Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο Μάνος την καταδίκασε: Στροφή 180 μοιρών – Κρατάει από κάπου ο ένας τον άλλον;

Τη στάση που θα κρατήσει μετά την κατάρρευση του αφηγήματος της συζύγου του και την ανατριχιαστική αλήθεια που αποκαλύφθηκε μελετά ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος εξαφανίστηκε από προσώπου γης μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

patra nekra paidia 3

Χθες το απόγευμα οργίαζαν οι πληροφορίες ότι ο 30χρονος θα μετέβαινε στην Εισαγγελία Αθηνών μαζί με τον δικηγόρο του Δημήτρη Καράμπελα προκειμένου να παραλάβουν τη δικογραφία. Άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης επρόκειτο να δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας και να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού, αφήνοντας ουσιαστικά τη Ρούλα Πισπιρίγκου με μόνους συμπαραστάτες την αδελφή και τη μητέρα της.

Διαβάστε επίσης: Άνθρωπος του ζευγαριού το είχε καταγγείλει για κακοποίηση της Τζωρτζίνας – Τι έλεγαν στον κοινωνικό λειτουργό

Όλα τα νεότερα δεδομένα συνηγορούν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι διατεθειμένος να πει «άντε γεια» στη σύζυγό του και να προσπαθήσει να βγάλει τον εαυτό του έξω από την εικόνα της φρίκης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ωστόσο, ως και τις πρώτες ώρες της σύλληψης ο ίδιος ή και το περιβάλλον του άφηναν να διαρρεύσει ότι στήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου έχοντας πειστεί για την αθωότητά της, παρόλο που είναι σε διάσταση και εκείνος φαίνεται ότι έχει τραβήξει άλλον δρόμο. Αλλά και οι αστυνομικοί που έχουν μπροστά τους την έρευνα για την εξιχνίαση των άλλων δύο θανάτων, της Μαλένας και της Ιριδας, δεν θα μπορούσαν παρά να παρακολουθούν την αντίδρασή του μετά όσα αποκαλύφθηκαν. Άλλωστε, θα είναι από τους πρώτους που θα κληθούν να καταθέσουν μετά την απολογία της συζύγου του.

Διαβάστε επίσης: Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Η ερώτηση που έκανε όλο το βράδυ η Ρούλα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς

Φ2 36

Το ότι γυρίζει την πλάτη στην κατηγορουμένη για τη δολοφονία του παιδιού τους άφησε να εννοηθεί και η ίδια η κρατούμενη με όσα είπε μέσα από τη ΓΑΔΑ, έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία που είχαν. Εκείνη τον ρώτησε αν θα την υποστηρίξει, αλλά ο Μάνος τής το ξέκοψε ορθά – κοφτά. «Τον νοιάζει μόνο να μην μπει φυλακή, δεν τον ενδιαφέρει για μένα» είναι η αίσθηση που αποκόμισε η κατηγορούμενη. Σύμφωνα με το Star, οι δυο τους είχαν την εξής σύντομη συνομιλία, όταν εκείνη τον ρώτησε αν θα την επισκεφτεί και θα τη στηρίξει:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχεις καταλάβει πού είμαι;
Μάνος Δασκαλάκης: Με διώξανε από τη δουλειά. Εγώ τι να κάνω; Να βάλουν μέσα τον πατέρα μου και μένα;

Διαβάστε επίσης: Συντετριμμένη η νονά της άτυχης Τζωρτζίνας: «Δεν μπορούσα να φανταστώ, η μάνα κάνει κακό στο παιδί»

Patra sd 001

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε πως «του είπα να έρθει στην Αθήνα να με δει και μου λέει “πας καλά; Να έρθω να με δουν όλα τα κανάλια;”». Στη συνέχεια, η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών αποκάλυψε τα επόμενα βήματα του Μάνου: «Μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να βρει δουλειά και να έχει χρήματα να μου δίνει. Ότι θα πει πως ‘”δεν γνωρίζω κάτι και θα πρέπει να τα αποδείξετε εσείς”».

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε γνωστή παρουσιάστρια – Δείτε τι της ζητούσε για τον Μάνο

Παράλληλα, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αποκάλυψε πως το ζευγάρι είχε έναν άγριο καβγά σε γραφείο της Πάτρας, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης είπε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι «για τα δύο παιδιά (σ.σ.: Μαλένα και Ιριδα) δεν βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο». Εκείνη τότε έγινε «Τούρκος» και κυριολεκτικά πιάστηκαν στα χέρια. Η στάση του Δασκαλάκη, όμως, δεν είναι το μόνο που θα απασχολήσει το επόμενο διάστημα, καθώς ο ίδιος βρίσκεται εκ συνθήκης, ως άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, στο κάδρο των ερευνών, για να διαπιστωθεί αν είχε πλήρη άγνοια για όσα συνέβησαν ή όχι. Και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις -όπως όλα δείχνουν- και για τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους!

Στη σχέση της σπιτονοικοκυράς με το ζευγάρι έχει εστιάσει και ο πρώην διευθυντής Ασφαλείας της Πάτρας Χρήστος Ρουγκάλας, ο οποίος έχει αποκαλύψει ότι στο μνήμα της, που πληρώνει ο Δασκαλάκης, υπήρχαν γραμμένα πάνω σε σταυρό τα εξής: «Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου, ετών 69, 13-9-2020». Βέβαια, ο απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε ότι η γυναίκα είχε αποτεφρωθεί και δεν είχε ταφεί, καθώς ήταν άθεη!

Διαβάστε επίσης: «Ο Μάνος δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τα παιδιά τους. Τώρα αρχίζει να το πιστεύει»

patra nekra paidia papaspigou

«Σίγουρα είναι στο κάδρο των ερευνών ο Μάνος Δασκαλάκης, ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η σπιτονοικοκυρά δεν ήταν άρρωστη, που έλεγαν ότι είχε πάει στο νοσοκομείο. Η Ρούλα δεν μπορούσε να εργαστεί ως αποκλειστική της σπιτονοικοκυράς, γιατί δεν είχε κάποιο πτυχίο, που έλεγε κάποιος ότι έβλεπε τη Ρούλα στο πλευρό της σπιτονοικοκυράς. Εάν βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία, θα βγει ένταλμα σύλληψης για τον Μάνο Δασκαλάκη» υποστήριξε ο απόστρατος αξιωματικός. Ο στρατηγός, που έχει μηνυθεί από το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου για όσα υποστήριζε πριν από τη σύλληψη της Ρούλας, αποκάλυψε επίσης ότι η σπιτονοικοκυρά είχε μεγάλη περιουσία και είχε πουλήσει ακίνητα αντί μεγάλου ποσού…

«Και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών έχουν γίνει από τη μητέρα. Τώρα, αν ήταν συνεργός η αδελφή της, δεν ξέρω. Ηταν οι δυο τους στο σπίτι, ο Μάνος Δασκαλάκης έλειπε» εκτίμησε ο κ. Ρουγκάλας.

Στο μεταξύ, χθες έβαλε «φωτιά» στο twitter μια ανάρτηση, η οποία ανέφερε ότι ο Δασκαλάκης ζει ήδη με τη νέα σύντροφό του στην Αθήνα, η οποία κυοφορεί τα δίδυμα αγοράκια τους, χωρίς όμως να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες για την εγκυρότητα της πληροφορίας.

Διαβάστε επίσης: Πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη: «Κλαίω για αυτά τα τρία παιδιά»

patra 1

Φως στα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τη Μαλένα και την Ιριδα αναμένεται να ρίξει το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μετά την καθοριστική συμβολή του στη σύλληψη της 33χρονης μητέρας για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας.

patra 3

Το κέντρο, που χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που διαθέτει το επιστημονικό προσωπικό του εντόπισε την ποσότητα κεταμίνης που είχε χορηγηθεί στο 9χρονο κορίτσι, είναι σε θέση να αναλύσει τμήματα των ιστών των δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, αλλά και τα δείγματα που μπορεί να υπάρχουν εκεί που έγιναν οι ιστολογικές εξετάσεις από τους παθολογοανατόμους.

Διαβάστε επίσης: Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Αυτές είναι οι τρεις καταθέσεις που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Την εκτίμησή του ότι σύντομα θα υπάρξουν στοιχεία που θα διαλευκάνουν τον χαμό των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, τον Απρίλιο του 2019 και τον Μάρτιο του 2021, εξέφρασε χθες ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

220131200454 patra paidia nekra

«Οι αρμόδιοι, οι οποίοι επανεξετάζουν τον θάνατο της Μαλένας, έχουν το βιολογικό υλικό που είχε ληφθεί κατά την πρώτη εξέταση τον Απρίλιο του 2019. Είχε ληφθεί βιολογικό υλικό για επιστημονική κατοχύρωση. Θεωρώ ότι με τον νέο εργαστηριακό έλεγχο και την αξιολόγηση όλων των στοιχείων θα οδηγηθούν και αυτοί σε κάποιο εύρημα και θα αναδείξουν πώς έχει συμβεί αυτός ο θάνατος» είπε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Ο ιατροδικαστής συμπλήρωσε ότι έχει διαφυλαχθεί βιολογικό υλικό και από την Ιριδα, το οποίο θα οδηγήσει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με το αν ο θάνατος επήλθε από ασφυξία ή δηλητηρίαση.
«Ενας που έχει κάνει μία εγκληματική πράξη δεν είναι απαραίτητο να έχει κάνει συρροή πράξεων με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει και άλλους τρόπους. Στο συγκεκριμένο περιστατικό έχουμε τέσσερα συμβάντα. Τον θάνατο της Τζωρτζίνας, την ανακοπή της και την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, και τους δύο θανάτους των δύο παιδιών. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν γίνει με ίδιο τρόπο» εξήγησε.patra pispirigkou

Αναφερόμενος στη θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης που οδήγησε στον θάνατο την άτυχη Τζωρτζίνα, ο κ. Τσαντίρης υπογράμμισε πως πρόκειται για μια εγκληματική πράξη που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όχι μόνο όσων εμπλέκονται στη διαλεύκανση της πολύκροτης αυτής υπόθεσης, αλλά παράλληλα και σε βιβλία Ιατροδικαστικής ως μοναδικό περιστατικό.
«Αυτές οι συμπεριφορές και αυτό το προφίλ, που δεν μπορώ να περιγράψω αλλά έχω ζήσει και εγώ, καθιστά εξαιρετικό δύσκολο το να αποδείξεις κάτι χωρίς ένα εργαστηριακό εύρημα. Οσοι έχουν έρθει σε επαφή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου έχουν μία ιδιαίτερη ιστορία να περιγράψουν» κατέληξε, σχολιάζοντας τον χαρακτήρα της 33χρονης μητέρας.

ο 2ο βράδυ στη ΓΑΔΑ βρήκε τη Ρούλα εκνευρισμένη και με την απορία «Και τώρα, τι θα γίνει με μένα;»

Με έναν αδιόρατο εκνευρισμό επιμένει να αρνείται το κατηγορητήριο που της αποδίδεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στο μέγαρο της Αστυνομίας, έχοντας δεχτεί επισκεπτήριο μόνο από την αδελφή της Δήμητρα και τη μητέρα της Ελένη.

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Το δεύτερο βράδυ της στο κρατητήριο του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ τη βρήκε «απομονωμένη και απόμακρη, γενικά ψυχρή και κυνική, χωρίς απαιτήσεις». «Και τώρα, τι θα γίνει με μένα;» φέρεται ότι ρώτησε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», δείχνοντας ότι την απασχολεί έντονα η υπερασπιστική της γραμμή.

Μετά την επιστροφή της από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, «παρέμεινε την περισσότερη ώρα ξαπλωμένη και απομονωμένη, σε αντίθεση με το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκε ήσυχη. Εχει μια έντονη ανησυχία και εκνευρισμό».

σελ 15 φ1 76706787 138193790960862 552937057509441536 n

Πληροφορίες από αστυνομική πηγή αναφέρουν στην «Espresso» ότι η 33χρονη επικοινωνεί από το καρτοτηλέφωνο μόνο με τη μητέρα της Ελένη και την αδελφή της Δήμητρα, οι οποίες την επισκέφτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης για να της παραδώσουν ρούχα και προσωπικά είδη, εμφιαλωμένα νερά, μωρομάντιλα και τηλεκάρτες, και παρέμειναν για δύο ώρες. Χωρίς να έχουν πει κάτι κατά την έξοδό τους από τη ΓΑΔΑ, το μεσημέρι της Παρασκευής οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν ότι η Ρούλα ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς στα κρατητήρια της Ασφάλειας! «Ανέβηκα στην Αθήνα και είδα το παιδί μου χτυπημένο. Την έδειραν οι αστυνομικοί, έχει φάει μπουνιές στο πρόσωπο και έχει κατάμαυρα πλευρά. Της τραβάγανε τα μαλλιά και της έλεγαν «πουτ@@@», ομολόγησε. Οταν την είδα, πονούσε φρικτά και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αυτά έγιναν μετά τη σύλληψή της. Πονάει το παιδί μου» ισχυρίστηκε η Ελένη Πισπιρίγκου, ενώ η Δήμητρα πρόσθεσε:

«Είδα ότι ήταν ταλαιπωρημένη. Φαινόταν χτυπημένη. Τη ρωτήσαμε αν τη χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε, αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους». Στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελιών, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ανέθεσε την υπόθεση στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί έδειξαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα αποσπάσματα από τις καταγγελίες της μητέρας και της αδελφής της, με την κατηγορούμενη -σύμφωνα με πληροφορίες- να καταθέτει ότι είναι ανυπόστατες. Μάλιστα, φέρεται ότι τηλεφώνησε από το καρτοτηλέφωνο στη μητέρα της ζητώντας της εξηγήσεις για όσα κατήγγειλε.

σελ 8 φ1 koritsakia patra

Την εξέτασαν

«Αναφορικά με καταγγελία που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της» λέει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Αντέγραψε (;) μπεστ σέλερ η σατανική 33χρονη

Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, το παγωμένο βλέμμα της κατά τη μεταγωγή της στα δικαστήρια της Ευελπίδων και η ψυχρή στάση που διατηρεί φέρνουν στη μνήμη ένα έγκλημα που διαπράχθηκε πριν από 57 χρόνια στην Πάτρα, με δράστη τον παππού της, ο οποίος δολοφόνησε τη γιαγιά της και είχε την ίδια απαθέστατη και κυνική συμπεριφορά που υπέδειξε η 33χρονη… Μήδεια!

Η Σωτηρία Πεφάνη γνώρισε σε ηλικία 15 ετών τον 18χρονο Παναγιώτη Πισπιρίγκο, που περιγράφεται από τον Τύπο της εποχής ως άνθρωπος χωρίς σταθερή εργασία και χρήματα. Σύντομα η σχέση τους έγινε γνωστή και έτσι εκείνος συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου. Αυτό τον ανάγκασε να την παντρευτεί, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των γονιών της, προκειμένου να αποφύγει πιθανή καταδίκη του από το κακουργιοδικείο.

oikogenia sthn patra

Τη ζήλευε παθολογικά

Παρότι ο γάμος τους φαινόταν εξ αρχής προβληματικός, απέκτησαν ένα παιδί, τον Ανδρέα, μετέπειτα πατέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο Παναγιώτης συνέχισε να μην έχει σταθερή δουλειά, αδυνατώντας να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά του, ενώ ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του, με τους καβγάδες να αποτελούν καθημερινότητα. Οι λόγοι αυτοί οδήγησαν τη Σωτηρία να ζητήσει διαζύγιο και να φύγει για το πατρικό της, κάτι που εκείνος δεν αποδέχτηκε, με συνέπεια να αρχίσει να την παρακολουθεί, θεωρώντας ότι είχε εραστές. Τρεις μήνες μετά τον χωρισμό τους εκδικάστηκε η υπόθεση επιμέλειας του παιδιού, την οποία ανέλαβε ο Παναγιώτης, και το άφησε στην αδερφή του Γεωργία.

Στις 21 Ιουλίου 1965, μόλις δύο ημέρες μετά την τελευταία δικαστική αντιδικία τους, ο Παναγιώτης ζήτησε από τη Σωτηρία να μιλήσουν, σε μια νέα προσπάθεια επανασύνδεσης. Παρά την αντίθετη άποψη της οικογένειάς της, που τη συμβούλευε να μην πάει, η Σωτηρία απαντούσε «δεν βαριέστε, θα πάω και ίσως βγει κάτι καλό», χωρίς να φαντάζεται πως ο πατέρας του παιδιού της θα της έκοβε το νήμα της ζωής.

Το ζευγάρι βρέθηκε σε απομονωμένη τοποθεσία, και ο Παναγιώτης ζήτησε από τη Σωτηρία να εγκαταλείψει τον εραστή της και να επιστρέψει σε εκείνον.

«Την παρακαλούσα θερμά κι εκείνη αρνείτο. Σε μια στιγμή και ενώ καθόμαστε κολλητά, μου ήρθε σαν τρέλα. Την έριξα κάτω και την έπιασα σφικτά από τον λαιμό. Την έσφιγγα όλο και πιο δυνατά. Σπαρταρούσε το σώμα της, προσπαθούσε να μου ξεφύγει. Μα εγώ ήμουν πιο δυνατός. Την είχα νικήσει. Σε λίγο το σώμα της παρέλυσε, η ανάσα της σταμάτησε, τα μάτια της γυάλισαν. Ηταν νεκρή. Τότε κατάλαβα τι είχα κάνει. Μετάνιωσα, την εγκατέλειψα μέσα στη νύχτα και έτρεχα σαν τρελός» ομολόγησε κυνικά.

Οταν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο παππούς της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν ψύχραιμος και ανέκφραστος. Μάλιστα, στο κρατητήριο όπου βρισκόταν γινόταν λόγος για έναν άνδρα «απαθή μέχρι αναισθησίας», όπως ακριβώς και η αδίστακτη απόγονός του, που κρατείται τα τελευταία 24ωρα στη ΓΑΔΑ. Την ίδια στάση κράτησε ο Παναγιώτης Πισπιρίγκος και κατά τη διάρκεια της δίκης. Δεν έδειξε καμία μεταμέλεια, ήταν ατάραχος, με το ίδιο βλοσυρό βλέμμα που έχει 57 χρόνια αργότερα η εγγονή του.

Τελικά, καταδικάστηκε σε ισόβια, αλλά αποφυλακίστηκε 15 χρόνια μετά, το 1980, λόγω καλής διαγωγής. Ο γιος του ζευγαριού Ανδρέας απέκτησε μία κόρη, την οποία ονόμασε Ρούλα, τιμώντας έτσι τη δολοφονημένη μητέρα του Σωτηρία.

{{-PCOUNT-}}49{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...