Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

«Εταιρία δολοφόνων» εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ: Έρευνες για συνεργούς της Πισπιρίγκου

«Εταιρία δολοφόνων» εξετάζουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι προσπαθούν να διαλευκάνουν πλήρως όλες τις πτυχές της υπόθεσης της Πάτρας πίσω από τους θανάτους των τριών αγγέλων που έφυγαν αιφνίδια από τη ζωή σε διάστημα μόλις τριών ετών!

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο νονός της Μαλένας: «Δεν είχα σχέση με τη Ρούλα, κακώς είναι προφυλακισμένη, ήταν καλή μάνα»

patra nikolouli daskalakis 2

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους αφενός στα πρόσωπα τα οποία ήταν μπροστά στον θάνατο της έξι μηνών Ιριδας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην κούνια της στις 21 Μαρτίου 2021, και αφετέρου σε εκείνα που έζησαν από κοντά το πρώτο επεισόδιο της 9χρονης Τζωρτζίνας με τρομώδεις σπασμωδικές κινήσεις των άκρων.

Διαβάστε επίσης: Την ώρα που η Τζωρτζίνα πάλευε για τη ζωή της στο νοσοκομείο ο Δασκαλάκης έκανε αίτηση να μπει στο «Survivor»

patra 6Το εν λόγω επεισόδιο φέρεται ότι έγινε στο εξοχικό σπίτι που είχε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη γιαγιά της, στο Αίγιο, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του έξι μηνών βρέφους.

Διαβάστε επίσης: «Η αδελφή της Πισπιρίγκου καταδικάστηκε σε τρία χρόνια με αναστολή για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας»

Κομβικό για τις έρευνες θεωρείται, επίσης, το ποιος τηλεφώνησε με απόκρυψη στην 33χρονη «Μήδεια» λίγες ώρες προτού φύγει από τη ζωή η μικρή Τζωρτζίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται ότι δέχτηκε δύο κλήσεις με απόκρυψη στο κινητό τηλέφωνό της. Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει και εκείνες που έκανε η ίδια η 33χρονη μετά τον θάνατο του 9χρονου κοριτσιού, ενώ οι έμπειροι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, θα προσπαθήσουν να βρουν και ποιος προμήθευσε την κεταμίνη στη Ρούλα Πισπιρίγκου, ώστε να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην ταυτοποίηση πιθανών συνεργών της.

Διαβάστε επίσης: «Η αδελφή της Πισπιρίγκου καταδικάστηκε σε τρία χρόνια με αναστολή για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας»

patra a

Για το ισχυρό ενδεχόμενο πίσω από τους θανάτους των τριών αδελφών, οι οποίες «έσβησαν» με διαφορά λίγων μηνών η μία από την άλλη, να κρύβονται και άλλα πρόσωπα, πλην της μητέρας τους, μίλησε, εξάλλου, και ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος. Οπως είπε, αργά ή γρήγορα αναμένεται να έχουμε περισσότερες από τρεις συλλήψεις για το θρίλερ της Πάτρας, που παρακολουθεί η κοινή γνώμη με κομμένη την ανάσα.

Διαβάστε επίσης: Μαρτυρία γειτόνισσας Δασκαλάκη: «Ο Μάνος γνωρίζει πράγματα αλλά η Ρούλα τον κρατάει με κάτι»

«Δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα. Ερχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ιριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορουμένη έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς» τόνισε. Παράλληλα επισήμανε πως με τη στάση που ακολουθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδεχομένως να στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα σε πιθανούς συνεργούς της, και τόνισε πως με την ανακριτική διαδικασία και την εξαντλητική έρευνα θα αρχίσει «αλληλοσπαραγμός αποκαλύψεων». Τέλος, ο κ. Κατερινόπουλος επανέλαβε ότι το εν λόγω έγκλημα έχει «μεγάλη ουρά».

Διαβάστε επίσης: Μητέρα Πισπιρίγκου: «Η κόρη μου του είχε τόση μεγάλη αγάπη, που μπορούσε να γίνει εμμονή»

patra pispirigkou dimitra

«Όπως εξελίσσεται η ιστορία, ναι, μπορώ να πω ότι είναι το έγκλημα του αιώνα. Όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Μακάρι, εύχομαι, να διαψευστώ» κατέληξε ο επίτιμος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αξιωματικών. Τη βεβαιότητα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έδρασε μόνη της, αλλά είχε και συνεργούς, εξέφρασε, επίσης, ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Αντώνης Αραβαντινός.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη «βόμβα» Μπαλάσκα για υπόθεση Πάτρας: «Είμαστε κοντά σε σύλληψη ακόμα και από αυτούς που κάνουν σήμερα δηλώσεις»

«Ένοχη ή αθώα, θα προτιμούσα να είναι αθώα για τους λόγους που εξήγησα. Εάν είναι ένοχη θα το πει τα δικαστήριο και θα μείνει στην ιστορία ως το πιο τραγικό έγκλημα του αιώνα» πρόσθεσε ο κ. Αραβαντινός, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συνθήκες κράτησης της 33χρονης στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού.65196119 705478269908221 653330672512925696 n

Διαβάστε επίσης: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου διέψευσε πως καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας

«Υπάρχουν κελιά αυτοπροστασίας, όμως δεν είναι σε τέτοιο κελί. Εάν είχε χαρακτηριστεί αυτοκαταστροφικό άτομο θα πήγαινε σε κελί αυτοπροστασίας, αλλά πήγε σε κελί υποδίκων» είπε. Παράλληλα χαρακτήρισε fake news την είδηση ότι έξω από το κελί της κρατουμένης υπάρχει αστυνομικός, ο οποίος της ανάβει τα τσιγάρα. Ο ίδιος προκάλεσε εντύπωση όταν χαρακτήρισε… νηπενθή τη Ρούλα Πισπιρίγκου, δηλαδή άτομο που δεν πενθεί ή δεν αισθάνεται λύπη.daskalaki 1

«Είναι ένας άνθρωπος που αρνείται την απώλεια. Στη δική μου ηθική δεν υπάρχει το λιντσάρισμα. Εψαξα όπως όλος ο κόσμος γιατί έχει αυτή τη συμπεριφορά και επειδή είναι μητέρα, μπορεί να βρήκα έναν άλλο ήπιο τρόπο να τη χαρακτηρίσω. Τη χαρακτηρίζω, λοιπόν, νηπενθή» ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, χαρακτηρίζοντας «αιρετική» την άποψή του.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ζωγράφος κατά της Πισπιρίγκου: «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες τα πορτρέτα τους»

«Έχουμε χάσει τα αυτονόητα… Μήπως έχουμε ξεφύγει από το δικαιικό μας σύστημα; Ως κοινό έβλεπα κι εγώ αυτές τις εκπομπές. Πάντα πούλαγε, αλλά τώρα, ρε παιδιά, παράγινε. Ο,τι είδηση δεν έχει αίμα, ψέμα, σπέρμα, δεν τυγχάνει αποδοχής. Ως θεατής κι εγώ είχα τις ίδιες προσλαμβάνουσες. Το έχει αντιληφθεί κανείς πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ορκιστεί σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο; Εγώ θα χαρώ να είναι αθώα η Πισπιρίγκου, γιατί θέλω να διατηρήσω την ιερότητα της λέξης μάνα» κατέληξε.

«Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά για τον Μάνο»! λέει πρώην της Ρούλας

Σημαντικά στοιχεία τόσο για το παρελθόν όσο και για τον χαρακτήρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πρώην σύντροφος της 33χρονης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο»!
«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι σκληρός και πονηρός άνθρωπος» τόνισε, μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε: «Ηταν μία σκληρή γυναίκα».

Διαβάστε επίσης: Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Η κεταμίνη πρέπει να αναζητηθεί στις πιάτσες ναρκωτικών στην Πάτρα»

Ο ίδιος αποκάλυψε πως όσο ήταν μαζί της δεχόταν ο ίδιος αλλά και ο θείος του απειλές. Του έλεγε πως άμα χωρίσουν θα αποκαλύψει πράγματα που της έχει εκμυστηρευτεί. «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της» ανέφερε. Μάλιστα, όπως είπε, είχε ακούσει πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δει τη γυναίκα του με άλλον άντρα, και θεωρεί πως ό,τι έκανε, το έκανε για να τον κρατήσει δίπλα της.

Φ3 28

Σε ερώτηση για το αν έχει έρθει σε επαφή μαζί της όλο αυτό το διάστημα απάντησε όχι, εκτός από ένα μήνυμα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και, όπως λέει, έλαβε ένα απαθές μήνυμα που έλεγε «ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά».

Αναφορικά με την κηδεία της Τζωρτζίνας είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε ύστερα από αρκετή ώρα και δεν φαινόταν στενοχωρημένη, σε αντίθεση με τον Μάνο Δασκαλάκη που ήταν δακρυσμένος και δυσκολευόταν να μιλήσει. Μάλιστα, τόνισε πως κρατάει επαφές με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος του έχει πει πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και τώρα πιστεύει ότι η Ρούλα το έχει κάνει. Επίσης σημείωσε πως οι εμφανίσεις του Δασκαλάκη στα ΜΜΕ είναι πολύ διαφορετικές, κάτι που δεν μπορεί να το εξηγήσει, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν θέλει να πιστέψει πως μπορεί ο Μάνος να είναι συνένοχος.

Ο δικηγόρος Ζάρδας για τα κίνητρα:«Γιατί να θέλει να φέρει πίσω τον σύζυγό της, ενώ φέρεται ότι είχε εραστή;»

Τη δική του απάντηση σε όσα λέγονται και γράφονται για το αρρωστημένο κίνητρο που πιθανότατα κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών έδωσε ο εκ των συνηγόρων της 33χρονης «Μήδειας» της Πάτρας Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε δημοσίευμα, η τριάμισι ετών Μαλένα έφυγε αιφνίδια από τη ζωή όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι το παιδί θα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για τρία χρόνια και, κατόπιν, ο Μάνος της είπε ότι ο ίδιος θα έμενε στην Πάτρα λόγω δουλειάς.patra s

Από την άλλη, η έξι μηνών Ιριδα «έσβησε» τρεις ημέρες αφότου ο 30χρονος έφυγε από το σπίτι, ενώ πιο πριν φέρεται ότι είχε πιάσει επ’ αυτοφώρω τη γυναίκα του με τον εραστή της. Η πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας συνέβη το διάστημα που το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, με τον θάνατό της να έρχεται, τελικά, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοίνωσε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θα έμενε αλλού.

«Όσα άκουσα ως κίνητρα μου φαίνονται παράλογα… Για να φτάσουμε να μιλήσουμε για τα κίνητρα του δράστη, πρέπει πρώτα να έχει κριθεί η ενοχή του» απάντησε ο δικηγόρος της προφυλακισμένης 33χρονης και πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»:

patra nekra paidia mitera 1

«Αν το αφήγημα είναι ότι η γυναίκα αυτή έκανε τρεις ή μία ανθρωποκτονία με κίνητρο να έχει κοντά της τον σύζυγο, καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν συνάδει με την κοινή λογική. Δεν σκοτώνει μια γυναίκα τον απόλυτο συνδετικό κρίκο που έχει με έναν άντρα, δεν τον φέρνει με αυτόν τον τρόπο κοντά της. Οι πιο ισχυρές γέφυρες σε ένα ζευγάρι είναι τα παιδιά».

Ο ίδιος ο κ. Ζάρδας αρνήθηκε ότι η εντολέας του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, λέγοντας «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μία γυναίκα να θέλει να φέρει πίσω τον σύζυγό της, ενώ φέρεται ότι είχε εραστή» και τόνισε ότι η 33χρονη δεν γνωρίζει το παραμικρό για την κεταμίνη που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα και, μάλιστα, σε μεγάλη ποσότητα.daskalaki tzortzina

Την ίδια ώρα, πάντως, αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στις αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο facebook για να αντιληφθεί την αρρωστημένη ζήλια και την προσκόλλησή της στον εν διαστάσει σύζυγό της. Περίπου ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση της Τζωρτζίνας, η 33χρονη είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της το τραγούδι της Νατάσσας Μποφίλιου «Μέχρι το τέλος», ενώ λίγο αργότερα είχε γράψει: «Τη γυναίκα που στα έχει δώσει όλα, και έχει πάρει ως αντάλλαγμα κάτι σκόρπιες αδιαφορίες και ακυρωμένα όνειρα να τη φοβάσαι. Συνήθως ξαναγεννιέται από τις στάχτες της και διεκδικεί τα πάντα από τον πιο αυστηρό κριτή της. Τον εαυτό της».273030086 10159001296122219 1353849242592607496 n

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2015 η ίδια είχε αναρτήσει τη φράση «καρδούλες, αρκουδάκια, σοκολατάκια και το κέρατο πάει σύννεφο», ενώ προτού κλείσει ένας μήνας από τη γέννηση της Μαλένας είχε γράψει στον λογαριασμό της «Στους δύο τρίτος δεν χωρά. Ομως πάντα υπάρχει μια κ@@@@@@@ που δεν ξέρει να μετράει»!

{{-PCOUNT-}}39{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...