγει να μιλήσει για την υπόθεση. Ολοι θα κριθούν γι’ αυτά που λένε ή διαδίδουν ασύστολα» είπε στο pelop.gr. Ατομο από την οικογένεια του ζευγαριού αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό» ότι στις 8 Απριλίου 2021, λίγο προτού μπει στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο η Τζωρτζίνα, η μητέρα της απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της για να κερδίσει την προσοχή του πατέρα. «Η Ρούλα είπε ότι θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και την έψαχναν όλοι τότε, οικογένεια και φίλοι. Δεν τη βρήκαν και το παιδί, η Τζωρτζίνα, δεν γνωρίζω πού βρισκόταν. Στο σπίτι δεν υπήρχε καθόλου το παιδί, δεν είδα ούτε τον Μάνο… Ο Μάνος, όμως, δεν έδωσε σημασία. Μετά από κάποιες ημέρες που είχε εξαφανιστεί, εμφανίστηκε και πήρε το παιδί της και το πήγε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς» ανέφερε.

σελ 4 φ2 manos roula

H ανάρτηση της θείας

Χθες, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο της Ιριδας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας, και η θεία της έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media: «Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε, ότι… ότι… ότι… Τουλάχιστον εσύ, καρδιά μου, μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου. Η νονόκα ξέρει ότι και εσύ και οι άλλες δύο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε άδικα από κοντά μας… Κοριτσάρες μου, μιλήστε. Εσείς ξέρετε! Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά».tzortina

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου θεωρείται από τις Αρχές πρόσωπο «κλειδί», καθώς βρισκόταν πάντα δίπλα της, όπως την ημέρα που εντόπισε νεκρή στην κούνια της την Ιριδα. Μάλιστα, με όλα όσα έχει δηλώσει το τελευταίο διάστημα σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις της, έχει προκαλέσει σύγχυση τόσο για το αν το ζευγάρι ήταν ή όχι μαζί το διάστημα που πέθανε η Ιριδα όσο και για το αν η αδελφή της αντιμετώπιζε θέματα υγείας.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...