Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δολοφονήθηκε από τον γιο της η Μαρίας Μπονίκου – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της

Σενάριο τρόμου, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνα των ταινιών του Χόλιγουντ, θυμίζει η υπόθεση δολοφονίας της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, η οποία σφαγιάστηκε από τον ίδιο της τον γιο μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Πολλές Ελιές στην Αίγινα αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ο 46χρονος πρωταγωνιστής του ανατριχιαστικού εγκλήματος, που φέρνει στον νου εικόνες από το θρίλερ «Ψυχώ» του Αλφρεντ Χίτσκοκ, χτύπησε την 73χρονη μητέρα του στο κεφάλι με ένα πήλινο βάζο και, αφού τη βασάνισε αλύπητα με δύο μαχαίρια, την αποτελείωσε κόβοντάς της τον λαιμό!

Το αιματοβαμμένο κουβάρι της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του νησιού του Αργοσαρωνικού και έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, άρχισε να ξετυλίγεται λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν κάτοικοι της Αίγινας τηλεφώνησαν στην Αστυνομία, αναφέροντας ότι ένας άγνωστος άνδρας είχε ανοίξει το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου του στη διαπασών, τραγουδούσε, χόρευε και φώναζε έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι μετέφεραν τον «φασαριόζο» στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου έγινε διασταύρωση των στοιχείων του και διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον 46χρονο γιο της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, Σπύρο Βενιέρη.

Για πολλή ώρα οι αστυνομικοί υπέβαλλαν τον 46χρονο σε ερωτήσεις σχετικά με το πώς βρέθηκε έξω από την εκκλησία σε αυτήν την κατάσταση. Όμως όλες οι απόπειρες που έκαναν για να συνεννοηθούν μαζί του απέτυχαν, με συνέπεια να επικοινωνήσουν με μία εξαδέλφη της 73χρονης, ζητώντας της να τους δώσει το τηλέφωνο του σπιτιού του 46χρονου. Στις 7 το πρωί, όταν η συγγενής της ηθοποιού, που όλη τη νύχτα καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα, παρατήρησε ότι η άτυχη 73χρονη δεν είχε πάει στο κοτέτσι της, όπως συνήθιζε, ανησύχησε και τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα.

Αν και οι αστυνομικοί τη διαβεβαίωσαν ότι ο 46χρονος θα μεταφερόταν στο Σισμανόγλειο, στην Αθήνα, για να υποβληθεί σε ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη εκείνη αποφάσισε να πάει μαζί με τον σύζυγό της και έναν γείτονα στο σπίτι της 73χρονης για να δουν αν είναι καλά. Οσα αντίκρισε η γυναίκα ανοίγοντας την πόρτα θα τη στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής της, αφού εντόπισε τη συγγενή της τυλιγμένη με μια σακούλα, μέσα σε λίμνη αίματος! Μάλιστα, τα ρούχα της ήταν σκισμένα, κάτι που υποδηλώνει ότι πάλεψε με τον δολοφόνο της.

«Πήγα μέσα και φώναξα, τη βρήκα. Και πήγα κοντά και δεν μπορώ να το περιγράψω. Ηταν μέσα σε μία σακούλα» δήλωσε η εξαδέλφη της Μαρίας Μπονίκου. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο όπου γράφτηκε η τραγωδία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα σπασμένο πήλινο βάζο, ένα μαχαίρι-πεταλούδα και ένα κουζινομάχαιρο.

«Δεν με άφηνε να βγαίνω. Δεν με άφηνε να μιλάω πολύ!» ομολόγησε ο 46χρονος, όταν «έσπασε» από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, και παραδέχθηκε πως, αφού χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα του με το βάζο και τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του κορμιού της, την αποτελείωσε κόβοντάς της τον λαιμό!

Όσον αφορά τη σακούλα με την οποία ο δράστης τύλιξε την άτυχη γυναίκα, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν της την έβαλε προτού τη μαχαιρώσει ή μετά. Ο 46χρονος με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα και ο γιος ζούσαν σχετικά απομονωμένοι, ενώ η άτυχη 73χρονη απέφευγε να συζητά για τα ψυχολογικά προβλήματα του γιου της, καρπού του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό και συγγραφέα Μάνο Βενιέρη, που έφυγε από τη ζωή το 2020 και ο οποίος είχε γράψει πολλά θεατρικά έργα για παιδιά, ενώ είχε «δανείσει» τη φωνή του σε δεκάδες ήρωες παιδικών σειρών και παραμυθιών!

Μάκης Κωστίνης στην «Εspresso»: «Δεν μου είχε δείξει ποτέ ότι φοβόταν το παιδί της»

Συντετριμμένη είναι η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι η επί σειρά ετών φίλη και γειτόνισσά της Μαρία Μπονίκου βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του γιου!

ΣΕΛ 6 7 Φ5 Μάγδα Τσαγγάνη

» Ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Κωστίνης από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για τον γολγοθά που ανέβαινε η φίλη και συνάδελφός του. «Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι με τη Μαρία. Πριν από έναν μήνα με είχε καλέσει στο σπίτι της στην Αίγινα. Εχω υποστεί σοκ. Δεν μου είχε δείξει ποτέ ότι φοβόταν το παιδί της» τόνισε ο ηθοποιός, μιλώντας στην «Espresso».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...