Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Κατερίνα Κουβουτσάκη: Πέταξε το στέμμα της Star GS Hellas 2021 και έγινε πρωταγωνίστρια σε αισθησιακές ταινίες

Mε το ψευδώνυμο Γεωργία Σπανού στη νέα επαγγελματική της ενασχόληση

Βίοι παράλληλοι για Ελληνίδα σταρ των καλλιστείων με την… πρώτη διδάξασα του είδους Τζούλια Αλεξανδράτου, με την Κατερίνα Κουβουτσάκη όπως αποδείχτηκε να «ζηλεύει» τη δόξα τής άλλοτε σταρ του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Ελλάς και να ακολουθεί τα βήματά της στις αισθησιακές ταινίες.

Η Κουβουτσάκη πέταξε το στέμμα της και από βασίλισσα της ομορφιάς στον διαγωνισμό Star GS Hellas 2021 βάλθηκε, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», να γίνει βασίλισσα της τσόντας στη Sirina, την εταιρία παραγωγής πορνοταινιών που είχε κάνει πάταγο πριν από μερικά χρόνια με το περίφημο «Απαγορευμένο» της Τζούλιας!

Η 26χρονη εστεμμένη και wannabe νέα Τζούλια, όπως αποκαλύπτουμε, πρωταγωνιστεί στην ταινία με τον τίτλο «Ελληνίδα top model σε παρτούζα» με το ψευδώνυμο Γεωργία Σπανού, η οποία έχει ανέβει στην πλατφόρμα ενηλίκων sirinaclub.com.

Οι σκηνές, μάλιστα, με πρωταγωνίστρια τη μελαχρινή καλλονή είναι ιδιαίτερα σκληρές, αφού, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό που έχουμε στην κατοχή μας, μπήκε στα βαθιά της βιομηχανίας αισθησιακών ταινιών με το… καλημέρα, κάνοντας σεξ όχι με έναν συμπρωταγωνιστή της, αλλά με δύο!

Εξ ου και ο τίτλος της ταινίας, που βάζει τον… θεατή κατευθείαν στο ψητό της «υπόθεσης». Και μπορεί η ίδια να έχει κρύψει επιμελώς από την αισθησιακή ταινία το παρελθόν της σε διαγωνισμούς ομορφιάς και τη στέψη της, όμως επειδή η φυσιογνωμία της μας φάνηκε γνώριμη ψάξαμε και βρήκαμε το παρελθόν της στις πασαρέλες της ομορφιάς.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, η Κουβουτσάκη αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, και από τα καλλιστεία (όπου μάλιστα θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στο «Miss Universe» στο Ισραήλ αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστει δυνατό για λόγους υγείας) και τον χώρο της μόδας να μεταπηδήσει στον χώρο των αισθησιακών ταινιών.

Προφανώς για οικονομικούς λόγους, εκτός και αν έχει βίτσιο να ικανοποιεί τη δίψα της για σεξ μπροστά στις κάμερες! Για να αποφύγει το σκάνδαλο (λες και δεν θα την αναγνωρίσουν όσοι την ξέρουν ή έχουν συνεργαστεί μαζί της στον κόσμο των καλλιστείων)

επέλεξε να μην πρωταγωνιστήσει με το κανονικό της όνομα, αλλά με ψευδώνυμο, σε αντίθεση με την Τζούλια Αλεξανδράτου, την εποχή που εκείνη έκανε το αλησμόνητο ντεμπούτο της στις αισθησιακές ταινίες προκαλώντας σάλο και κάνοντας τα συνεργεία των πρωινάδικων να την κυνηγάνε σε κάθε της βήμα για μια συνέντευξη!

Έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ πληροφορηθήκαμε πως η εστεμμένη επισκέφθηκε αυτοπροσώπως τα γραφεία της Sirina, εκφράζοντας την επιθυμία της να παίξει σε αισθησιακή ταινία.

Όπως εξομολογήθηκε στους υπευθύνους της εταιρίας, ήταν το όνειρό της για χρόνια, αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να πραγματοποιήσει την επιθυμία της! Μάλιστα η ίδια είχε και την «απαίτηση» να κάνει σεξ μπροστά στις κάμερες τουλάχιστον με δύο άντρες. Οπερ και εγένετο όταν έφτασε η ώρα των γυρισμάτων και αφού είχαν υπογραφεί τα απαραίτητα συμβόλαια! Η ίδια βρέθηκε στο κρεβάτι με δύο παρτενέρ και οι κάμερες εκτός -από τα σεντόνια- πήραν φωτιά!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα