Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Οδηγός σε αμόκ παρέσυρε τον τραγουδιστή Τάσο Σαρμπάνη

52χρονος σκόρπισε τρόμο και θάνατο στη Μονεμβασιά

Δεν χωράει ανθρώπου νους την κτηνώδη μανία που κατέλαβε το βράδυ του Σαββάτου έναν 52χρονο οδηγό, ο οποίος βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και χτύπησε εσκεμμένα με το αυτοκίνητό του το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο ηλικιωμένοι στη Μονεμβασιά. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί… Αντίθετα, πέρασε ξανά και ξανά από πάνω τους και έσυρε επί 200 μέτρα τα σώματά τους, λιώνοντάς τα κυριολεκτικά!

«Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα», «δεν κατάλαβα τι έγινε» και «ζω σε ένα όνειρο, πηγαίνετέ με σπίτι μου»! Αυτά ήταν τα πρώτα, ακατάληπτα λόγια του οδηγού όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς, με τους αυτόπτες μάρτυρες να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν τη φρίκη που βίωσαν!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου Π.Κ. χτύπησε το «παπάκι» στο οποίο επέβαιναν δύο 77χρονοι φίλοι που επέστρεφαν στα σπίτια τους από το καφενείο. Ο ένας ηλικιωμένος, ο Νικήτας Δεμμέλος, παρέμεινε χτυπημένος στο σημείο της σύγκρουσης, ενώ ο εκτός εαυτού οδηγός δεν σταμάτησε, αλλά έσυρε σε απόσταση 200 μέτρων τον τραγουδιστή Τάσο Σαρμπάνη, τον «Καζαντζίδη της Σπάρτης», όπως τον αποκαλούσαν φίλοι, λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής του, που είχε προκαλέσει πάταγο όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια!

Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια περαστικών, οι οποίοι έτρεχαν να κρυφτούν πανικόβλητοι βλέποντας την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου του 52χρονου, που έκανε αναστροφή και επέστρεψε για να χτυπήσει για δεύτερη φορά τον πρώτο ηλικιωμένο που κειτόταν στην άσφαλτο, σέρνοντάς τον και αυτόν για πολλά μέτρα!

Οι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έριξαν ένα περιπολικό πάνω στο όχημα για να το ακινητοποιήσουν, το οποίο ο δράστης εμβόλισε. Ενας πολίτης χρησιμοποίησε το δικό του όχημα για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του, ενώ άλλοι χτυπούσαν τα τζάμια του αυτοκινήτου του 52χρονου προσπαθώντας να τον κάνουν να σταματήσει, αλλά αυτός συνέχιζε πατώντας γκάζι και το σώμα του ηλικιωμένου ξανά και ξανά.

Όταν, τελικά, το φονικό αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, ο 52χρονος αγρότης, που διατηρεί και μικρή μονάδα τουριστικών δωματίων, συνελήφθη απαθής, λες και δεν είχε συμβεί το παραμικρό! Oπως αποδείχθηκε, λίγη ώρα πριν σκορπίσει τον θάνατο βρισκόταν με παρέα για φαγητό. Σύμφωνα με μάρτυρα στο τραπέζι, τσακώθηκε με έναν γνωστό του και έξαλλος ο 52χρονος του πήρε τα κλειδιά του Ι.Χ. για να φύγει, αλλά τον απέτρεψε μια γυναίκα από την παρέα και έτσι πήρε το δικό του όχημα. «Ο άνθρωπος που είχε τσακωθεί με τον δράστη, έντρομος, πήρε τηλέφωνο την αδερφή του 52χρονου και της είπε: “Ο αδερφός σου κάτι έχει. Δεν είναι καλά. Κάτι θα γίνει”» είπε ο μάρτυρας, κάτι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν είχε την παραμικρή διένεξη με τους δύο ηλικιωμένους που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο γιος του ενός από τους δύο άτυχους 77χρονους, ο Αντώνης, ο οποίος εργάζεται ως διανομέας, είχε δει τον πατέρα του πέντε λεπτά πριν γίνει το κακό και λίγο αργότερα τον αντίκρισε να κείτεται στην άσφαλτο!

«Ξαφνικά, δύο άνθρωποι, χωρίς να φταίνε, έφυγαν από αυτόν τον κόσμο εντελώς βασανιστικά και άδικα. Τους χτύπησε από πίσω λογικά ένας παλαβός. Το κακό έγινε, ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει. Δουλεύω ντελίβερι στην περιοχή και είδα το σκηνικό μπροστά μου. Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει, και μετά τον είδα αιμόφυρτο…

Τον παρέσυρε 300 περίπου μέτρα από το σημείο που τον χτύπησε» δήλωσε δακρυσμένος.
Αυτόπτης μάρτυρας ήταν και ο ανιψιός ενός εκ των θυμάτων, ο οποίος περιέγραψε πώς οι αστυνομικοί και κάτοικοι της Μονεμβασιάς άρχισαν να καταδιώκουν το φονικό λευκό αυτοκίνητο με το οποίο ο μανιακός παραλίγο να πατήσει και τρία κοριτσάκια. «Τους είχε αφήσει αιμόφυρτους και έκανε στροφές στο χωριό. Το άλλο θύμα, όχι τον θείο μου, το πάτησε τρεις φορές ο δράστης» δήλωσε.

Ο 77χρονος τραγουδιστής Αναστάσιος Σαρμπάνης είχε εντυπωσιάσει την τοπική κοινωνία με την ερμηνεία του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη. Μάλιστα, τον Μάιο του 2017 είχε συμμετάσχει στην τηλεοπτική εκπομπή της Αννίτας Πάνια, αποδίδοντας με μεγάλη επιτυχία το κομμάτι «Τραγουδώ», και είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...